Jouw energie vertelt de waarheid

Ontdek de Energetische Impact van Jouw Bedrijf en Onthul Verborgen Mogelijkheden

Ben je nu klaar om een radicale verandering aan te brengen in jouw bedrijf?

KOM JE JEZELF TEGEN IN EEN VAN DE VOLGENDE VERLAMMENDE SITUATIES

Je blijft ronddwarelen in hetzelfde verhaal over je leven en/of je zaak en je energieniveau zakt ver onder NAP

Je verlangt naar een transformatie en hebt dringend behoefte aan helderheid over de energetische toestand van jezelf en je bedrijf

Ondanks al je kennis, observaties en inspanningen blijft er iets knagen, de missing link blijft nog verborgen,en dit onbekende zuigt je energie weg.

de onrust heeft zich genesteld in je hoofd en lijf, en hoe graag je ook de controle wilt loslaten, je weet niet hoe?

jE LEEFT MET HET CONSTANTE GEVOEL DAT JE ACHTER DE FEITEN AANRENT

merk JE DAT JE PASSIE IN JE ZAKELIJKE LEVEN wegdruppelt, omdat je gebukt gaat onder dE DAGELIJKSE RoUTINE?

Je voelt je niet veilig om te zeggen wat jij wilt, zoals het binnenin jou leeft

HERKEN JE JEZELF IN DEZE SITUATIES?

De logische verklaring is dat het komt omdat:

Er is je geleerd te kijken, te luisteren en te vertrouwen op anderen, kortom vooral de oplossing buiten jezelf te zoeken. Waardoor je niet meer weet hoe je naar jezelf luistert en kan vertrouwen op je eigen innerlijke stem. Je bent de verbinding met je ware zelf verloren en weet niet meer wat je echt wilt en waarom je doet wat je doet.

Je bent geconditioneerd om hard te werken en te geloven dat succes alleen mogelijk is als het moeilijk is. Hierdoor leg je de lat extreem hoog en voel je je uitgeput, omdat je niet meer weet hoe je die hoge verwachtingen moet waarmaken.

Bovendien ben je doodsbang om fouten te maken, je schiet in de controle stand met als gevolg dat je vast komt te zitten in een spiraal van onzekerheid, twijfel en stress telkens wanneer je een beslissing moet nemen. Je hoofd zegt rechts en je intuïtie links, waardoor je niet meer weet welke weg je moet volgen.

Heb je er wel eens bij stil gestaan wat dit met jouw energie doet?

Op welke manieren jouw conditionering zichtbaar is in jouw bedrijf?

Wat zou het voor jou betekenen om iedere dag vanuit je authentieke zelf vol vertrouwen te leven en te ondernemen?

Wat als je afscheid neemt van energieverslindende activiteiten en

je volledig kunt focussen op waar je écht goed in bent?

Is jouw antwoord JA GRAAG, claim dan NU jouw Businessreading &

Krijg inzicht in wat jou op dit moment stagneert

Weet waar jouw bedrijf nu energetisch staat in de markt

Ontdek de uitwerking van beslissingen op jouw energie

Bevestig wat je al voelt en begrijp het nu ook verstandelijk

Maak keuzes vanuit jouw verlangen en groei

Ontdek hoe jij jouw energieniveau kunt verhogen laat jouw bedrijf vanuit vertrouwen transformeren.

5/5
paula terpstra

Paula Terpstra

paulaterpstra.nl

Een vriendin vertelde me over haar Business Reading bij Ivonne. Met grote fascinatie luisterde ik naar haar verhaal. Toen begon het bij mij ook te kriebelen. Ook ik was nieuwsgierig naar een ‘intune moment’ op dit punt in mijn ondernemersreis.

Toen ik de reading boekte, deed ik er wel een kwartier over om mijn vraag zo scherp mogelijk te formuleren. Wat was het nu waar ik zo graag inzicht in wilde krijgen? Na het insturen van mijn vraag kreeg ik direct een persoonlijke mail en zodra het moment daar zou zijn, zou Ivonne intunen op mijn vraag.

Niet veel later ontving ik de reading. Fantastisch. In een rustig moment heb ik de woorden tot me laten komen. Wederom fascinerend. In het kwadraat dit keer, omdat het nu om mij ging en mijn twee bedrijven.

De hele reading werd zo helder uiteengezet en geschetst, dat ik heel goed kon duiden hoe mijn huidige situatie er nu voor staat. Waar mijn bedrijven staan, maar ook waar ik zelf sta, in dat hele plaatje.

Ik heb de reading vaker teruggeluisterd en telkens hoor je nieuwe dingen. Ook heb ik er een schets van gemaakt. De 1:1 zoom call met Ivonne die daarop volgde was ook zo waardevol. Door dingen te benoemen, je eigen gedachtes te delen en de inzichten van Ivonne aangereikt te krijgen, ben ik zoveel wijzer geworden.
Ik weet nu waar ik sta, ik ben me er bewust van dat er blokkades zijn/waren, wat de redenen kunnen zijn voor die blokkades en hoe ik die kan doorbreken.

De weken na de reading was ik high on energy. Hoe bijzonder is dat? En nu vasthouden, want dit was nog maar een aanloopje.

Normaal geef ik ‘de duwtjes’, maar hoe lekker is het dat ik dit keer een duwtje in de juiste richting kreeg.

Dankjewel Ivonne.

Hai mijn naam is Ivonne

Na mijn studie economie en recht had ik echt nooit verwacht dat ik zo'n energetische spons was. Ik leefde in mijn hoofd en het was puur toeval dat ik ontdekte dat ik moeiteloos energieën en emoties van anderen kon oppikken en begreep toen meteen de oorzaak van mijn eigen angsten.

Aan de buitenkant kon niemand zien wat er zich in mij afspeelde. Ondanks mijn opleiding als coach en reader was ik mij nog steeds niet bewust van de verbinding tussen mijn gedachten en gevoelens, mijn relatie met geld en de impact die dit op mij had.....

Gelukkig ontmoette ik mijn coach die MIJ helemaal zag. Zij vertelde mij zonder aarzeling dat angst altijd mijn drijfveer was geweest, slik. Dat mijn overtuigingen over geld mij van mijn diepste verlangens hadden afgehouden, dubbel slik.

Door studie en toepassing van de Universele Wetten en bewustwording van mijn denkpatronen, kwam er een doorbraak. Ik zie NU mijn intuïtie als mijn belangrijkste asset, het is mijn gids en mijn vertrouwen in mijn ZELF blijft groeien bij iedere nieuwe ervaring.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven weet ik hoe lastig het kan zijn om de verbinding te houden met je authentieke zelf.

Nu is het mijn missie om ondernemers, professionals en leidinggevenden te begeleiden om weer in verbinding te komen met zichzelf, zodat ze vanuit hun eigen energie leven en ondernemen.

Ivonne_website-19

KLAAR OM JOUW BUSINESSREADING TE CLAIMEN?

Jouw Businessreading:

  • Helpt je de energetische status van je bedrijf te begrijpen.
  • Geeft je inzicht in hoe beslissingen je energieniveau beïnvloeden.
  • Bevestigt wat je innerlijk voelt en begrijpt het nu ook rationeel.
  • Helpt je keuzes te maken vanuit je diepste verlangens en te groeien.

Klik hier & Ontdek hoe?

In een Businessreading kijk ik naar de energie van jou en jouw bedrijf.

Je krijgt direct inzicht hoe je weer op het juiste spoor komt, zodat je weer eenvoudig je doel, je passie en alles waar je hart sneller van gaat kloppen kunt volgen.

Alles is Energie

Alles heeft een andere frequentie. Alles is energie en om die reden heb ik alleen de naam van jou en je bedrijf nodig, hiermee zoek ik de frequentie en maak er verbinding mee. Jij hoeft je niet te verplaatsen.

Als ik mij afstem op jouw bedrijf, kan ik de situatie achter het door jouzelf bedachte 'verhaal' (excuses, overtuigingen) over jouw bedrijf zien.

Het hele plaatje van je bedrijf is voor mij zichtbaar en dat reflecteer ik.

Met de Businessreading ontdek je hoe de energie van jou en jouw bedrijf eruit ziet en met deze inzichten kan je keuzes maken wat jij wilt doen en hoe jij het wilt hebben.

Klik hier & Ontdek wat?

In dit filmpje vertel ik over

wat, wie, waar, wanneer en hoe!

Klik hier & Ontdek voor Wie?

De exclusieve Businessreading is er speciaal voor ondernemers, eigenaren en teamleiders die voortdurend dat gevoel van vastlopen ervaren en die op zoek zijn naar een grotere innerlijke rust en vertrouwen bij het nemen van beslissingen.

Alles is Energie

Hoe vaak zit je vast met brandende vragen en kom je er niet uit? Je gevoel schiet alle kanten op, je rent jezelf voorbij en je zit gevangen in de wirwar van je eigen gedachten, terwijl je wanhopig probeert de oplossing te vinden.

Wacht niet langer om hulp te vragen!

Ontdek hoe je uit de vicieuze cirkel kunt stappen en weer helderheid krijgt. De Businessreading geeft je inzichten bij het ontwarren van je gedachten en bevestigen jouw gevoel, zodat je weer vanuit vertrouwen beslissingen neemt.

Het is tijd om uit je hoofd te stappen en ruimte te maken voor VERTROUWEN op je gevoel. Samen zetten we jouw zakelijke reis op de juiste koers.

ervaringen met de businessreading

5/5
jesse johnsson, intuïtie

Jesse Johnsson

Jesse Johnsson Coaching Inc.

You offer a lens. People love psychic. They love being told who they are, they love readings and it opens people up to receiving in a way that people really struggle to receive and you’re doing that  exact same thing but in a business context, it’s so delicious

Thank you, I really feel your generosity in making this offering to me and just appreciate you, I love You. This is very powerful, very potent, thank you.

coaching, intuïtie, businessreading

Yvonne Janssen

yvonnejanssenbodyscan.nl

Ivonne haar coaching is spot-on.  Antwoorden op vragen m.b.t. richting van je toekomst, het openminded meedenken met jou is wat Ivonne heel goed kan. Door de inzichten in te zetten en met de urgentie erachter, maak je hele goede stappen in het ondernemerschap.

Ivonne is daadkrachtig en denkt groot. De Businessreading heeft me geholpen om te stoppen met een bedrijf en deuren open gemaakt waarvan ik niet wist dat ze bestonden.

Ik gun iedereen die zijn bedrijf een level hoger/beter wilt brengen een sessie met Ivonne. Het geeft helderheid, inspiratie en een duidelijk plan als je met Ivonne werkt.

Margot

Margot Morrenhof

Systemisch Business & Leiderschapscoach

Ik heb van Ivonne al vaker een businessreading ontvangen. Elke keer zo treffend en kloppend. Heel bijzonder. De laatste reading ging over mijn geld mindset en het nog meer laten stromen in mijn bedrijf. Wat doe ik nu en welke acties kan ik doen om nog meer van betekenis te zijn voor mijn klanten. Waar zit nu echt mijn groei en wat mag ik nu achter mij laten wat mij niet meer dient.

Dankzij deze reading voel ik dat ik nog meer kan vertrouwen op mijn intuïtie, mijn ervaringen en mijn kennis over het ondernemerschap. Dankjewel Ivonne voor deze mooie en duidelijke inzichten die ik van je heb mogen ontvangen."

monie

Monie van Paassen

Ontwerper, timmervakvrouw, Feng Shui expert, investeerder & sinds 20 jaar ondernemer

Vol nieuwsgierigheid druk ik in mijn WhatsApp op play. Ivonne heeft mijn business reading ingesproken. Ik had ivonne gevraagd, wil je intunen op het prachtige Fengshui project waar ik nu mee bezig bent en Monie als persoon daarbij. Phoe dat deed even mijn ogen openen en bewust worden van het proces in mezelf en mijn business. Allemaal aanwijzingen, handvatten en bevestigingen waar ik echt verder me kan. Het mooie is dat de reading echt mijn energie is die ivonne leest. Dus wat ze zegt kan ik zelf goed plaatsen maar het is net of ze je dan dat laatste zetje geeft wat je nodig hebt

Marlies van Erkel

Marlies van Erkel

Marlies van Erkel Coaching

Mijn hoofd was vol met gedachten, ik piekerde veel over mezelf en mijn bedrijf en hoe klanten te vinden.

Ik twijfelde aan mijn gevoel en dit maakte mij onrustig.

Door mezelf los te maken van mijn gedachten en mezelf te ontdoen van alle beperkende lagen in mezelf ben ik mezelf “echt” gaan zien.

Ik heb geleerd gewoon te ZIJN met alles wat er is. Dit geeft zoveel rust. Mijn energie is veranderd in mij maar ook in mijn bedrijf. Door met mijn innerlijk aan de slag te gaan is mijn bedrijf er vanzelf achteraan gekomen en weten nu klanten mij inmiddels te vinden. Ivonne heeft me geholpen in dit proces en ik ben jou, lieve Ivonne, dankbaar voor wie je bent, voor je liefdevolle begeleiding, aandacht en rust. Ik zie uit naar een vervolg op onze samenwerking het komende jaar.

patricia

Patricia Huibers-Koenders

High Quality Matching

Ivonne heeft mij op een heel mooie wijze doen inzien dat de oplossing in jezelf ligt.

De manier hoe zij mijn persoonlijkheid in mijn bedrijf heeft weten te connecten via de readings is heel bijzonder.

Ik had dit nooit alleen in mijzelf kunnen vinden en ben ons coachingstraject dan ook heel dankbaar.

STAPPENPLAN BIJ DE BUSINESSREADING

Je wilt een verandering

in jezelf, je gevoel zegt dit, je hoofd dat

in jouw bedrijf

je hebt te weinig klanten

er is teleurstellend resultaat

je wilt een nieuwe product lanceren

je hebt geen focus

het is chaos in je hoofd

JE WILT HELDERHEID

Je boekt een Businessreading

Klik hier om jouw Businessreading te bestellen

Businessreading

Ik stem mij af op de frequentie van jouw naam en jouw bedrijf.

Informatie van jouw kant is niet nodig.

De Businessreading vindt op afstand plaats,

jij hoeft hier niet bij aanwezig te zijn.

Audio Businessreading

Na de Businessreading ontvang je de audio via

Whatsapp en email met jouw factuur in PDF.

In de email stuur ik je 2 data suggesties om een Zoom afspraak te maken om de Businessreading te bespreken.

Beluister de reading meerdere keren.

De eerste keer luister je verwachtingsvol,

op zoek gaat naar herkenning en bevestiging.

Hier gebruik je je hoofd voor. De volgende keren,

komt er meer ruimte voor jezelf, dan hoor je andere

woorden en hoor je de energie achter en tussen de woorden.

Je komt dieper in jezelf, bij je gevoel en dat merk je.

Inzichten

De inzichten die je krijgt bij het beluisteren van de Businessreading hebben direct effect,

je acties kunnen niet anders dan gelijk veranderen.

Want je kunt namelijk niet meer weten wat je weet.

Groei

Groei van vertrouwen in je ZELF en jouw bedrijf.

Deze groei is blijvend en voortdurend in beweging.

Jouw groei en de groei van jouw bedrijf is NATUURLIJK!

Ivonne_HR-23
4.9/5
GOOGLE REVIEWS

Bijzonder om een business reading te ontvangen van Ivonne. Een helder verhaal! Heel herkenbaar ook en super concreet. Niets zweverigs aan!
Door het verhaal een paar keer te luisteren en het echt voor me te zien, veranderen er nu al dingen veranderen in mijn bedrijf. Ik maak andere keuzes die zowel voor mezelf als voor mijn bedrijf goed zijn. Dank je wel Ivonne!

Anne Giezen - Coaching | Training |Teamcoaching

Zeer verhelderend en dus een helder verhaal. Had nog nooit zoiets gedaan, maar het was spot on, precies wat ik nodig had om te horen, zelf wel voelde, maar waar ik geen woorden aan had kunnen geven. Dat was erg helpend en inzicht gevend. Een aanrader voor diverse situaties: verhelderen, aan de oppervlakte brengen en of woorden geven.

Denise Hulst - Uitgever en uitgeefcoach

Dit was een heel bijzondere ervaring met zo'n precieze weergave van hoe het er in mijn hoofd aan toe gaat. Het raakte mij ook dat iemand die mij echt heel niet kent dit zo precies weet te lezen. Hoe nu verder is nog even de vraag, maar na de lezing heb ik vertrouwen in dat ik dat pad ga vinden. Blij dat ik Ivonne ontdekt heb en ik ga absoluut nog een keer een reading doen als ik weer verder in mijn proces zit.

Petra van den Berg - Praktijk Dushi You

Spot on beschrijving van de werkelijkheid. Zo nu en dan beluister ik de reading terug. In ieder moment dat ik dan weer luister valt me iets anders op of hoor ik de woorden anders. Waardevol bijdrage aan mijn levensreis deze reading.

Winny Bos - Levenseinde Doula | Podcasthost

Ivonne gaf me net dat laatste zetje en de inspiratie die ik nodig had mezelf nog meer (open) te laten zien en mijn bedrijf krachtiger neer te zetten. Dankjewel daarvoor!

Chantal Straver - Doyo trainingen

Ivonne heeft een energetische businessreading gedaan op mijn twee bedrijven. Echt geweldig! Er kwam iets uit wat zo ontzettend mooi was, wat ik zelf nooit zou hebben kunnen bedenken. Dus sta je op een punt dat je geen idee hebt waar je heen gaat met je bedrijf, dan raad ik je zeker de businessreading van Ivonne aan!

Ester van der Velden - Bonita Loka & Coaching

Ivonne biedt een intuïtieve en beeldende manier om naar je bedrijf te kijken. Ik heb hierdoor een rijkdom aan inzichten gekregen waarmee ik heldere keuzes kan maken voor nu en later. Dit geeft mij als mens en ondernemer meer vrijheid, vreugde en vertrouwen dat ik op de goeie weg zit.

Jacobien Vermande - Bienerbij.nl

In eerste instantie was de reading van Ivonne me niet helemaal duidelijk. Gelukkig was er na de reading een moment waarop we elkaar via zoom gesproken hebben. Ivonne kon me toen dingen waar ik vragen bij had uitleggen, zodat het kwartje viel. Ivonne vertelde me ook wat ik te doen heb om mijn bedrijf te laten groeien. Om zelf helemaal in mijn eigen kracht te gaan staan. En nu ik dit opschrijf komt weer dat gevoel van YES! Ik ga ervoor! door me heen. Een geweldig gevoel, waarvoor dank Ivonne 🙏🏽

Mariëtta de Klijne

M-today video editor

De business reading was een hele bijzondere ervaring die mij heel veel inzicht gaf over mijn bedrijf en op welke manier ik in het bedrijf sta. Het heeft me aan het denken gezet en ik heb n.a.v. het coach gesprek na de reading, concreet gekregen welke stappen ik moet ondernemen om het bedrijf te laten bloeien. Ivonne heeft een vriendelijke en besliste manier van coachen. Ze spreekt uit wat ze voelt en denkt zonder er doekjes om te winden, en dat werkt heel prettig. Heel erg bedankt voor de inzichten.

Marie-Chantal Hoppenbrouwers

 

DIRECTE REACTIES NA DE BUSINESSREADING

Dit zijn de antwoorden op de meest gestelde vragen?

Uit de testimonials kan je een idee krijgen wat anderen hiervan vonden.

Intuïtie is iets wat we allemaal hebben, maar vaak zijn wij vergeten hoe we dit waardevolle gratis instrument in te zetten in ons ondernemerschap.

Dit kan ik niet voor jou beantwoorden, dit zijn mijn vragen aan jou:

Op basis waarvan vind je dit?

Waarmee vergelijk je de Businessreading?

Wat zal er in jouw leven/bedrijf veranderen en wat is deze verandering jou waard?

Door deze vragen uit te werken voor jezelf kom je achter jouw eigen geld verhaal en dit geeft veel informatie.

Niet veel!

Je hoeft je niet te verplaatsen, de reading gaat op afstand. 

De energie zit op de naam van het bedrijf en jouw naam.

Het is met je verstand niet te begrijpen, maar energie werkt op deze manier.

Ik heb zelfs de energie van The Breadfruit House gelezen op Dominica (een eiland tussen Guadaloupe en Martinique).

Nadat jij jouw reading hebt beluisterd plannen we een gesprek om nog eventuele vragen te beantwoorden en te reageren op de reading.

Als je dat gelooft dan is dat zo voor jou.

Ik denk er anders over.

We bezitten allemaal intuïtie.

Misschien herken je jezelf hierin

je ontmoet iemand voor het eerst en wil met die persoon zakendoen. Iets in je zegt dit moet ik niet doen en toch doe je het, om wat voor reden dan ook. En na een tijdje blijkt inderdaad dat er een kink in de kabel komt en je tegen jezelf zegt zie je nou wel ik wist het.

Je hebt dan je intuïtie gebruikt om de energie te lezen en te interpreteren.

Ik heb mijn intuïtie getraind en zet dit in om de energie te lezen van een bedrijf. Ik stem mij af op de naam van het bedrijf en de naam van de eigenaar en dan komt er informatie.

Ik weet niet hoe dit technisch allemaal in zijn werk gaat, ik weet alleen dat de informatie tot mij komt. 

Kijk naar de testimonials en kijk op mijn site, bel me desnoods en ervaar hoe ik ben en luister naar wat je intuïtie je vertelt ;).

Je kunt de informatie die je ontvangt gebruiken om je richting te bepalen. Wat ik vaak terugkrijg van klanten is dat in de reading verwoord wordt wat zij al voelden, maar nog niet onder woorden konden brengen.

Deze informatie kan je helpen met bijv. je marketing, het bepalen van je doelgroep, aantrekken van personeel, productontwikkeling, visie et cetera.

De Reading laat zien waar je staat op dit moment en dat is voor de meeste ondernemers genoeg om in de DOE-stand te komen omdat ze af willen van uitstel, twijfel en stagnatie.

Ja, dat kan.

Uit ervaring weet ik dat wanneer je eenmaal in beweging bent gekomen je niet meer kunt stoppen.

Dan is het een logische stap om met de groeivraagstukken aan de slag te gaan in een coaching traject of als dat niet aan de orde is maar je wilt wel dat er iemand met je mee kijkt, dan is een Verheldersessie het meest passend.

De Businessreading is geschikt voor individuele ondernemers of bedrijven met personeel. Wie wil nou niet groeien?

Mijn eerdere klanten waren uiteenlopende bedrijven van coaching, IT, Consultancy, Filmproductiebedrijf, Timmerbedrijf, Accountant, Spirituele therapeuten tot de eigenaar van een kachelbouwbedrijf.

Nee hoor, ik heb ook klanten die hun team laten readen om te zien waar er geen energie stroomt.

Ik garandeer je dat ik de Businessreading uitvoer en je de audio zal opsturen.

Als het mij onverhoopt niet lukt om jouw reading binnen een week te doen stuur ik je een email met de vraag of je nog even wilt wachten.

Wil je dit niet, dan stort ik jouw investering in jezelf terug.