ervaringen

Echte mensen, echte resultaten! 

coaching

Yvonne Janssen

yvonnejanssenbodyscan.nl

Ivonne haar coaching is spot-on.  Antwoorden op vragen m.b.t. richting van je toekomst, het openminded meedenken met jou is wat Ivonne heel goed kan. Door de inzichten in te zetten en met de urgentie erachter, maak je hele goede stappen in het ondernemerschap.

Ivonne is daadkrachtig en denkt groot. De Businessreading heeft me geholpen om te stoppen met een bedrijf en deuren open gemaakt waarvan ik niet wist dat ze bestonden.

Ik gun iedereen die zijn bedrijf een level hoger/beter wilt brengen een sessie met Ivonne. Het geeft helderheid, inspiratie en een duidelijk plan als je met Ivonne werkt.

businessreading, coaching

Margot Morrenhof

Systemisch Business & Leiderschapscoach

Ik heb van Ivonne al vaker een businessreading ontvangen. Elke keer zo treffend en kloppend. Heel bijzonder. De laatste reading ging over mijn geld mindset en het nog meer laten stromen in mijn bedrijf. Wat doe ik nu en welke acties kan ik doen om nog meer van betekenis te zijn voor mijn klanten. Waar zit nu echt mijn groei en wat mag ik nu achter mij laten wat mij niet meer dient.

Dankzij deze reading voel ik dat ik nog meer kan vertrouwen op mijn intuïtie, mijn ervaringen en mijn kennis over het ondernemerschap. Dankjewel Ivonne voor deze mooie en duidelijke inzichten die ik van je heb mogen ontvangen.

monie1

Monie van Paassen

Ontwerper, timmervakvrouw, Feng Shui expert, investeerder & sinds 20 jaar ondernemer

Vol nieuwsgierigheid druk ik in mijn WhatsApp op play. Ivonne heeft mijn business reading ingesproken. Ik had ivonne gevraagd, wil je intunen op het prachtige Fengshui project waar ik nu mee bezig bent en Monie als persoon daarbij. Phoe dat deed even mijn ogen openen en bewust worden van het proces in mezelf en mijn business. Allemaal aanwijzingen, handvatten en bevestigingen waar ik echt verder me kan. Het mooie is dat de reading echt mijn energie is die ivonne leest. Dus wat ze zegt kan ik zelf goed plaatsen maar het is net of ze je dan dat laatste zetje geeft wat je nodig hebt

roberto

Roberto Gutierrez

Conciencia Coaching

De Workshop liet mij goed nadenken over mijn belemmerende gedachten. Ik zag in dat ik maar rond aan het zwemmen was zonder helder beeld van waar ik naar toe wil. Op korte en lange termijn.

Dit maakte dat ik inzag hoe erg ik bezig was met ‘te voldoen aan hoe het zou moeten’ i.p.v. moeiteloos het allemaal naar mijn eigen hand te gaan zetten.

Aan het einde van de workshop had ik mijn visie helder op papier. Zodat ik de stappen kan zetten om een stroom aan eigen klanten aan kan trekken i.p.v. afhankelijk te zijn van grote opdrachtgevers.

Ik raad Ivonne en de workshop van harte aan

joke, testimonial

Joke Straathof

De Angstexpert

Dank Ivonne!
Dankzij jouw business coaching ben ik zo gegroeid met mijn bedrijf. Nog elke dag dankbaar voor die stap. 💫
En dus blij dat je oprecht geïnteresseerd was in mij en in wat ik te brengen heb in deze wereld. Dat ‘koud bellen’ was eigenlijk een heel warme interesse. 😊

helma robbers

Helma Robbers

Cantaloup Bewustzijn & Leiderschap

Ivon heb ik ervaren als een kundig en betrokken business-mentor. Ik voelde mij door haar direct gehoord en gezien.

Ze verstaat haar vak, en haar intuïtie begreep moeiteloos waar ik NU professioneel sta.

patricia

Patricia Huijbers-Koenders

High Quality Matching

Ivonne heeft mij op een heel mooie wijze doen inzien dat de oplossing in jezelf ligt.

De manier hoe zij mijn persoonlijkheid in mijn bedrijf heeft weten te connecten via de readings is heel bijzonder.

Ik had dit nooit alleen in mijzelf kunnen vinden en ben ons coachingstraject dan ook heel dankbaar.

veerle, testimonial

Veerle De Muynck

Vanuit Verbinding naar Kracht

De 90 magische dagen met Ivonne, het was een bijzondere ervaring. Elke ochtend haar berichtje met de magische gedachte van de dag. Elke ochtend sta je stil bij jezelf en je business.

Ben je je bewust van wat er zich in jouw onderbewustzijn afspeelt?

Ik was een beetje sceptisch maar dacht “komaan Veerle je gaat ervoor”

En ja hoor… Ik stelde mijn doel op dag 1.

In die 90 dagen wilde ik 15 nieuwe klanten in mijn K.R.A.C.H.T. methode.

Onderweg heb ik het “moeten” los gelaten en helemaal in de magische gedachten gegaan.

Ennn ja hoor… ik behaalde mijn doel!

Het was nog magischer zelfs, ik mocht 22 nieuwe K.R.A.C.H.T. cliënten verwelkomen.

Samen in hogere energie!

susan wind

Susan WInd

Woord Expert & Brein Schrijver

Wat heb ik geworsteld om mijn bedrijf goed van de grond te krijgen. Het probleem was: ik deed wat businesscoaches mij vertelde te doen. Lief bedoeld, maar dat werkte voor geen meter.

Ik was mijn bedrijf aan het runnen met mijn hoofd in plaats vanuit mijn hart. Ik gaf Webinars, verkocht online programma's, gaf workshops en masterclasses, maar ondertussen stierf ik een langzame dood.

Ik deed niet waar mijn hart van in de fik ging, Ivonne heeft mij wakker geschud!

De vragen en inzichten van de Energetische Mindshift die Ivonne mij dagelijks stuurde hebben een enorme mindshift veroorzaakt.

Ik heb tijdens het jaar veel innerlijk werk verricht. Ik werd gedwongen om brutaal eerlijk naar mezelf en mijn bedrijf te kijken, doelen te stellen en focus te creëren – elke dag weer.

En dat werkt!

Er is enorm veel veranderd in en bij mij, ik doe wat ik leuk vind, geen worstelingen meer en ik draai nu meer omzet dan voorheen.

Ik kan Ivonne elke ondernemer aanbevelen als je vastloopt en helderheid en focus wilt creëren.

jesse testimonial

Jesse Johnson

Jesse Johnson Coaching Inc.

You offer a lens. People love psychic. They love being told who they are, they love readings and it opens people up to receiving in a way that people really struggle to receive and you’re doing that  exact same thing but in a business context, it’s so delicious

Thank you, I really feel your generosity in making this offering to me and just appreciate you, I love You. This is very powerful, very potent, thank you.

marlies testimonial

Marlies van Erkel

Marlies van Erkel Coaching

Mijn hoofd was vol met gedachten, ik piekerde veel over mezelf en mijn bedrijf en hoe klanten te vinden.

Ik twijfelde aan mijn gevoel en dit maakte mij onrustig.

Door mezelf los te maken van mijn gedachten en mezelf te ontdoen van alle beperkende lagen in mezelf ben ik mezelf “echt” gaan zien.

Ik heb geleerd gewoon te ZIJN met alles wat er is. Dit geeft zoveel rust. Mijn energie is veranderd in mij maar ook in mijn bedrijf. Door met mijn innerlijk aan de slag te gaan is mijn bedrijf er vanzelf achteraan gekomen en weten nu klanten mij inmiddels te vinden. Ivonne heeft me geholpen in dit proces en ik ben jou, lieve Ivonne, dankbaar voor wie je bent, voor je liefdevolle begeleiding, aandacht en rust. Ik zie uit naar een vervolg op onze samenwerking het komende jaar.

danielle

Danielle Swart

Voedzame Adviezen Orthomoleculair Adviseur

Deze 90 dagen zijn voor mij een mooie reis geweest, met hernieuwde inzichten, een andere manier van reageren (zakelijk en privé) en herkenbare patronen die ik gaandeweg deze dagen heb kunnen ombuigen.

Ik sta nu anders in mijn bedrijf en zie gestaag mijn klantenbestand groeien. Dank Ivonne van deze mooie tijd!

businessreading

Paula Terpstra

The Bold Introvert

Een vriendin vertelde me over haar Business Reading bij Ivonne. Met grote fascinatie luisterde ik naar haar verhaal. Toen begon het bij mij ook te kriebelen. Ook ik was nieuwsgierig naar een ‘intune moment’ op dit punt in mijn ondernemersreis.

Toen ik de reading boekte, deed ik er wel een kwartier over om mijn vraag zo scherp mogelijk te formuleren. Wat was het nu waar ik zo graag inzicht in wilde krijgen? Na het insturen van mijn vraag kreeg ik direct een persoonlijke mail en zodra het moment daar zou zijn, zou Ivonne intunen op mijn vraag.

Niet veel later ontving ik de reading. Fantastisch. In een rustig moment heb ik de woorden tot me laten komen. Wederom fascinerend. In het kwadraat dit keer, omdat het nu om mij ging en mijn twee bedrijven.

De hele reading werd zo helder uiteengezet en geschetst, dat ik heel goed kon duiden hoe mijn huidige situatie er nu voor staat. Waar mijn bedrijven staan, maar ook waar ik zelf sta, in dat hele plaatje.

Ik heb de reading vaker teruggeluisterd en telkens hoor je nieuwe dingen. Ook heb ik er een schets van gemaakt. De 1:1 zoom call met Ivonne die daarop volgde was ook zo waardevol. Door dingen te benoemen, je eigen gedachtes te delen en de inzichten van Ivonne aangereikt te krijgen, ben ik zoveel wijzer geworden.
Ik weet nu waar ik sta, ik ben me er bewust van dat er blokkades zijn/waren, wat de redenen kunnen zijn voor die blokkades en hoe ik die kan doorbreken.

De weken na de reading was ik high on energy. Hoe bijzonder is dat? En nu vasthouden, want dit was nog maar een aanloopje.

Normaal geef ik ‘de duwtjes’, maar hoe lekker is het dat ik dit keer een duwtje in de juiste richting kreeg.

Dankjewel Ivonne.

Mendiena Boer

Mendienaboer.nl

In september heb ik de workshop gevolgd.

Wat heeft deze workshop mijn opgeleverd?

Ik heb een doel voor ogen wat ik met mijn onderneming wil bereiken maar niet naar mijn wens lukt. Tijdens deze workshop ben ik erachter gekomen waarom ik stop met bijvoorbeeld contacten leggen of potentieel bellen. Het heeft mij inzicht gegeven en ik ben direct overgegaan tot actie.

Nu! werk ik uit het werkboek om een betere versie van mezelf te worden. Ik ben op de goede weg. Er is heel veel gebeurt en er is nog veel gaande.

Mocht je nog niet helemaal weten of je de workshop wil volgen? Twijfel niet, gewoon doen. Je verrijkt je leven enorm.

Mirjam Voorhuis

Wees Jezelf Kindercoaching

"Het was een inzicht gevende workshop (Worth shop ) voor mij. Nadat ik al een poosje was vastgelopen in mijn proces gaf deze Worth shop mij weer inzicht in mijn eigen valkuilen en stroomt alles nu weer en ben ik weer heerlijk bezig. Een aanrader!"

Mieke Maat van Wakkerworden.nl:
"De workshop heeft mij geholpen om precies dat te doen. Ivonne faciliteert het proces, daagt uit, verbindt en stelt de juiste vragen. Een veilige setting maakt dat er ruimte is voor kwetsbaarheid en groei.

Mieke Maat

Wakkerworden.nl

De workshop heeft mij geholpen om precies dat te doen. Ivonne faciliteert het proces, daagt uit, verbindt en stelt de juiste vragen. Een veilige setting maakt dat er ruimte is voor kwetsbaarheid en groei.

Diana

Dankjewel Ivonne Van Dis voor de overvloed aan vallende kwartjes! 🙏 En CoachRegie voor de organisatie. Wat een mooi feestje was het weer. 🫶

Yvette

Wat een heerlijk begin van het nieuwe jaar met een masterclass #Hack je Geld Mindset van Ivonne Van Dis. 2,5 uur inspiratie, inzicht en bewustwording. Een echt Coachfeestje voor iedereen in ons warme netwerk.

Sem

'Afleiding is de perfecte manier om je klein te houden' en 'het gaat nooit over geld, maar altijd over het vertrouwen in jezelf'. Slechts twee waardevolle inzichten die ik heb opgedaan tijdens de masterclass van Ivonne Van Dis. Haar nuchtere én sensitieve aanpak werkte voor mij. Met spiegels en humor en zonder 'gedraai om de hete brij'. Een echte aanrader voor iedereen met de interne stemmetje dat zegt; "zou je dat nu wel doen? Voor zoveel? Doe maar iets minder" Luister er niet (altijd) naar, luister nu vooral even naar Ivonne 🙂

Yvette

Wat een geweldige aftrap van het nieuwe jaar! Inspirerend en warm. En wat een geweldige docent ben je Ivonne Van Dis! De 2,5 uur waren zo voorbij!

Jacobien Vermande

Ivonne biedt een intuïtieve en beeldende manier om naar je bedrijf te kijken. Ik heb hierdoor een rijkdom aan inzichten gekregen waarmee ik heldere keuzes kan maken voor nu en later. Dit geeft mij als mens en ondernemer meer vrijheid, vreugde en vertrouwen dat ik op de goeie weg zit.

Rob van der Geest

Ivonne heeft mij via haar reading deels een bevestiging gegeven van mijn gevoelens en mijn huidige situatie door de metafoor met "mijn huis". Een bijzondere vergelijking die veel duidelijk maakt. Door naar het verleden te kijken heeft ze mijn ouders betrokken bij de weg die ik nu bewandel, die zag ik niet aan komen. Zij heeft een aantal puzzelstukjes op hun plek gelegd, waardoor voor mij een aantal zaken verklaarbaar zijn. Voor mij nu de taak ernaar te handelen. Dank Ivonne!

Marietta de KLijne

In eerste instantie was de reading van Ivonne me niet helemaal duidelijk. Gelukkig was er na de reading een moment waarop we elkaar via zoom gesproken hebben. Ivonne kon me toen dingen waar ik vragen bij had uitleggen, zodat het kwartje viel. Ivonne vertelde me ook wat ik te doen heb om mijn bedrijf te laten groeien. Om zelf helemaal in mijn eigen kracht te gaan staan. En nu ik dit opschrijf komt weer dat gevoel van YES! Ik ga ervoor! door me heen. Een geweldig gevoel, waarvoor dank Ivonne 🙏🏽

Winny Bos

Spot on beschrijving van de werkelijkheid. Zo nu en dan beluister ik de reading terug. In ieder moment dat ik dan weer luister valt me iets anders op of hoor ik de woorden anders. Waardevol bijdrage aan mijn levensreis deze reading.

Petra van der Berg

Dit was een heel bijzondere ervaring met zo'n precieze weergave van hoe het er in mijn hoofd aan toe gaat. Het raakte mij ook dat iemand die mij echt heel niet kent dit zo precies weet te lezen. Hoe nu verder is nog even de vraag, maar na de lezing heb ik vertrouwen in dat ik dat pad ga vinden. Blij dat ik Ivonne ontdekt heb en ik ga absoluut nog een keer een reading doen als ik weer verder in mijn proces zit.

Kikkienanje van den Brink

Bewustwording in Bedrijf

Mijn bedrijf en ik/ Jouw bedrijf en jij in ontwikkeling.
Via de businessreading van Ivonne van Dis, kom je erachter hoe de vork in de steel zit.
Zo treffend, zo helder, zo precies, waardoor ik weet wat me te doen staat met het bedrijf, in mijn bedrijf.

Ik doe de businessreading dit jaar 3 keer, en heb er nu 2 gedaan: Wat gaaf om te zien hoe het gebouw verandert is, gelukkig!!
Hierdoor weet ik waar ik aan kan werken en wat het bedrijf nodig heeft.

Dus wil jij je verder ontwikkelen in jouw bedrijf of de organisatie, dit is echt een haarscherpe aanrader en reading. Niets geen poespas of zweverig gedoe, gewoon zoals het is. Ivonne, dank je wel!
Op naar de 3e reading. Zin in!
Hartelijke groeten, Kikkienanje

Mirjam Voorhuis

Wees Jezelf kindercoaching

Ik heb door de jaren heen meerdere Business readings ontvangen en een mooie workshop gevolgd.
Daarbij heb ik Ivonne leren kennen als een ontspannen, prettige coach die tot de essentie kan komen van een proces. Een Business reading is een mooie tool om tot de kern te komen van je bedrijf en de volgende stappen te zien om verder aan te bouwen. Dankjewel Ivonne voor het verhelderen en bevestigen van mijn ingeslagen pad!

Sandra Niesten

Sandraniesten.nl

Ivonne heeft bij mijn bedrijf Onderneem het Maar een Businessreading gedaan. Het was voor mij een hele bijzondere en waardevolle ervaring. De reading heeft mij veel duidelijkheid gebracht en geeft me nieuwe richting met mijn bedrijf. Het heeft me echt geholpen om focus te krijgen en weer in mijn daadkracht te stappen. De reading maakt duidelijk waar je staat, waar de energie lekt en ook wat de potentie is van je bedrijf. Het heeft mij helderheid gebracht over mijn klant, wie spreek ik aan? En ook wat geeft mij energie. Ik kan het echt iedereen van harte aanbevelen.

Jolien Slavenburg

Intuitive Leadership

Ivonne is een prachtig mens, die op een zuivere manier mensen bij hun wijsheid brengt.

Fijn om vakcollega's zoals haar te hebben, die er ook voor mij willen en kunnen zijn in mijn eigen zoektocht naar moeiteloos ondernemerschap vanuit de kern.

Zo dragen we met elkaar bij aan een wereld waarin liefde lichtheid en (zelf)compassie steeds meer ruimte krijgt.

En ontdekken we een totaal andere manier van ondernemen dan waar we in groot gebracht zijn.

Wat een rijkdom geeft dat!

Reacties van deelnemers diverse Masterclasses

Nog helderder dat ik meer mag ZIJN wie ik ben, dan ben ik waardevoller voor mezelf en voor mijn omgeving

Next Level Law of Attraction, nooit geweten dat er een Wet van Bewustzijn is!

Veel meegeschreven

Weer nieuwe inzichten over hoe ik het altijd doe!

Erg waardevol

Reacties Energetische Mindshift

IMG_1024
IMG_3112
image1
IMG_4186
image2
IMG_3873
image3
IMG_3311
IMG_2893 (1)

Marieke van Asten

The Breadfruithouse

Dit is mijn 2e reading van Ivonne en ik was er niet zeker van hoe zinvol dat zou zijn. Mijn twijfel was echter totaal ongegrond, de reading was weer enorm verhelderend. De beschrijving van ons gebouw was ongelofelijk accuraat. Elke zin was een bevestigend antwoord op mijn vraag of ik op de goede weg ben. En ook al wist ik dat wel, toch is het fijn om dat te horen.
De persoonlijke nabespreking is altijd fijn, sommige details worden dan nog duidelijker.
Ik kan het iedereen aanraden, het is meer dan moeite waard. Hartelijk dank Ivonne, we gaan elkaar zeker vaker spreken

Daphne Breedveld

Good Vibe Company

In eerste instantie kon ik de reading en alles wat Ivonne daarin vertelde niet echt duiden. Dus besloot ik het even te laten bezinken. Uiteindelijk werd er steeds meer helder en tijdens het gesprek dat we vervolgens hadden vielen de kwartjes. Het was erg fijn om op deze manier inzichten te krijgen, dank je wel🙏.

Ester van der Velden

Bonita Loka

Ivonne heeft een energetische businessreading gedaan op mijn twee bedrijven. Echt geweldig! Er kwam iets uit wat zo ontzettend mooi was, wat ik zelf nooit zou hebben kunnen bedenken. Dus sta je op een punt dat je geen idee hebt waar je heen gaat met je bedrijf, dan raad ik je zeker de businessreading van Ivonne aan!

Martijn vd Voort

Newenergy4life.nl

De worthshop heeft mee heel duidelijk gemaakt waar mijn valkuilen zitten, Duidelijke opbouw en fijne ondersteuning van Ivonne

Jan Thomassen

Webvriend BV

Ik heb Ivonne altijd als bijzonder ervaren, zowel haar coaching en readings, het is altijd raak tot de kern. Vriendelijk en scherp.

Kelly van Hoek

Ivonne, is een oprecht lieve vrouw en je krijgt van haar meteen weer positive energie.
Ze voelt alles goed aan en heel veel herkenningspunten in de busniss reading. Ze steld de juiste vragen waardoor jezelf nog meer inzichten gaat krijgen. Ik vond het een waardevolle en mooie ervaring.

Marion Koornneef

Hestur Coaching

Zo ongelooflijk de spijker op zijn kop! Alles wat ik heb terug gekregen na de reading klopt!!! Een aanrader voor iedere startende of doorstarten de ondernemer.

Marie-Cecile Verspeek

Mizania.nl

Ivonne is een warme, ervaren en gedreven vrouw waarbij ik mij direct vertrouwd voelde. Zij heeft mij geholpen om één van de belangrijkste keuzes in mijn leven te maken. In alle vertrouwen kies ik voor mezelf en mijn praktijk.

Bart Lieven

Als 1 op 1 leiderschapscoach en als ondernemer ben ik altijd op zoek naar nieuwe ervaringen. Ivonne heeft mij overtuigd van haar unieke kwaliteiten als coach en gesprekspartner. Zij was in staat om een realistisch beeld terug te geven van onze organisatie waardoor bevestiging van de huidige situatie helder is geworden en inzicht is ontstaan in de stappen die we nog kunnen zetten !

Fia Schooljan

Rake en herkenbare businessreading met heldere uitleg over alle elementen die nog aandacht mogen voor verdere bedrijfsgroei.

Anne-Marie Hamming

Waardevolle business reading, die me veel inzicht heeft gegeven in waar ik nu sta. Een reading die ik nog vaker zal afluisteren : ) Dank je wel!

Miranda Maris

Ik heb een business reading van Ivonne gewonnen en genoten van mijn prijs! Heel bijzonder hoe Ivonne, op afstand, de energie van mij en mijn onderneming las en hoe dat precies past bij de thema's die bij mij spelen. Dankjewel Ivonne!

Myra Fictoor-de Groot

Ivonne is een gaaf mens en het is gewoon fantastisch om een business reading van haar te ontvangen.

Bevestiging en nieuwe inzichten, het zet je weer even op scherp en aan het denken. Ik zeg gewoon boeken!

Elsbeth van Lienden

Ivonne geeft je inzicht in dat wat je ergens wel weet maar waar je toch net niet bij komt. Erg waardevol!!

Sabrina Jansen

In eerste instantie was ik nieuwsgierig maar ook sceptisch over de businessreading. Bij het luisteren van de reading had ik gemengde gevoelens en gedachtes. Sommige dingen waren herkenbaar maar met veel wist ik niet wat ik aan moest. Mijn hoofd vond er iets van...ik had tijd nodig om te laten landen.
Ik heb de reading even gelaten en na een paar weken wat vaker geluisterd...confronterend en heeft me aan het denken gezet. Het is de spijker op zijn kop....en tijdens ons gesprek vielen er meerdere dingen op zijn plek. Bijzonder om te mogen ervaren. Dank Ivonne voor je geduld, eerlijkheid en adviezen.

Anita Leenders

Onlangs heb ik een business-reading gehad van Ivonne van Dis.
Bijzonder, inspirerend, misschien ook wel een beetje confronterend en het gaf me bevestiging. Dit alles zet je in beweging. Het laat de energie weer stromen van jou en jouw bedrijf.

De openheid rust waarmee Ivonne je uitleg geeft en antwoord op je vragen als gevolg van de reading, heb ik als heel prettig ervaren. Nog dagelijks komen er inzichten voort uit deze reading.

Dank je wel Ivonne, je hebt me weer “AAN” -gezet

Fleur Groeneveld

De business reading van Ivonne was echt spot on. Echt bijzonder hoe zij met zo weinig informatie zoveel kan vertellen over hoe jij in je bedrijf staat. Het heeft me hele mooie inzichten gegeven waarmee ik echt concreet verder kan. En het is heel fijn dat Ivonne na de reading echt de tijd heeft om dit na te bespreken. Ook uit dat gesprek heb ik extra inzichten gekregen. Super waardevol dus om eens op een ander niveau naar jezelf en je bedrijf te kijken!!

Dorris Vlas

Nadat ik al veel positieve geluiden had gehoord over de business readings van Ivonne, heb ik recentelijk ook een reading geboekt. En dat was SPOT ON! Heel waardevol vind ik de uitkomst die Ivonne mij met een geluidsopname heeft toegestuurd. Op een bijzonder treffende en heldere wijze heeft Ivonne in beeld gebracht waar ik met mijn bedrijf en mezelf als ondernemer sta en wat ik te doen heb om het succes te vergroten!
De tips en adviezen zijn heel passend en praktisch. Ik ben dan ook dolblij dat ik bij Ivonne een business reading heb afgenomen. Het heeft me veel inzicht gegeven wat bijdraagt aan focus voor een concrete richting die ik bewandel. Een aanrader voor eenieder die snel en concreet wilt weten waar de zakelijke mogelijkheden liggen. Ivonne, hartelijk dank en veel succes met je mooie bedrijf!

DIRECTE REACTIES NA HOREN BUSINESSREADING