"Ik groei als ik je kan helpen jouw unieke gave te laten ontdekken, zodat we individueel en als collectief kunnen groeien"

 • Mens, Vrouw, Moeder, Dochter & Ondernemer

  Het leven laten ZIJN wat het is & met een combi van nuchterheid & intuïtie onderneem ik vanuit dit ZIJN. 

 • 30 jaar Ondernemer

  Vanaf 2009 solo, pure persoonlijke ontwikkeling, zowel professioneel als spiritueel, Gertificeerd coach - trainer (2009) - reader (2013)

 • My Secret Weapon

  Is mijn intuïtie, wel met beide voeten op de grond

 • Keep it Simple

  Ik houd van simpel, ben snel to the point, wil mijn en jouw tijd niet  verspillen

 • Wetten

  Na mijn studie van de door mensen gemaakt wetten ben ik vanaf 2019 de Universele Wetten gaan bestuderen

 • The 3 Principles

  Student van The 3 Principles van Sydney Banks (2021 - nu)

 • Energie in alle talen

  3-talig Nederlands, Engels & Frans (verblijf 14 jaar in La Douce France)

 • De Katalysator ben JIJ

  Ik neem mijn verantwoordelijkheid, net als jij, voor het behalen van jouw doelen

Gecertificeerd Coach 2009
jaar
Gecertificeerd Reader 2013
jaar
Blije mensen
+
Sterren op Google

Na veertien jaar in Frankrijk te hebben gewoond, vond ik in 2007 mijn thuisbasis in Lochem. Vanaf dat moment kreeg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen, met waardevolle begeleiding van coaches en trainingen.

In 2009 startte ik mijn eigen bedrijf, hoewel ik mezelf absoluut geen ondernemer vond, ondanks de ervaring in het bedrijf van mijn partner in Frankrijk. Ik voelde me overweldigd door de hoeveelheid informatie die ik bezat, zonder te weten hoe ik dit in een duidelijke structuur kon toepassen binnen mijn onderneming.

Jarenlang heb ik geworsteld met het nemen van beslissingen, in mijn persoonlijke leven en mijn bedrijf als het ging over "Hoe ik het wilde". Ik voelde me constant heen en weer geslingerd tussen emoties en gedachten, en dit kostte me niet alleen energie, maar ook veel geld en tijd.

Het gebrek aan vertrouwen in mezelf zorgde ervoor dat ik krampachtig de controle probeerde te behouden, wat uiteindelijk mijn bedrijf niet ten goede kwam.

Gelukkig kwam er een keerpunt. Na de 4- jarige Readeropleiding begreep ik steeds beter wie ik BEN en wat mij hier altijd vanaf heeft gehouden. Ik ontdekte toen wat ik écht wilde in dit leven en dat gaf een nieuw waanzinnig gevoel.

Ik besefte dat ik echt moest stoppen met  mijn control drang over alles. Pas toen ik mezelf toestond om gewoon te ZIJN wie ik ben en te leven zoals ik dat wilde, voelde ik me krachtiger en groeide mijn vertrouwen in mijn ZELF.

 

Kortom, ik gaf me over aan het leven. Geen zin meer in die constante innerlijke strijd. Dit besef was de gamechanger die mijn ondernemersleven volledig op zijn kop zette.

Ik heb mezelf aangeleerd kritisch te kijken naar deze gedachten die bij me opkomen en af te vragen of ze waar zijn. Deze methode pas ik ook met veel succes toe bij mijn klanten hierdoor vinden ze meer geluk in hun leven en zijn succesvoller met hun bedrijf.

Mijn manier van ondernemen valt mijn klanten op; ze zeggen vaak dat ze niemand kennen die haar bedrijf zo relaxed runt als ik.

Mijn missie is om ondernemers te begeleiden bij het herstellen van de verbinding tussen wie je bent en wat je drijft en hoe je dit omzet in omzet.

Want ik geloof dat wanneer die twee op één lijn zijn, dat een enorme boost geeft aan plezier, motivatie en succes.

Je krijgt een gevoel van voldoening en zingeving.

En dat is pas échte VRIJHEID!

Nu, meer dan ooit, is jouw aanwezigheid van onschatbare waarde, want er is behoefte aan authentieke gidsen in deze tijd van verwarring.

LATEN WE DE ENERGIE HOOG HOUDEN EN MET ELKAAR CONNECTEN OP DEZE KANALEN

Je gedachten zijn de Brandstof van je geest!

Je bent wat je denkt.
Onze gedachten zijn de brandstof voor onze geest. Onze gedachten voeden onze dromen en ambities of ze kunnen ons binden om ze te verwezenlijken.

Over je privacy