Informatie human design

Ik reageer bijna niet op post, maar van de week liet ik mij toch verleiden, ik was het helemaal eens. De post ging over te weinig in actie komen en teveel de focus leggen op dingen die je van buitenaf haalt, bijv. human design, numerologie, meditatie, intuïtieve ontwikkeling et cetera.

Mijn reactie was: “idd als je geen actie onderneemt blijft het een interne job, je hoofd maakt hoofdstukken over het hoe en wat en vooral waarom.
En ondertussen pas je alle gave informatie die je hebt ontvangen alleen toe in je eigen gedachten en LEEF je ze niet. Dat doe je namelijk in interactie met een ander!”

En super fijn dat je allerlei cursussen, workshop, opstellingen, readingen, healingen, massages, analyses van kleur naar haar type of bloedgroep doet.

Realiseer je dat dit allemaal interne processen zijn die we doorlopen en we vinden dat we er ook goed in zijn, we voelen weer, we ontdekken meer over onszelf, we krijgen meer inzichten, we zien patronen van vroeger die ons hinderen en die we willen veranderen, we ontdekken dat in onze familie er al generaties lang op een bepaalde manier wordt geleefd terwijl jij voelt dat jij het anders wilt en dit pak je aan, geweldig.

Het is bewonderenswaardig hoe wij bezig zijn met ons bewustzijn te vergroten en past ook helemaal in deze tijd.

Echter….en dit is de spirituele bypass.
Het is ook zeer belangrijk dat je al die opgedane kennis over jezelf, over je patronen, over je voorouders, over je energie, over hoe jij functioneert, welke kleur jij bent, waar jij je energie lekt, aan wie jij je grenzen aangeeft, hoe jij gegroeid bent in de mens die jij bent,

Dat je dit gaat leven, dat je de stoute schoenen aantrekt en in die persoon stapt die de inzichten heeft, niet vanaf je meditatiekussen, maar dat je grenzen aangeeft en dan ten eerste aan jezelf wanneer je de bullshit nog gelooft die je iedere keer tegen jezelf zegt om niet datgene te doen wat je zegt dat je gaat doen.

Alle meditaties, intuïtie trainingen, human design, readings, ayahuasca en cacao ceremonies, zijn namelijk tools voor jou om te zien waar je kunt groeien, laten je herinneren wie je werkelijk bent en welke potentie er al standaard in jouw pakket aanwezig is.

Het enige wat jij hoeft te doen is uit je hoofd komen met als deze kennis, uit jouw eigen bedachte schaduw komen en deze kennis toepassen in de interactie met anderen want dat is het LEVEN.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.