TIPS & KENNIS VOOR MEER ENERGIE & DAADKRACHT

Alles
  • Alles
  • Casestudy
  • Kennisartikel
  • Tips
Stop

WANNEER STOP JIJ?

Stop jij? Ben je weleens aan een project begonnen, vol passie en opwinding, en na een paar weken was het weg, foetsie, weg inspiratie, motivatie?

energy einstein (2)

Businessreading For Dummies

In mijn bedrijf combineer ik 1-op-1 coaching van executives en bedrijfseigenaren met de businessreading. Reden voor deze combinatie is dat er in een businessreading gelijk inzichten over de actuele situatie naar voren komen, waardoor er zonder veel tijd-en geldverlies direct iets aan gedaan kan worden.

Schrijf je belemmeringen op

Check jouw Mindfuck met deze 3 tips

Check jij jouw mind weleens? Het kan namelijk geen kwaad om af en toe jouw mindfuck te checken op waarheid. Het onbewuste brein is krachtiger dan je denkt en houd je af van datgene waar jij naar verlangt.

Stop don't worry, take your control back

Fout! Wat had ik wel kunnen doen?

Ons brein is continu bezig met zoeken naar waarom iets fout is gegaan, wat je eventueel had kunnen doen en wat zou je kunnen doen.

uitstel, tolerantie

Tolerantie vs Urgentie

Het gaat bij tolerantie over wat je nog toestaat in jouw dagelijkse leven dat jouw groei in de weg staat. Welk gedrag pik je nog van jezelf?

If you want to find the secrets of the universe think in terms of energy, frequency and vibration.

8 manieren om jouw vibratie, jouw positieve energie, te verhogen.

Een paar jaar geleden was mijn vibratie zo laag dat ik ’s morgens al zuchtend naast mijn bed stond, ik zat volkomen en volkomen vast. Door mijn vibratie te verhogen kwam ik eruit.

als het niet bewezen is, is het niet perse' niet waar

TRUE OR FALSE?

Toch ongelooflijk dat wij mensen met ons geconditioneerde brein alles wat vreemd is meteen beschouwen als niet waar, raar en niet veilig.

strong

Wie coacht de Coach?(4)

Waar kies jij voor als jij wilt leren en groeien? Laat jij je bijstaan door een deskundige of pluk je de informatie van internet?

jesse

DURF TE VERLANGEN NAAR MEER

Waarom is het zo lastig om te definiëren wat we willen?
We zijn er niet op getraind om op deze manier te denken. Om te dromen, groter te dromen en het ultieme te wensen.

change

Stap in de beweging van verandering

Door ons onbewuste gedrag (95%)hebben we niet door dat onze negatieve energie helemaal ingebakken zit in ons denken en ons afhoudt van de eerste stap in de beweging van verandering.

duurzame energie

Duurzame Energie

Naast deze grondstoffen hebben we natuurlijk ook onze persoonlijke energie voorraad waar wij zorgvuldig en duurzaam mee dienen om te gaan. In deze tijd waar wij snel afgeleid worden door onze omgeving in de vorm van social media, email, whatsapp, collega´s, werkdruk et cetera.

selfpunishment

Zelfkastijding

Veel ondernemers doen aan zelfkastijding!
Bij het bepalen van de prijs van een dienst of product houdt de ondernemer te weinig rekening met de eigenwaarde.

kop in het zand

Wie coacht de coach?

Redenen genoeg bijv. geen tijd, geen geld, geen interesse, geen zin in al dat gedoe, angst over wat je tegen komt en dat je het dan niet aan kunt, het nut er niet van inzien, kiezen voor struisvogelgedrag en DOOR, et cetera.

Zelfs Coosje vindt dit vermoeiend

Bevestiging Angstgevoel!

Soms heb je het niet door maar word je bevestigd in het rechtvaardigen van jouw angst

Verbaasd

Wie Coacht de Coach?

Shocking hoe weinig coaches zelf gecoacht worden

wachten

WACHTEN

Ik merkte dat ik aan het wachten en uitstellen was om een aantal toekomstige klanten te bellen, stiekem hoopte ik dat zij mij zouden bellen en vol enthousiasme zouden zeggen dat zij dolgraag door mij gecoacht of geread willen worden, haha.

Geven

Durf jij uit te geven?

Als je uitgeven spannend vindt, je bang bent of herinnerd wordt aan een traumatische ervaring komt je overlevingsmechanisme opgang je bevriest, je vecht of je vlucht.

contact Ivonne

Ik zag het licht

Ken je het gevoel dat je weet dat je het goed doet maar dat het niet werkt? Begin deze week heb ik het besluit genomen om mijn samenwerking met een partner stop te zetten. De afgelopen anderhalf jaar heb ik met veel plezier samengewerkt en heb ik veel geleerd van de mensen die ik heb…

De opslag

Home is where the heart is

De sleutel van mijn nieuwe huis ontvang ik op 1 juli. Deze 2 maanden tussentijd zijn voorbij gevlogen en hebben mij veel inzichten gegeven. De eerste 14 dagen ben ik zeer enthousiast in de caravan gaan zitten, het was ´s nachts 2 graden, erg vochtig maar ik moest en zou dit doen. Jemig wat ben…

congruentie

Hoe Congruent ben jij?

Steeds vaker merk ik het: dat er dagen zijn met een bepaald thema. Vandaag is weer zo´n dag en het thema is congruent zijn. Vanmorgen sprak ik met @Jacqueline Hulleman, zij maakte een filmpje van ons gesprek voor haar site. En het onderwerp; ZICHTBAARHEID. In het gesprek vertelde ik dat het in een reading mogelijk…

perfectionisme, angst, falen, uitstel

Perfectionisme

Een van mijn oude gewoonten kom ik zo af en toe nog eens tegen. Het gaat om perfectionisme. Ik hou van actie en wil gelijk aan dingen beginnen maar soms word ik tegengehouden door de perfectionist in mij. Dit zijn de vragen die ik dan vaak met ja kan beantwoorden: ga ik iets nog een…

Wat zie jij?

Hoe makkelijk we aan-, op- en invullen voor een ander

Vanmorgen liep ik in het bos en zag deze boom, mijn 1e gedachte was dat het net een kunstwerk leek, direct daarna kwam de gedachte dat het toch ongelooflijk is dat deze 4 bomen in 1 keer om zijn gegaan, wat een geweld. En de volgende gedachte kwam ook weer gewoon, die weet ik nu…

ai picture

A.I. Gevaar of Uitdaging

De opkomst van artifical intelligence kan je angst aanwakkeren of niet. Hoe zit dat bij jou gevaar of uitdaging?

holy

BLESSED

Uit je normale leven stappen geeft je de mogelijkheid te zien hoe ongelooflijk blessed je al bent met hetgeen je allemaal al hebt.

time

TIJD

Tijd is kostbaar. Om het goed te besteden heb je gerichte aandacht en discipline nodig.

Je bedrijfsresultaten gaan omhoog

10 Tips voor een energie BOOST

Een succesvol bedrijf hangt voor 90% af van de juiste mindset. Door dagelijks helder te hebben welke richting je op wilt met je bedrijf verleg je de focus van stress naar vrijheid in je ondernemerschap.

piekeren kost veel tijd en energie

Piekeren zonde van jouw tijd & energie

Het denken is ontzettend krachtig en het heeft je hulp of je toestemming niet nodig om je brein over te nemen. Je hiervan bewust te zijn zorgt voor rust en geeft je energie.

emily

Interview met Emily Mattaka over de kracht van Gedachten

Bij het seminar van Eelco de Boer hebben we elkaar leren kennen en daar vroeg Emily Mattaka mij voor dit interview. Het is een mooi gesprek geworden over de kracht van gedachten.

euro

Alleen Actie geeft Reactie

Wanneer je weinig geld hebt zijn trainingen in persoonlijke ontwikkeling de eerste dingen om te moeten schrappen, denk je.

loslaten

Loslaten, oef!

“Gewoon loslaten” dan. Hoe vaak hoor je deze kreet niet als iemand het moeilijk heeft.

you are what you listen to

Hoe vaak luister jij naar jezelf?

We luisteren steeds minder naar onszelf blijkt wel uit het feit dat 1 op de 7 werknemers burn-outklachten heeft

3E0A9742

Durf jij jezelf vragen te stellen?

Durf jij jezelf vragen te stellen over wie je bent, wat je voelt, wat je denkt, wat je drijft?

stoppen met piekeren

5 Stappen om je hersenen te laten stoppen met piekeren

Wist je dat je twee soorten hersenen hebt? Het denkende en het niet-denkende brein.

2019

AFTER Kerstchallenge

YES let’s do it! Elk jaar tussen kerst en oud en nieuw kijk ik terug op het afgelopen jaar. Ieder jaar ben ik weer verbaasd hoeveel ik heb om dankbaar voor te zijn. Er gebeurt zo veel in een jaar, privé en zakelijk. Stilstaan bij alles wat je hebt meegemaakt in een jaar geeft helderheid…

marion

Ondersteboven

Ik leerde Marion kennen bij een traject dat ik volgde bij een ondernemerscoach. Waar ik stappen zette merkte ik dat Marion niet lekker in haar vel zat en haar draai niet kon vinden in haar bedrijf. Ze had moeite om zich te verbinden met het nieuwe concept dat zij voor haar bedrijf had bedacht. Contact maken en krijgen met de door haar gekozen doelgroep lukte niet

focus sleutel succes

Sleutel voor jouw Succes

Iedereen is op zoek naar de magische sleutel om een succesvol persoon en ondernemer (van het leven) te worden. Stress en disbalans willen we te allen tijde voorkomen en we willen een zekere mate van rust, balans, succes, focus en richting in het ondernemerschap. Deze elementen zijn essentieel voor ons vrijheidsgevoel.

dankbaar, dagboek, journalling, schrijven

Ochtendritueel

Als je vaak het gevoel hebt dat er niet genoeg uren in je dag zitten, dat je achter de feiten aanloopt en je stress level stijgt. Denk dan aan de vroege uren die je kunnen helpen om meer gedaan te krijgen. Hoe denk je dat de meest succesvolle mensen ter wereld hun dagen beginnen? Zeker…

Gaan Staan in je Ondernemerschap

Gaan Staan in je Ondernemerschap in 5 stappen

Onderneming Een succesvolle onderneming hebben en een leven Zonder stress dit is toch de droom van elke eigenaar van een bedrijf? Een onderneming opzetten is appeltje eitje, je hebt een idee, je maakt een ondernemingsplan en schrijft je in bij de Kamer van koophandel. Toch? En dan? Dan begint het pas. Stress Wie ben jij en wat…

intuitie, intuitiëve leiders, weten,informatie

7 eigenschappen Intuitiëve Leiders

De informatie over wat Intuïtie nu werkelijk is, wanneer je een intuïtieve leider bent en hoe we het in ons voordeel kunnen inzetten op zakelijk gebied blijft nog te vaak achterwege in mijn ogen. Het is nu belangrijker dan ooit om het te begrijpen. De snelheid waarmee bedrijven transformeren en de hoeveelheid informatie die we…

divinity in business, awareness, bewustzijn, vrouwen, verhalen, advies, vrijheid, wijsheid

Bewustzijn tips voor positieve impact

Vrouwen geven elkaar graag advies, ik ook, om ze aan te moedigen meer in vrijheid, scherpte en wijsheid te leven met als doel om sterkere Powervrouwen te ontwikkelen. Er zijn prachtige verhalen over vrouwen, denk aan Oprah en Michelle Obama, die deze lessen hebben toegepast om vrouwen te inspireren. Zelfbewustzijn is cruciaal voor het creëren…

momentum, beweging, onderneming, stress

Momentum

De markt en de tijd gaan zo snel, dat het soms lastig is om bij te blijven. Dit kan behoorlijk veel stress opleveren als ondernemer en je bedrijf is niet in beweging, kortom no momentum. Zelf merk ik het op wanneer ik me realiseer dat ik me focus op klanten die niet op tijd betalen…

10 tips om de kracht van je gedachten te sturen

10 Tips om de Kracht van je gedachten te sturen

Deze tips helpen je om In control te zijn van jouw gedachten.

CONTACTGEGEVENS

Ivonne van Dis

KVK: 63072424
BTW nummer 192366130B02

Gratis ebook
Start hier

12 Tips om je Mindset & Heartset te shiften

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Over je privacy