"Ik groei als ik je kan helpen jouw unieke gave te laten ontdekken, zodat we individueel en als collectief kunnen groeien"

 • Mens, Vrouw, Moeder, Dochter & Ondernemer

  Het leven laten ZIJN wat het is & met een combi van nuchterheid & intuïtie onderneem ik vanuit dit ZIJN. 

 • 30 jaar Ondernemer

  Vanaf 2009 solo, pure persoonlijke ontwikkeling, zowel professioneel als spiritueel, Gertificeerd coach - trainer (2009) - reader (2013)

 • My Secret Weapon

  Mijn Secret Weapon is mijn intuïtie, wel met beide voeten op de grond

 • Keep it Simple

  Ik houd van simpel, ben snel to the point, wil mijn en jouw tijd niet  verspillen

 • Wetten

  Na mijn studie van de door mensen gemaakt wetten ben ik vanaf 2019 de Universele Wetten gaan bestuderen

 • The 3 Principles

  Student van The 3 Principles van Sydney Banks (2021 - nu)

 • Energie in alle talen

  3-talig Nederlands, Engels & Frans (verblijf 14 jaar in La Douce France)

 • De Katalysator ben JIJ

  Ik neem mijn verantwoordelijkheid, net als jij, voor het behalen van jouw doelen

Gecertificeerd Coach 2009
jaar
Gecertificeerd Reader 2013
+
Blije mensen
+

Na veertien jaar in Frankrijk te hebben gewoond, vond ik in 2007 mijn thuisbasis in Lochem. Vanaf dat moment kreeg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen, met waardevolle begeleiding van coaches en trainingen.

In 2009 startte ik mijn eigen bedrijf, hoewel ik mezelf absoluut geen ondernemer vond, ondanks de ervaring in het bedrijf van mijn partner in Frankrijk. Ik voelde me overweldigd door de hoeveelheid informatie die ik bezat, zonder te weten hoe ik dit in een duidelijke structuur kon toepassen binnen mijn onderneming.

Mijn intuïtie werd steeds sterker en het frustreerde me dat ik niet wist hoe ik deze kon benutten. Ik vond het zweverig en bleef worstelen met de vraag "hoe krijg ik klanten?".

Mijn wereld veranderde compleet toen ik in contact kwam met Jesse Johnson. Ik begon met persoonlijke coaching bij haar. Ik had nog nooit zoveel in mezelf geïnvesteerd en was bang! Maar iets in mij zei dat dit het was, dit was mijn pad, GA ervoor!

De week na mijn beslissing kwamen er uit het niets (althans, dat dacht ik) twee high-end klanten die meteen instemden en bereid waren om mijn nieuwe, aanzienlijk hogere prijs te betalen.

Later probeerde ik het "trucje" nog eens op dezelfde manier. En verdomd, het werkte niet. Ik bleef worstelen en begreep niet wat ik anders deed. Ik werkte hard, pushte mezelf, maar de resultaten bleven uit. Hoe kon dat? Mijn coach had vol vertrouwen gesproken, maar ik geloofde er niet echt in. Ik zag geen enkele verandering in de realiteit.

Destijds begreep ik niet wat ik nu weet. Het was een logisch gevolg! Ik wist het gewoon niet. Ik had me gericht op mijn gevoel en was volledig vergeten om na te denken. Dus mijn bewustzijn groeide, maar ik deed er niets mee. Ik bleef alles op dezelfde oude "vertrouwde controle"-manier doen en natuurlijk kreeg ik dezelfde oude resultaten!

Nu geloof ik in mezelf, vertrouw ik op mijn eigen IK, en komen er klanten zodra ik erom vraag. Ik ben niet langer bang dat iets niet zal lukken, want ik weet nu dat ik kan vertrouwen op mijn innerlijk weten.

Dit vertrouwen in hoe wij als mensen functioneren, geeft rust. En dat gevoel van rust geef ik door aan anderen, zodat ook zij kunnen excelleren door gewoon zichzelf te zijn.

Mijn loyaliteit aan de Waarheid is mijn kompas, en ik heb altijd geweten dat mijn roeping ligt in het verspreiden van dit kostbare inzicht.

Nu, meer dan ooit, is jouw aanwezigheid van onschatbare waarde, want er is behoefte aan authentieke gidsen in deze tijd van verwarring.

LATEN WE DE ENERGIE HOOG HOUDEN EN MET ELKAAR CONNECTEN OP DEZE KANALEN

Je gedachten zijn de Brandstof van je geest!

Je bent wat je denkt.
Onze gedachten zijn de brandstof voor onze geest. Onze gedachten voeden onze dromen en ambities of ze kunnen ons binden om ze te verwezenlijken.

Over je privacy