Weet/voel je dat er iets niet klopt in jouw bedrijf? Frustreert dit je en baal je ervan dat je er niet achter komt wat de groei belemmerd? En weet je dat hulp heel goed voor jou kan werken, maar pik je het nog dat je tijd, omzet en klanten mist ‘omdat dat nou eenmaal zo gaat´?

Zie jij ook zoveel bedrijven en professionals die baat hebben met (mentor) coaching?

En zou jij dit ook wel willen, maar durf je de stap nog niet te zetten?

 

Je hebt voor jezelf nog geen heldere focus en strategie uitgestippeld. Korte termijn acties krijgen meer prioriteit, waardoor je lange termijn klanten en omzet misloopt. Je weet niet in welke volgorde je de stappen zet om met jouw bedrijf te groeien.

 

Je bent te veel tijd kwijt met het zelf uitzoeken, tijd die je ook kon besteden aan het binnenhalen van nieuwe klanten en omzet. Sowieso vind je het bepalen van jouw prijzen en jezelf verkopen lastig.

 

Je bent onvoldoende zichtbaar, mensen weten jou niet te vinden als de expert op jouw vakgebied. Ze denken niet als eerste aan jouw bedrijf als ze op zoek zijn naar een nieuwe leverancier. Dat is natuurlijk zonde! Daardoor is jouw business niet zo succesvol als het zou kunnen zijn…

 

Veel bedrijven en ondernemers hebben hier last van, simpelweg omdat ze het geheim van een succesvol coaching traject niet kennen. En voor zichzelf en hun bedrijf nog geen duidelijke strategie hebben geformuleerd.

 

Misschien herken jij je in het volgende:

 

het is een zoektocht om datgene dat binnen in jou leeft tot uitdrukking te brengen

Je mist focus, weet niet hoe je moet beginnen en vooral: hoe je je staande houdt

Je hebt niet de tijd genomen om een goede strategie te schrijven die aansluit bij je business doelstellingen, waardoor je maar wat doet

Je bent (te) veel tijd kwijt omdat je het wiel steeds opnieuw aan het uitvinden bent, tijd die je niet aan nieuwe klanten en persoonlijke winst besteedt

Je hebt behoefte aan support en iemand om mee te sparren, maar de mensen in jouw omgeving hebben hier onvoldoende verstand van

Je hebt veel ideeen en bent misschien zelfs al enthousiast begonnen, maar andere werkzaamheden krijgen steeds prioriteit en aandacht

Je hebt geen inspiratie als het tijd is om in jouw bedrijf op te dagen

Je hebt heel vaak niet echt een idee waar je überhaupt moet beginnen

Je raakt de connectie met je klanten kwijt, klanten kiezen voor een ander

Je weet dat het beter kan, maar weet niet hoe, waardoor de angst om te falen groter wordt

Je weet dat je veel waarde kunt bieden en anderen echt verder kunt helpen, maar je vindt het lastig om jezelf zichtbaar te maken.

Je ziet andere ondernemende professionals veel succes behalen, waardoor zij de number one in hun markt zijn en je begrijpt niet waarom het jou nog niet lukt

je omzet en zelfvertrouwen daalt en je frustratie groeit

Je twijfelt of het wel zin heeft wat je aan het doen bent…

Samengevat: je vindt het lastig om de beslissing te nemen hoe je nu verder moet. Of je begint ER niet eens aan, omdat je bang bent wat je tegen gaat komen. Je bent bang om als professional te falen en dat iedereen dat ziet.

Maar ergens weet je dat coaching ook voor jou zou kunnen werken.  Waardoor jij de Most Valuable Player wordt in jouw leven en je precies weet wat je moet doen om jezelf succesvol in te zetten in jouw bedrijf.

 

Dus wat ga je doen?

 

Wachten tot jouw klanten zich bij een andere ondernemer melden, waardoor jij de kans mist om hen als nieuwe klanten aan jou te binden?

Zelf strugglen terwijl je anderen ziet die wel een succesvol bedrijf hebben, waardoor zij ook persoonlijk groeien?

Met mensen waarvan je weet dat jij die eigenlijk beter kan helpen?

 

No way toch!? 

Goed nieuws: er is een manier om dit probleem op te lossen.

 

Hoe zou je het vinden als ik samen met jou een dag ga zitten om jouw strategie helemaal uit te werken, zodat jij precies weet wat je moet doen om jezelf succesvol in te zetten?

Waardoor mensen jouw authenticiteit leren kennen die jou via mond-tot-mondreclame aanraden, jouw expert status groeit en je meer (potentiële) klanten en winst (zowel zakelijk als privé) naar je toetrekt.

 

Ik heb ook in jouw schoenen gestaan en weet als geen ander dat de juiste inzet van jezelf echt life changing is! Ik was heel goed in het motiveren van anderen maar voelde een grote drempel om mijn authenticiteit als asset in mijn eigen bedrijf te activeren. Wat als ik afgewezen word! En faal? Hoe kan ik deze prijzen vragen voor wat ik doe? Terwijl ik het voor anderen zo goed kon.

Daardoor liet ik kansen liggen. Kansen die ik als ondernemer keihard nodig had! Om geld te verdienen en te doen waar ik echt gelukkig van word. Ik begreep niet waarom het anderen wel lukte en mij niet. Totdat ik research ging doen, hulp kreeg en leerde wat de ingrediënten zijn van een succesvolle onderneming. En hoe je jouw bedrijf voor jou kunt laten werken.

 

Nu komen de opdrachten via via vanzelf bij mij en weten mensen mij te vinden als dé expert in mijn vakgebied: coaching op geld in combinatie met de businessreading. Dat gun ik jou ook, dat je in jouw branche dé expert bent waar mensen het eerst aan denken als ze een grote opdracht hebben.

Als je me dit 2 jaar geleden had verteld, dan had ik je gewoon niet geloofd! En het klinkt misschien gek maar ik heb nog steeds moeite om het te geloven…

 

Het is voor jou ook mogelijk om succesvol te zijn dankzij helemaal jezelf zijn.

Met de VIP Dag leer je persoonlijk van mij hoe de energie van jouw bedrijf eruit ziet, hoe je een businessstrategie schrijft en gaan we daar ook echt samen mee aan de slag. Alles wat ik de afgelopen 30 jaar leerde over zelfrealisatie en de laatste 10 jaar als gecertificeerd coach en reading expert neem ik mee in deze 1:1 sessie.

 

IK HEB GEWERKT MET OA

Voordelen van de VIP Dag

Persoonlijke begeleiding

Je krijgt een hele dag mijn persoonlijke begeleiding dus ook al mijn ervaring. 

Mooie locatie in de Achterhoek

We werken samen van 10 tot 15 uur op een fijne exclusieve locatie in Lochem, met een lekkere lunch tussendoor. Waar we ongestoord kunnen brainstormen over jou en jouw bedrijf. Of online als je verder weg woont en/of dat fijner vindt. (Via Zoom).

Jouw strategie

We werken samen jouw persoonlijke en zakelijke strategie uit. Aan het eind van de dag loop je weg met een strategie inclusief handvatten waar je meteen mee aan de slag kunt.

Onbeperkt vragenstellen

Onbeperkt vragen stellen en onverdeelde aandacht voor jou.

Profiteer er maximaal van en vraag! Je hoeft niet bang te zijn om ‘domme’ vragen te stellen want domme vragen bestaan nl niet.

Bewezen resultaat

Het beste van wat ik te bieden heb.

Ik deel alleen wat zich in de praktijk bewezen heeft.

Goed fundament

Bouw een goed fundament waar jij en jouw bedrijf een boost van krijgen. Zet jezelf in als Most Valuable Player met meer klanten en winst (zowel zakelijk als privé) als resultaat.

Gegarandeerd resultaat

De juiste focus krijg je door een goede samenwerking aan te gaan met jezelf, je gaat echte verbindingen aan en je business groeit.

Je bespaart tijd

Als je zelf alles uit moet zoeken of ‘maar wat doet’ kost het niet alleen heel veel kostbare tijd, maar zal je ook niet de gewenste resultaten behalen.

Het is Leuk!!!

Als je vanuit jezelf connect met mensen zal je zien dat het je geen energie kost en dat je daar juist mega veel energie van krijgt, je gesteund voelt en daarmee anderen echt kunt helpen. 

De Most Valuable Player zijn in jouw leven en bedrijf heeft heel veel voordelen, die jij na de persoonlijke VIP strategie dag ook kunt bereiken:

Bij een Most Valuable Player groeit alles vanzelf en er worden snel verbindingen gemaakt die je van te voren niet had verwacht, zelfs niet gedroomd had! Je groeit enorm door je eigen innerlijke kracht aan te boren.
Als Most Valuable Player ben je uniek, sociaal en relevant voor bestaande en nieuwe klanten. Door echt de verbinding aan te gaan met je klanten en hen iets waardevols te bieden, blijven klanten langer, zijn ze loyaal en zullen ze minder snel voor de concurrent kiezen.
De Most Valuable Player werkt als een magneet. Als motivator van jezelf breng je jouw omgeving op gang en nodig uit om dezelfde passie of motivatie te delen of dezelfde doelen na te streven. Je activeert anderen.
Als Most Valuable Player groei je in één van de favoriete buzzwoorden van dit moment: authenticiteit. Dat is iets waar tegenwoordig elk merk en elk bedrijf naar streeft, omdat vooral jongere generaties dat belangrijk vinden.
Als Most Valuable Player geef je anderen ook de ruimte om te groeien, je wilt meer samen werken, je deelt meer en gunt de ander haar/zijn succes. Samen kun je ook leren van elkaars fouten waardoor je nog beter wordt in hetgeen waar je al goed in was.
- Het heeft een positief effect op je zichtbaarheid, waardoor je gezien wordt als de expert op jouw vakgebied. Daardoor kun je hogere tarieven hanteren en trek je meer klanten aan.
Most Valuable Player willen delen en zien dat wanneer je deelt je vermenigvuldigt, okay het klinkt cheesy maar het is echt zo.
Als jij laat zien dat jij de Most Valuable Player bent dan zullen klanten ook weer dit delen met anderen en heb je vanzelf mond-tot-mond reclame waar je weinig voor hoeft te doen. Het draagt bij aan je gunfactor en heeft een positief effect op andere zaken die je graag doet. En waar je je geld mee verdiend.
De maatschappij vraagt veel van ons. We denken dat constant moeten scoren als we een pitch willen winnen of die klant willen behouden. De 'geweldige goed nieuwsshow' op sociale media kan ons een slecht en eenzaam gevoel geven. In jezelf geloven helpt je om succesvol te zijn, zowel in ons privéleven als in ons werk en daarbuiten.
Het vergroot je professionele netwerk in de branche waar jij in werkt, dus heel specifiek. Dat is handig om nieuwe opdrachten binnen te halen als ondernemer of een betere baan als je in loondienst werkt. Vooral omdat je de gunfactor hebt. Jij hebt veel professionals geholpen met jouw authentieke manier van handelen, dan doen ze ook graag iets voor je terug.
Je kunt echt impact maken, op verschillende vlakken. Je bent een voorbeeld voor jouw klanten, you practice what you preache. In deze individualistische prestatiegerichte maatschappij willen we graag mensen zien die zichzelf zijn en niet met alle winden meewaaien. Jij kunt anderen helpen, dat geeft voldoening.
Met je groeiende zelfvertrouwen ga je het gesprek aan met je meest waardevolle klanten en bijna klanten. Je kunt van hen leren en weet zo als bedrijf beter wat er speelt onder je doelgroep. Daardoor kun je je dienstverlening optimaliseren en je producten nog beter maken. En betere producten zijn meer waard. Dus je omzet stijgt.
Je wordt steeds gelukkiger en beter in wat je doet. Het voelt niet meer als werken.
Boven alles is het leuk. En dat is in deze tijd waarin we zoveel ‘moeten’ wel zo fijn.
Het bespaart geld. Je hoeft niet meer te rennen naar verschillende coaches, seminars, trainingen of dure programma´s. Wanneer jij aan zelfonderzoek doet en een strategie voor jezelf hebt opgesteld hoe jij wilt zijn en bovenal wat jij ervoor over hebt dan ga je knallen.
Je verhoogt je klanttevredenheid percentage met meer terugkerende klanten met een hogere omzet als gevolg.
Je kunt jezelf als Most Valuable Player inzetten om je zakelijke doelen te bereiken. Dat kun je zelfstandig doen, zonder dat je daar je werkgever, de overheid of andere instanties voor nodig hebt. Als jijzelf als mens groeit heb je dat aan jezelf te danken, het is gaaf om te zien dat je resultaat boekt, vooral als je ergens enthousiast over bent.
Je kunt meeliften op bijna 30 jaar, waarvan 10 jaar gecertificeerd coach/reader, ervaring van mij. Zie het als een mentor: het meest leer je van mensen die al heel lang met zelfrealisatie bezig zijn en ook dan leer ik nog iedere dag. Ik heb mijn intuïtie ontwikkeld en kan snel zien wat werkt en wat niet werkt. Je hoeft het wiel niet opnieuw zelf uit te vinden.
Samen maken we jouw unieke stappenplan waarin stap-voor-stap wordt uitgelegd wat je kan doen om the Most Valuable Player te worden. Zo hoef je dus niet zelf het wiel uit te vinden maar kun je meteen gebruik maken van 3 decennia ervaring op het gebied van zelfrealisatie.
Je krijgt veel handvatten om jezelf en jouw bedrijf organisch (dus gratis) te laten groeien. En je leert ook hoe je snel kunt groeien door online marketing, e-mail marketing en Facebook in te zetten.
Je zelfvertrouwen groeit, je bent niet meer afhankelijk van de goedkeuring van anderen. Je bent je eigen grootste supporter.

Dit is wat anderen over mij zeggen

Mocht je nog twijfelen, kijk dan eens bij de antwoorden op onze meest gestelde vragen

Kan ik wel in 1 dag een strategie maken?

Met de juiste positieve instelling en focus, gecombineerd met mijn jarenlange ervaring en jouw kennis van jouw business, is dat zeker mogelijk. Daarom garandeer ik dat je wegloopt met een heldere focus en strategie waardoor jij The Most Valuable Player wordt in jouw leven en jouw bedrijf. 

Hoe werkt het?

Nadat je de belafspraak hebt aangevraagd en het formulier hebt ingevuld, kijk ik of deze VIP-dag ook iets is wat bij jou en jouw bedrijf past.

Binnen 3 werkdagen laat ik of mijn VA iets van me horen en plannen we de belafspraak in. Tijdens de belafspraak bespreken we jouw wensen. Je hoort dan meteen ook wanneer de eerstvolgende datum is die ik beschikbaar heb.

Je krijgt binnen 3 werkdagen reactie nadat je het formulier hebt ingevuld.

Wat is mijn investering?

Neem voor de prijs en meer informatie contact op via info@ivonnevandis.nl. 

Ik heb nog geen bedrijf, kan ik dan dit dan toch doen?

Jazeker! We maken dan een strategie voor het bedrijf dat je graag wilt starten. 

Is een VIP sessie voor iedereen geschikt?

Nee. Ik werk alleen met mensen die echt graag een langdurige relatie aan willen gaan met zichzelf en de Most Valuable Player willen zijn in hun leven en bedrijf. Voor hun directe omgeving maar ook voor hun meest waardevolle klanten en ook echt willen groeien en succesvol willen zijn. Dus als je het wel prima vindt zo en de kracht van zelfrealisatie  niet echt voor je wilt laten werken, is deze strategie sessie niets voor jou. 

Ik vind het zonde om jouw (en mijn) kostbare tijd te besteden aan mensen die niet geloven in de kracht van zelfonderzoek en niet bereid zijn daar tijd, geld en energie in te steken. 

Kost aan jezelf werken niet heel erg veel tijd?

Eigenaarschap of leiderschap gaat niet vanzelf. Er bestaat nog geen gouden formule of rode pil die dit voor jou doet. Net als jij groeit ook jouw bedrijf niet vanzelf, ook al heb je zo’n goede business strategie, toch?

Je moet daar tijd, energie en geld in investeren om te groeien. 

Hoeveel vind jij jezelf waard om in te investeren?

In het begin investeer je in deze strategie en ga je ermee aan de slag. 

En als eenmaal de smaak te pakken hebt en dagelijks ervaart wat het betekent om de Most Valuable Player te zijn in jouw leven en jouw bedrijf, dan gaat het vanzelf en groei je vele malen sneller dan je ooit had durven dromen. 

Samengevat krijg je dus:

  • Persoonlijke 1:1 begeleiding bij het maken van jouw strategie
  • Inclusief voorbereiding
  • Businessreading voorafgaand aan de VIP Dag van 30 minuten 
  • Na de strategiedag van 10.00 uur tot 15.00 uur op een exclusieve locatie in de Achterhoek (of online als dat je voorkeur heeft), loop je weg met jouw persoonlijke en business strategie.
  • Na de strategiedag 4 coachgesprekken van 30 minuten.
  • Email contact tot 2 maanden na de VIP Dag.
  • Je kunt gebruik maken van de kennis en kunde over zelfrealisatie die ik de afgelopen 3 decennia heb opgedaan + 10 jaar ervaring als gecertificeerd coach en businessreader
  • Je gaat jezelf inzetten als Most Valuable Player in je dagelijks leven en voor je bedrijf. Je wordt een magneet en dat heeft een uitwerking op je zichtbaarheid en op klanten die jou ook via via weten te vinden 
  • Je ontdekt wat werkt voor jou, je zet jouw waarde in voor jouw bedrijf en jouw klanten,  met een groeiende aantrekkingskracht, meer nieuwe klanten, een hogere omzet en expertstatus als resultaat.

 

Er is zoveel mogelijk in persoonlijke ontwikkeling, misschien wel te veel… Je verdwaalt in alle opleidingen, trajecten, programma´s, kunt niet focussen en je weet gewoon niet wat echt werkt en wat niet werkt. Dat houdt je tegen.

Daar heb ik de oplossing voor! 

Op basis van 30 jaar ervaring met zelfonderzoek en 10 jaar als gecertificeerd coach en businessreader heb ik onderzocht naar wat nu ECHT werkt en waar je resultaten mee gaat boeken.

 

Alles wat je moet weten om op de juiste zaken te focussen om the Most Valuable Player te worden in jouw leven, nemen we mee in jouw persoonlijke VIP Dag.

Wat je doel ook is en in welke branche je ook zit: authentiek zijn biedt ongekende kansen om jouw succes te vergroten omdat je jezelf inzet als Most Valuable Player. Zo kan je gaan bouwen aan langdurige relaties met anderen en ook met je meest trouwe klanten en zal je look-a-likes van je beste klanten aantrekken en je omzet zal verhogen.

 

Als je wilt instappen, doe het dan nu.

 

Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar in mijn drukke agenda, dus als je op korte termijn een solide strategie wilt, moet je snel zijn. Mijn agenda loopt snel vol, de komende maand zijn er nog maar 3 plaatsen over.