Ben jij die twijfelende ondernemer die wil weten wat de beste keuzes zijn voor je bedrijf en privéleven?

Ontvang met een businessreading advies op maat en tips die verder kijken dan de standaardoplossingen.

businessreading, coaching

Word je wakker met een hoofd vol twijfels?

EN KOM JE JEZELF TEGEN IN EEN VAN DE VOLGENDE VERLAMMENDE SITUATIES

Je blijft ronddwarelen in hetzelfde verhaal over je leven en/of je zaak en je energieniveau zakt ver onder NAP

Er moet wat veranderen en je hebt dringend behoefte aan helderheid over de situatie van jezelf en je bedrijf

Ondanks al je kennis, observaties en inspanningen blijft er iets knagen, de missing link blijft nog verborgen,en dit onbekende zuigt je energie weg.

de onrust heeft zich genesteld in je hoofd en lijf, en hoe graag je ook de controle wilt loslaten, je weet niet hoe?

jE LEEFT MET HET CONSTANTE GEVOEL DAT JE ACHTER DE FEITEN AANRENT

merk JE DAT JE PASSIE IN JE ZAKELIJKE LEVEN wegdruppelt, omdat je gebukt gaat onder dE DAGELIJKSE RoUTINE?

Je voelt je niet veilig om te zeggen wat jij wilt, zoals het binnenin jou leeft

De eerste gedachten die 's morgens opkomen zijn "Wat als ik het verkeerde pad kies en alles verlies wat ik heb opgebouwd?" en “Wat als ik faal?"

Hier wil je vanaf, logisch. En, surprise, je bent absoluut niet de enige, dit hoort bij nieuwe stappen zetten, believe me!

Uit deze vicieuze cirkel stappen is simpeler dan je denkt.

In het afgelopen jaar heb ik meer dan 100 ondernemers geholpen met mijn unieke Businessreading-aanpak, waardoor zij helderheid en focus hebben gekregen. Meer dan 10 jaar hebben cliënten de kracht van mijn sessies al ervaren en zij hebben niet alleen hun zelfvertrouwen zien groeien, maar ook hun bedrijven floreren als nooit tevoren.

Met een businessreading krijg je terug wat je tegenhoudt en antwoorden waar je naar zoekt. Het is de kickstart die je nodig hebt om jouw ondernemersdromen te realiseren.

Hi, mijn naam is Ivonne

Jarenlang heb ik geworsteld met het nemen van beslissingen, in mijn persoonlijke leven en mijn bedrijf als het ging over Hoe ik het wilde. Ik voelde me constant heen en weer geslingerd tussen emoties en gedachten, en dit kostte me niet alleen energie, maar ook veel geld en tijd.

Het gebrek aan vertrouwen in mezelf zorgde ervoor dat ik krampachtig de controle probeerde te behouden, wat uiteindelijk mijn bedrijf niet ten goede kwam.

Gelukkig kwam er een keerpunt. Na de 4- jarige Readeropleiding begreep ik steeds beter wie ik BEN en wat mij hier altijd vanaf heeft gehouden. Ik ontdekte toen wat ik écht wilde in dit leven en dat gaf een nieuw waanzinnig gevoel.

Ik besefte dat ik echt moest stoppen met  mijn control drang over alles. Pas toen ik mezelf toestond om gewoon te ZIJN wie ik ben en te leven zoals ik dat wilde, voelde ik me krachtiger en groeide mijn vertrouwen in mijn ZELF. (of is dit te zweverig ;).

Kortom, ik gaf me over aan het leven. Geen zin meer in die constante innerlijke strijd. Dit besef was de gamechanger die mijn ondernemersleven volledig op zijn kop zette.

businessreading, vertrouwen, inzichten

Ik heb mezelf aangeleerd kritisch te kijken naar deze gedachten die bij me opkomen en af te vragen of ze waar zijn. Deze methode pas ik ook met veel succes toe bij mijn klanten hierdoor vinden ze meer geluk in hun leven en zijn succesvoller met hun bedrijf.

Mijn manier van ondernemen valt mijn klanten op; ze zeggen vaak dat ze niemand kennen die haar bedrijf zo relaxed runt als ik.

Mijn missie is om ondernemers te begeleiden bij het herstellen van de verbinding tussen wie je bent en wat je drijft en hoe je dit omzet in omzet.

Want ik geloof dat wanneer die twee op één lijn zijn, dat een enorme boost geeft aan plezier, motivatie en succes.

Je krijgt een gevoel van voldoening en zingeving. En dat is pas VRIJHEID!

Bespaar energie, geld en tijd!

Probeer je al een tijdje te ontsnappen uit de eindeloze rat-race, droom je van een leven en bedrijf dat resoneert met jou, maar blijft het voelen alsof er een cruciaal puzzelstukje mist?

Die zoektocht heeft je waarschijnlijk al een fortuin en kostbare tijd gekost.

Ik krijg van mijn klanten terug dat zij enorm geholpen zijn met een Businessreading om betere keuzes te maken.

Dit is een unieke energetische scan die jouw situatie helder maakt op manieren die anderen niet zien. Het onthult precies wat je nodig hebt, zodat je zonder twijfel de stappen kunt zetten die echt resoneren met wie jij bent en wat je wilt bereiken.

De unieke combinatie van onderbewuste en energetische inzichten uit een Businessreading biedt een snellere route naar zelfbewustzijn en groei van jouw bedrijf, zodat jij je weer focust op het bedrijf waar jij verliefd op bent.

Ervaringen met een businessreading

coaching

Yvonne Janssen

yvonnejanssenbodyscan.nl

Ivonne haar coaching is spot-on.  Antwoorden op vragen m.b.t. richting van je toekomst, het openminded meedenken met jou is wat Ivonne heel goed kan. Door de inzichten in te zetten en met de urgentie erachter, maak je hele goede stappen in het ondernemerschap.

Ivonne is daadkrachtig en denkt groot. De Businessreading heeft me geholpen om te stoppen met een bedrijf en deuren open gemaakt waarvan ik niet wist dat ze bestonden.

Ik gun iedereen die zijn bedrijf een level hoger/beter wilt brengen een sessie met Ivonne. Het geeft helderheid, inspiratie en een duidelijk plan als je met Ivonne werkt.

businessreading, coaching

Margot Morrenhof

Systemisch Business & Leiderschapscoach

Ik heb van Ivonne al vaker een businessreading ontvangen. Elke keer zo treffend en kloppend. Heel bijzonder. De laatste reading ging over mijn geld mindset en het nog meer laten stromen in mijn bedrijf. Wat doe ik nu en welke acties kan ik doen om nog meer van betekenis te zijn voor mijn klanten. Waar zit nu echt mijn groei en wat mag ik nu achter mij laten wat mij niet meer dient.

Dankzij deze reading voel ik dat ik nog meer kan vertrouwen op mijn intuïtie, mijn ervaringen en mijn kennis over het ondernemerschap. Dankjewel Ivonne voor deze mooie en duidelijke inzichten die ik van je heb mogen ontvangen."

Dit is wat een Businessreading je oplevert:

Ontdek hoe jouw persoonlijke energie en die van je bedrijf met elkaar verweven zijn en hoe dit invloed heeft op je succes.  Je leert je eigen energie beter begrijpen en hoe je deze kunt afstemmen op je zakelijke doelen.

  1. Je snapt beter wat er in je bedrijf speelt, wat je helpt om scherper en energieker besluiten te nemen. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen.

  2. Je trekt klanten en kansen aan die echt bij je passen, waardoor je je niet meer vastgezet voelt en geeft je bedrijf een oprechte boost, waardoor het natuurlijk groeit. Dit geeft je een stevige dosis tevredenheid en focus.

  3. Door vanuit je hart keuzes te maken, benut je je volle potentieel en bereik je je doelen, wat zorgt voor voldoening en succes, zowel persoonlijk als professioneel. Dit motiveert je om achter je dromen aan te gaan en jezelf te pushen.

  4. Je ontdekt hoe je onderbewuste werkt en ziet in wanneer je keuzes maakt op basis van oude overtuigingen.

    Dit is het moment waarop jij weer de controle neemt en gaat voor wat je echt wilt. Het resultaat? Je voelt je vrijer en zelfverzekerder.

  5. Meer duidelijkheid helpt je om de onrust te kalmeren. Je laat makkelijker los en voelt je meer ontspannen, zonder de innerlijke chaos.

Enthousiaste reacties

businessreading, coaching

Monie van Paassen

Ontwerper, timmervakvrouw, Feng Shui expert, investeerder & sinds 20 jaar ondernemer

Vol nieuwsgierigheid druk ik in mijn WhatsApp op play. Ivonne heeft mijn business reading ingesproken. Ik had ivonne gevraagd, wil je intunen op het prachtige Fengshui project waar ik nu mee bezig bent en Monie als persoon daarbij. Phoe dat deed even mijn ogen openen en bewust worden van het proces in mezelf en mijn business. Allemaal aanwijzingen, handvatten en bevestigingen waar ik echt verder me kan. Het mooie is dat de reading echt mijn energie is die ivonne leest. Dus wat ze zegt kan ik zelf goed plaatsen maar het is net of ze je dan dat laatste zetje geeft wat je nodig hebt

businessreading

Paula Terpstra

The Bod Introvert

Een vriendin vertelde me over haar Business Reading bij Ivonne. Met grote fascinatie luisterde ik naar haar verhaal. Toen begon het bij mij ook te kriebelen. Ook ik was nieuwsgierig naar een ‘intune moment’ op dit punt in mijn ondernemersreis.
Toen ik de reading boekte, deed ik er wel een kwartier over om mijn vraag zo scherp mogelijk te formuleren. Wat was het nu waar ik zo graag inzicht in wilde krijgen? Na het insturen van mijn vraag kreeg ik direct een persoonlijke mail en zodra het moment daar zou zijn, zou Ivonne intunen op mijn vraag.
Niet veel later ontving ik de reading. Fantastisch. In een rustig moment heb ik de woorden tot me laten komen. Wederom fascinerend. In het kwadraat dit keer, omdat het nu om mij ging en mijn twee bedrijven.
De hele reading werd zo helder uiteengezet en geschetst, dat ik heel goed kon duiden hoe mijn huidige situatie er nu voor staat. Waar mijn bedrijven staan, maar ook waar ik zelf sta, in dat hele plaatje.
Ik heb de reading vaker teruggeluisterd en telkens hoor je nieuwe dingen. Ook heb ik er een schets van gemaakt. De 1:1 zoom call met Ivonne die daarop volgde was ook zo waardevol. Door dingen te benoemen, je eigen gedachtes te delen en de inzichten van Ivonne aangereikt te krijgen, ben ik zoveel wijzer geworden.
Ik weet nu waar ik sta, ik ben me er bewust van dat er blokkades zijn/waren, wat de redenen kunnen zijn voor die blokkades en hoe ik die kan doorbreken.
De weken na de reading was ik high on energy. Hoe bijzonder is dat? En nu vasthouden, want dit was nog maar een aanloopje.
Normaal geef ik ‘de duwtjes’, maar hoe lekker is het dat ik dit keer een duwtje in de juiste richting kreeg.
Dankjewel Ivonne
Paula Terpstra
The Bold Introvert

Dé ultieme Energetische Make-over

Stel je voor: je geeft je bedrijf de ultieme energetische make-over en plots is alles in sync. Je trekt precies de juiste mensen aan, de kansen lijken wel voor het oprapen te liggen, en je snapt eindelijk écht wat er speelt in je bedrijf. Dat zelfvertrouwen van je? Sky-high! En die keuzes waar je voorheen over twijfelde, maak je nu met twee vingers in je neus omdat ze zó goed bij je passen. Dit is geen droomscenario, maar wat een businessreading voor jou kan doen.

Kijk, veel bedrijven smijten duizenden euro's over de balk aan coaching, trainingen, en consultants, in een poging om dat ongrijpbare 'iets' te vinden. Maar wat als ik je vertel dat een businessreading jou en je bedrijf die authentieke boost kan geven, je vol voldoening laat voelen, en je helpt je ware potentieel te ontdekken? En als kers op de taart: het brengt rust in de tent en geeft je die relaxte vibe waar je zo naar verlangt. Cool, toch?

Nu komt het leukste deel: de prijs.

Normaal zou je voor vergelijkbare inzichten – die je meestal pas na jaren van coaching of therapie krijgt – makkelijk 5.000 euro neerleggen.

Niet bij mij! Je krijgt deze levens veranderende ervaring voor slechts 555 euro. Waarom zo'n groot verschil?

Omdat ik geloof in toegankelijke transformatie voor iedere ondernemer.

Plus, dit jaar bestaat mijn bedrijf 15 jaar en dat vieren we met een nieuwe verkooppagina en een extra 15% korting.

 

businessreading, coaching

 Maar dat is nog niet alles.

Je krijgt van mij twee supergave bonussen cadeau. 

BONUS #1 - Masterclass "Geld verdienen met wat jij het Allerliefste doet!"

(ter waarde van 297€)

Laat standaard denken los en leer in 5 stappen nieuwe gewoonten die écht bij jou passen.De wereld verdient jou te zien zoals jij BENT, jij bent uniek in deze standaard wereld.
Je hebt de kracht en magie in je, maar hoe zet je dit nou om in actie? Waarom blijft dit potentieel onbenut? Is het omdat je vastzit in oude denkpatronen, opgevoed met het idee dat alles logisch en feitelijk moet zijn? Je wilt niet op je bek gaan, zo simpel is het en toch weet je dat dit oude denken je NU belemmert in je persoonlijke groei.

BONUS #2 - Business Check

(ter waarde van 97€)

Met de Business Check kan je iedere 6 weken controleren of je nog steeds op het juiste spoor zit, en of je jouw bedrijf naar het gewenste niveau tilt. Dit is jouw kans om consistent te blijven groeien.

&

Extra super Cadeau om de 15 jaar te vieren: je  ontvangt naast deze supergave bonussen,

een speciaal cadeau: 90 dagen ondersteuning met de Energetische Mindshift.

 

Met de Energetische Mindshift krijg je niet alleen een boost in je persoonlijke groei, maar ook praktische tools die je meteen in je bedrijf kunt gebruiken.

In deze 90 dagen transformeer je de inzichten uit je businessreading direct naar actie,

dé ultieme oppepper voor jouw groei.

Voor meer details, bekijk hier de website: ivonnevandis.nl/ems90actie

Nog meer enthousiaste reacties op Google

4.9/5

Bijzonder om een business reading te ontvangen van Ivonne. Een helder verhaal! Heel herkenbaar ook en super concreet. Niets zweverigs aan!
Door het verhaal een paar keer te luisteren en het echt voor me te zien, veranderen er nu al dingen veranderen in mijn bedrijf. Ik maak andere keuzes die zowel voor mezelf als voor mijn bedrijf goed zijn. Dank je wel Ivonne!

Anne Giezen - Coaching | Training |Teamcoaching

Ivonne gaf me net dat laatste zetje en de inspiratie die ik nodig had mezelf nog meer (open) te laten zien en mijn bedrijf krachtiger neer te zetten. Dankjewel daarvoor!

Chantal Straver - Doyo trainingen

Ivonne heeft een energetische businessreading gedaan op mijn twee bedrijven. Echt geweldig! Er kwam iets uit wat zo ontzettend mooi was, wat ik zelf nooit zou hebben kunnen bedenken. Dus sta je op een punt dat je geen idee hebt waar je heen gaat met je bedrijf, dan raad ik je zeker de businessreading van Ivonne aan!

Ester van der Velden - Bonita Loka & Coaching

Ivonne biedt een intuïtieve en beeldende manier om naar je bedrijf te kijken. Ik heb hierdoor een rijkdom aan inzichten gekregen waarmee ik heldere keuzes kan maken voor nu en later. Dit geeft mij als mens en ondernemer meer vrijheid, vreugde en vertrouwen dat ik op de goeie weg zit.

Jacobien Vermande - Bienerbij.nl

In eerste instantie was de reading van Ivonne me niet helemaal duidelijk. Gelukkig was er na de reading een moment waarop we elkaar via zoom gesproken hebben. Ivonne kon me toen dingen waar ik vragen bij had uitleggen, zodat het kwartje viel. Ivonne vertelde me ook wat ik te doen heb om mijn bedrijf te laten groeien. Om zelf helemaal in mijn eigen kracht te gaan staan. En nu ik dit opschrijf komt weer dat gevoel van YES! Ik ga ervoor! door me heen. Een geweldig gevoel, waarvoor dank Ivonne 🙏🏽

Mariëtta de Klijne - M-Today Video editor

De business reading was een hele bijzondere ervaring die mij heel veel inzicht gaf over mijn bedrijf en op welke manier ik in het bedrijf sta. Het heeft me aan het denken gezet en ik heb n.a.v. het coach gesprek na de reading, concreet gekregen welke stappen ik moet ondernemen om het bedrijf te laten bloeien. Ivonne heeft een vriendelijke en besliste manier van coachen. Ze spreekt uit wat ze voelt en denkt zonder er doekjes om te winden, en dat werkt heel prettig. Heel erg bedankt voor de inzichten.

Marie-Chantal Hoppenbrouwers

Dit was een heel bijzondere ervaring met zo'n precieze weergave van hoe het er in mijn hoofd aan toe gaat. Het raakte mij ook dat iemand die mij echt heel niet kent dit zo precies weet te lezen. Hoe nu verder is nog even de vraag, maar na de lezing heb ik vertrouwen in dat ik dat pad ga vinden. Blij dat ik Ivonne ontdekt heb en ik ga absoluut nog een keer een reading doen als ik weer verder in mijn proces zit.

Petra van den Berg - Praktijk Dushi You

Spot on beschrijving van de werkelijkheid. Zo nu en dan beluister ik de reading terug. In ieder moment dat ik dan weer luister valt me iets anders op of hoor ik de woorden anders. Waardevol bijdrage aan mijn levensreis deze reading.

Winny Bos - Levenseinde Doula | Podcasthost

Zeer verhelderend en dus een helder verhaal. Had nog nooit zoiets gedaan, maar het was spot on, precies wat ik nodig had om te horen, zelf wel voelde, maar waar ik geen woorden aan had kunnen geven. Dat was erg helpend en inzicht gevend. Een aanrader voor diverse situaties: verhelderen, aan de oppervlakte brengen en of woorden geven.

Denise Hulst - Uitgever en uitgeefcoach

Voor alle duidelijkheid, dit is wat je ontvangt:

Businessreading van 30 minuten: Jouw succesformule voor ongekende helderheid en transformatie in jezelf en je bedrijf. De Businessreading vindt op afstand plaats, dat scheelt reistijd.

Na de reading: Strategie Call van 60 minuten op Zoom. In dit gesprek bespreken we hoe je de inzichten uit de reading direct kunt toepassen in jouw leven en jouw bedrijf. Om verandering te zien, is het belangrijk actief stappen te zetten.

BONUS #1 - Masterclass "Geld verdienen met wat jij het Allerliefste doet!"(twv 297euro)

Laat het standaard denken los en ontdek in 5 stappen nieuwe gewoonten die echt bij jou passen. De wereld verdient jou zoals je bent - uniek te midden van het alledaagse. Ontdek je kracht en magie en zet ze om in actie.

Bonus #2: Business Check (twv 97 euro): Check elke 6 weken of je nog op koers ligt. Dit is jouw kans om voortdurend te blijven groeien.

15% extra korting 

Een speciaal cadeau: 90 dagen ondersteuning met de energetische Mindshift. Dit krachtige online programma is ontworpen om jouw groei en vooruitgang gedurende 90 dagen actief te ondersteunen.

PS

Ik heb de afgelopen jaren zoveel ondernemers ontmoet die worstelen met het durven volgen van wat ze eigenlijk willen. Ondanks alle gangbare coaching en training blijft er iets knagen. Daarom is de Businessreading een mogelijke oplossing.

De Businessreading geeft je in no-time een verfrissende kijk op je bedrijf en persoonlijke groei, met praktische inzichten om direct toe te passen. Het is als een energieboost voor je onderneming, waardoor je vol zelfvertrouwen en focus verder groeit.

Hier zijn de antwoorden op de meest gestelde vragen!

Ik stem me af op jouw naam en bedrijf, zonder dat je informatie hoeft te geven.

De Businessreading gebeurt op afstand, jij bent hierbij niet fysiek aanwezig alleen in jouw energie.

Je ontvangt een audio-opname van de Businessreading via WhatsApp en een e-mail met je factuur in PDF-formaat.

In de e-mail stuur ik je twee suggesties voor Zoom-afspraken om de reading te bespreken in de Strategie Call.

Luister de opname meerdere keren. De eerste keer zoek je namelijk naar herkenning en bevestiging, maar later hoor je de energie tussen de woorden en ontdek je meer over jezelf.

Je komt dieper in jezelf, bij je gevoel en dat merk je.

Ik snap je, je wilt geen one-size-fits-all oplossing. Maar hier is het mooie: De Businessreading is zo persoonlijk en uniek als jijzelf en je bedrijf.

Het gaat helemaal over jouw energie en hoe die meespeelt in je bedrijf.

Stop de stemmen van je verwachtingen, je gedroomde uitkomsten en hoe je over je bedrijf denkt even in de ballenbak. Dat zijn stemmen die voortkomen uit je veilige comfortzone - je onderbewuste die je alleen safe wil houden.

Mijn klanten, stuk voor stuk unieke ondernemers, zweren bij de impact die het op hen heeft gehad. 

Absoluut.

Of je nu tegen

  • financiële hobbels aanloopt,
  • team issues hebt,
  • of je je afvraagt welke kant je op moet met je strategie

de Businessreading brengt de onderliggende issues aan het licht en reikt je de strategieën aan om ze aan te pakken.

Het is een beetje alsof je eindelijk de bril opzet die je nodig had om alles duidelijker te zien.

Stel je voor dat je met één inzicht de koers van je leven en bedrijf verandert.

Dat is het soort waarde waar we het over hebben.

Mijn klanten hebben het over ‘game-changers’, ‘omzetboosts’ en ‘persoonlijke overwinningen’.

Dus ja, het is een investering – in jezelf, je toekomst en het bedrijf waar je zo hard voor werkt.

Traditionele coaching raakt vaak de oppervlakte, maar met de Businessreading gaan we dieper.

De energetische diepten van jou en je bedrijf worden opgelicht zodat jij jouw inzichten vindt die persoonlijk en direct toepasbaar zijn.

Dit is geen one-size-fits-all benadering; persoonlijker en intiemer kan het niet, het is jouw energie!

Veel mensen voelen direct een verschuiving – een soort 'aha'-moment.

Het echte magische effect? Dat ontvouwt zich soms pas echt als je de inzichten begint toe te passen.

Gun jezelf tijd en ruimte, en je zult versteld staan van de impact.

Net zoals bij elke verandering hangt het af van jou en je doelen.

Sommige investeren direct in een half jaar of jaar abonnement en willen on demand een  'energetische APK', anderen hebben aan één krachtige sessie genoeg om hun koers te wijzigen.

Voel wat goed is voor jou.

Er is geen goed of fout hier, alleen wat resoneert met jouw pad en tempo.

TOT GAUW!

hoera, communicatie