5 snelle en makkelijke manieren

voor een messcherpe visie,

zodat je nieuwe kansen creëert

voor jezelf en jouw bedrijf

 

Merk je dat je continu tegen hetzelfde aanloopt en blijft puzzelen?

 

Frustreert dit je en baal je ervan dat je nog steeds niet weet wat je nou wilt? Is de drempel om hier hulp bij te vragen hoog, omdat je denkt dat je dit HOORT te weten op jouw leeftijd? 

Ben je de hele dag druk, maar aan het einde van de dag vraag jij jezelf af, "wat heb ik nou gedaan"? Voel je dat je veel meer bent dan wat je nu laat zien? Weet je dat je veel mensen kunt helpen maar lukt het niet om in contact te komen met de juiste mensen?

Begrijp je niet waarom het Jantje, Pietje en Klaasje wel lukt en jou niet? Ben je snel afgeleid en merk je dat je je gaat vergelijken met anderen in jouw vakgebied?

Heb je het gevoel dat het leven voorbij vliegt en dat de druk toeneemt?

Veel mensen hebben hier last van, simpelweg omdat ze nog nooit de JUISTE vragen aan zichzelf hebben gesteld en daar eerlijk antwoord op hebben gegeven.

NU IS HET GENOEG!!

Je bent er klaar mee en wilt hier NU mee aan de slag, je wilt je weer waardevol voelen en weten waarom je doet wat je doet. Je wilt er voor kiezen niet meer een groot gedeelte van de dag bezig te zijn met twijfel, frustratie en onzekerheid.

NU is het tijd om te veranderen.

In mijn bedrijf geef ik readings en coach ik allerlei ondernemers in verschillende vakgebieden, zij hebben wel allemaal een aantal dingen gemeen, zij zijn ambitieus, enthousiast en willen impact maken.
Zij zijn goed in hun vak maar ik zie en hoor vaak dat zij niet helder hebben wat zij willen en daardoor veel moeite doen om zichtbaar te worden en vervolgens hun agenda vol te krijgen. 

Dat kan ANDERS!

De relatie met wat jij echt wilt staat (vaak) symbool voor álle verbindingen die je aangaat. Wanneer je een transformatie doormaakt in jouw relatie met dat wat jij ECHT wilt zal dat doorwerken in alle verbindingen die je maakt, privé en zakelijk, dus ook met het aantrekken van jouw klanten.

Ivonne van Dis

Kies jouw eigen richting!

De Workshop Messcherpe Visie Creëren is een krachtige interventie die zorgt voor een grote transformatie in korte tijd.

Het gaat jou helpen om inzicht te krijgen wat nodig is om de energiestroom echt op gang te krijgen in jouw leven en jouw onderneming.

Door inzicht te krijgen hoe jij keuzes maakt ga jij de kwaliteiten van jouw leven, en dus jouw bedrijf versterken en verliezen beperkende overtuigingen hun kracht.

Je durft weer te vertrouwen op jezelf, jouw intuïtie en vooral op jouw KRACHT.

Klaar met afwachten

en is het NU tijd dat je besluit dat je het anders wilt?

3 Redenen om NU door te pakken en voor jouw Visie te KIEZEN!

1: WAARDEVOL

Door gebruik te maken van deze energieke werkvormen kom je veel sneller tot een echte doorbraak. Je krijgt duidelijke antwoorden die jou gaan helpen om te transformeren, in plaats vanuit je hoofd te blijven proberen, het te begrijpen en oplossingen te bedenken.

2: HET IS GETEST

Deze werkvormen gebruik ik ook bij mijn coachklanten.

Zie deze reactie van Christa van "Op Stap met Christa":

"Ivonne, dank voor je AANwezigheid en je AANdacht in je workshop over een heldere visie. Hierdoor is mijn visie kristal helder ,maar ook welke blokkades die dit vertroebelen helder geworden en sta ik weer AAN""

3: KLEINE PRIJS,100% AANDACHT, WERKBOEK FOR LIFE

Aandacht is het belangrijkste in ons leven. Waar geef jij nu jouw aandacht aan? In deze workshop leer je om met aandacht bij jou in het NU te blijven.

Het werkboek is uniek en toepasbaar op meerdere gebieden dan jouw bedrijf.

Ik geloof en weet voor 150% zeker dat deze workshop echt iets voor jou veranderd!

 

WAT GAAN WE DOEN EN WANNEER?

DIT KRIJG JE:

* 2-daagse workshop MESSCHERPE Visie Creëren 

 • Samen:
  Dinsdag 29 september van 10:00 tot 13:00 uur
  Je ontvangt het werkboek voor aanvang van de workshop.
  We gaan dieper in op waarom het zo ontzettend moeilijk is om te weten wat je wilt. Vaak zit je jezelf zo in de weg dat je het ook niet kunt zien, het beroemde bord voor de kop.
 • Individueel:
  Een week, neem je tijd voor jezelf om dieper op de informatie in te gaan en jezelf de vragen te stellen die jou dichter bij datgene brengt wat je echt wilt.
 • Samen:
  Dinsdag 6 oktober van 10:00 tot 12:00 uur
  Deze sessie kun je jouw vragen stellen die bij je zijn opgekomen tijdens het beantwoorden van de vragen in het werkboek

We zien elkaar op ZOOM.

* Individueel coachgesprek van 30 minuten na afloop

 • BONUS 10 minuten reading voorafgaand aan de workshop

Dit zijn antwoorden op de meest gestelde vragen

Ben jij bereid om al het mogelijke wat in jou zit eruit te halen, dan ga je serieus met deze vragen aan de slag en niet 1 keer maar verschillende keren.

Je leven en jouw bedrijf zijn continu aan het veranderen Wanneer je weer tegen een volgend level aanzit komen dezelfde issues weer naar boven.

Ja dat is juist het allermooiste van deze WORKSHOP.

Je kunt deze informatie/vragen toepassen zowel zakelijk als privé, denk aan je relatie, je gezin, je familie, je vrienden etc.

Is dit een excuus om er niet aan te beginnen met de allerbeste versie van jezelf te zijn?

Wat ben jij waard? Hoe kan jouw leven eruit zien wanneer je jezelf wel vragen durft te stellen?

De oefeningen en de informatie die ik je te bieden heb heeft zichzelf al bewezen bij mijn klanten. Ik kan door mijn sterk ontwikkelende intuïtie makkelijk zien waar je vastzit. 

😉

Nee hoor don't worry.

Ik stuur af en toe een mail met handige tips & tricks die je kunt toepassen.

Wil je van de mailinglijst gehaald worden, let me know.

In de online workshop zal ik je alle info toelichten die in het werkboek staan. Daarna is het aan jou, stel jezelf de vragen die in het werkboek staan en ga met jezelf in gesprek. 

Van mijn klanten krijg ik terug dat deze informatie en oefeningen heeft gezorgd voor een omwenteling in hun leven en dus in hun bedrijf. 

WAAROM ZOU JE DIT UITSTELLEN? VOOR WIE?

HIERONDER KAN JE DIRECT JOUW WORKSHOP BESTELLEN
Subtotaal
BTW
Totaal