Gecertificeerd Coach 2009
jaar
Gecertificeerd Reader 2013
+
Blije mensen
+

"Ik groei als ik je kan helpen jouw unieke gave te laten ontdekken, zodat we individueel en als collectief kunnen groeien"

Ik ben Ivonne en van mijn twintigste tot mijn veertigste heb ik last van angsten gehad. Deze hebben mijn leven veel belemmerd en gevormd.

Alle beslissingen die ik nam, nam ik vanuit angst.

Aan de buitenkant zag je niet dat ik van binnen bibberde. Ik hield mij groot en communiceerde niet wat er binnenin mij gebeurde.

Na veertien jaar Frankrijk werd in 2007 Lochem de thuisbasis. Vanaf die tijd kreeg ik meer ruimte om mijzelf te ontwikkelen, met behulp van coaches en trainingen.

Ik moest de angst letterlijk in de ogen kijken en met de billen bloot.

In 2009 begon ik mijn bedrijf, ik vond mijzelf absoluut geen ondernemer. Ik verzandde in alle info die ik in mij had, maar wist niet hoe ik dit in kon zetten in een duidelijke structuur in mijn onderneming.

Mijn intuïtie werd steeds sterker en het frustreerde mij dat ik niet wist hoe ik dit in kon zetten om aan klanten te komen om mijn bedrijf te laten draaien.

Geregeld zat ik met mijn hoofd in mijn handen te peinzen of een vaste baan toch een oplossing zou zijn.

Eigenwijs als ik ben bleef ik doorzetten want ik wist IK KAN DIT, opgeven was ook geen optie.

Ik vond het doodeng om te investeren in mijn groei. Van mijn ouders heb ik geleerd dat je altijd moet kijken naar wat iets kost en hoeveel je nodig hebt, en op basis daarvan een besluit neemt. Maar hoeveel is mijn GROEI waard dacht ik toen?

 

Ivonne van Dis

Big Shock

Waar vergelijk je de investering die je in jezelf doet mee? Het was een shock voor mij om te zien dat het aangeleerde principe van geld uitgeven juist andersom werkt. Je moet eerst helder hebben wat je echt wilt, daarop een besluit nemen dat je vooruit helpt richting je doel, voordat je het kunt ontvangen.

Met de juiste hulp van verschillende businesscoaches leerde ik mijn eigen weg te vinden in ondernemersland.

Hulp vragen voor de gebieden die voor mij onbekend waren is een van de belangrijkste lessen die  ik van al mijn coaches heb geleerd. Zij worden allen ook nog steeds gecoacht.

En nu ben ik zo dankbaar en blij dat ik door heb gezet en nu executives en ondernemers meer helderheid geef, wanneer zij gefrustreerd, bezorgd en bevroren zijn,  zodat zij zich weer zelfverzekerd en energiek voelen om weer de regie te pakken over hun resultaten, hun inkomen drastisch te veranderen en de levensstijl te creëren die zij verdienen.

Sterker nog, ik heb mijn hele leven geleerd hoe ik dat moet doen, en ik wil je leren hoe jij hetzelfde kunt doen.

Je gedachten zijn de Brandstof van je geest!

Je bent wat je denkt.
Onze gedachten zijn de brandstof voor onze geest. Onze gedachten voeden onze dromen en ambities of ze kunnen ons binden om ze te verwezenlijken.

Over je privacy