SPECIALE ACTIE BUSINESS READING

Jouw gedachten bepalen jouw energie

In een Businessreading wordt zichtbaar wat hiervan

de impact is

op de GROEI

van jou en jouw onderneming

Je ontdekt informatie waardoor er kwartjes vallen en jij 

inzicht krijgt in wat jou op dit moment stagneert

helder hebt waar jouw bedrijf nu staat in de markt

bevestiging krijgt wat je al wel weet maar nog niet onder woorden kunt brengen

weer helder krijgt waarom je doet wat jij doet

inzichten krijgt die openingen geeft naar het zien van mogelijkheden

meer ruimte en daardoor meer (innerlijke) vrijheid ervaart

eerlijk kijkt naar jezelf en jouw situatie

in jouw GROEI kunt stappen

uit de huidige situatie breekt!

monie1

 

"Vol nieuwsgierigheid druk ik in mijn WhatsApp op play. Ivonne heeft mijn business reading ingesproken. Ik had ivonne gevraagd, wil je intunen op het prachtige Fengshui project waar ik nu mee bezig bent en Monie als persoon daarbij. Phoe dat deed even mijn ogen openen en bewust worden van het proces in mezelf en mijn business. Allemaal aanwijzingen, handvatten en bevestigingen waar ik echt verder me kan. Het mooie is dat de reading echt mijn energie is die ivonne leest. Dus wat ze zegt kan ik zelf goed plaatsen maar het is net of ze je dan dat laatste zetje geeft wat je nodig hebt😉

Monie Van Paassen

Ontwerper, timmervakvrouw, Feng Shui expert,
investeerder & sinds 20 jaar ondernemer

 

Het Stappenplan bij een Business reading

Je boekt een Businessreading online

Jouw Businessreading vindt op afstand plaats (de informatie zit op de energie van de naam)

Jouw Businessreading, een weergave wat er zich op dit moment afspeelt, wordt in een audiobestand opgestuurd

Jouw Gesprek wordt ingepland

Je gaat nieuwe acties ondernemen vanuit de informatie die je hebt ontvangen

Deze periode kan contra intuïtief aanvoelen, je gaat namelijk de dingen anders doen met het beeld uit de reading voor ogen

Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en jouw bedrijf

Je GROEIT

Margot

 

"Ik heb van Ivonne al vaker een businessreading ontvangen. Elke keer zo treffend en kloppend. Heel bijzonder. De laatste reading ging over mijn geld mindset en het nog meer laten stromen in mijn bedrijf. Wat doe ik nu en welke acties kan ik doen om nog meer van betekenis te zijn voor mijn klanten. Waar zit nu echt mijn groei en wat mag ik nu achter mij laten wat mij niet meer dient.

Dankzij deze reading voel ik dat ik nog meer kan vertrouwen op mijn intuïtie, mijn ervaringen en mijn kennis over het ondernemerschap. Dankjewel Ivonne voor deze mooie en duidelijke inzichten die ik van je heb mogen ontvangen."

 

Margot Morrenhof

De Eigenwijze Businesscoach

 

SPECIALE AANBIEDING

Dit krijg je bij de Businessreading:

  • min. 20 - max. 30 minuten Businessreading op Audio
  • 30 minuten coach call na beluisteren van de Reading
3E0A7456 vidm

Jouw investering in jezelf en jouw bedrijf is nu

€ 275,00 (ex.BTW)

De volledige beschrijving van de Businessreading vind je hier

HIERONDER KAN JE DIRECT JE BUSINESS READING BESTELLEN

Klik na je betaling om weer terug te komen dan verschijnt er een formulier voor de verdere gegevens die voor jouw factuur van toepassing zijn.

Is dit niet zo, wil je me dan ajb mailen info@ivonnevandis.nl.
Subtotaal
BTW
Totaal


Geven

Super dat je jezelf dit cadeau gunt 

want een investering in jezelf verliest nooit z'n waarde!