Quick fix oplossing

We willen allemaal snel een oplossing als het niet lekker loopt.

Als je op een kruispunt staat in je bedrijf of je leven, ga je op zoek in je hoofd naar een uitweg. Ik heb helaas nog niemand ontmoet die de juiste weg daar heeft gevonden.

En natuurlijk willen we succesvol zijn en het professioneel geweldig doen, maar ik zie zoveel intuïtieve ondernemers die vastgelopen. Uit gesprekken blijkt vooral het gevoel van leegte en onbegrip omdat je je leven blijft leiden zoals het zou moeten zijn en niet gebaseerd op wat je van binnen voelt.

Wat is dan wel een volgende stap?

Er worden veel pogingen gedaan en ondanks alle certificaten en diploma’s komt de onderneming maar niet van de grond. En dat het hopeloos is omdat je niet begrijpt wat er ontbreekt en wat je moet doen om succesvol te zijn.

Het klinkt heel simpel, maar omdat je continu hetzelfde pad bewandeld loop je ook steeds weer vast. Maar hoe kan het dan dat je ondanks dat je al een tijdje proactief bezig bent door deel te nemen aan verschillende on -en offline programma’s en wellicht door samen te werken met een business- of executive coach nog steeds op dit punt van twijfel, onzekerheid en zorgen staat?

Hard werken?

Alle werkwoorden in de voorgaande zinnen geven aan dat er veel en hard gewerkt wordt. Je zit in een vicieuze cirkel, je praat veel met anderen over je leven, je onderneming, maar je begrijpt niet wat je blinde vlek is.

In deze sterk veranderende en onzekere situatie, waarin je het verschil moet maken, kan dat erg frustrerend zijn. Niet alleen voor jou, maar ook voor jouw klanten.

Je bent niet de enige, veel mensen – of je nu ondernemer bent of als CEO/COO of CFO in grote bedrijven werkt – worstelen hiermee, en weet je waarom?

Want de juiste vragen stellen en hierop een eerlijk antwoord geven heel moeilijk is. Dat hebben we niet geleerd.

Veel hangt af van hoe je als professioneel leider overkomt. Je staat van ZIJN en je energieniveau is belangrijk, en wordt direct weerspiegeld in de kwaliteit van de omgang met medewerkers en klanten. Als je een laag zelfbeeld of zelfvernietigende overtuigingen hebt, zal je bedrijf daaronder lijden.

Het is dan slechts een kwestie van tijd voordat jij en jouw bedrijf vastlopen.

Dit is niet prettig om te ervaren en/of waar te nemen.

Maar vergeet niet dat je ALTIJD een keuze hebt.

Op welk punt wordt de situatie urgent genoeg om ECHT naar je situatie te kijken met brutale eerlijkheid?

Gebeurt dit als je toekomstige medewerkers of klanten iemand anders kiezen, terwijl je WEET dat je deze persoon op een veel dieper niveau kunt helpen zodat de transformatie kan plaatsvinden?

Of wanneer je besluit te stoppen met het volgen van je spirituele DNA (de reden waarom je hier op deze planeet bent)?

Wat kies je?

Kies je voor groei of een vaste situatie en mindset waar je niets aan lijkt te hebben?

Kies je ervoor om je oncomfortabel te voelen of blijf je juist in comfortabele situaties waar je niet blij van wordt?

Het feit dat je dit nog steeds leest toont aan dat jouw keuze GROEI is.

Wat als ik je vertel dat er wel een manier is om jou specifieke antwoorden te geven over jou en jouw bedrijf, zodat je precies weet wat je moet doen?

Door inzicht te krijgen in wat je belemmert, kun je dit gaan inzetten als krachtige tool voor jouw bedrijf.

Je zult je realiseren en begrijpen dat je een magneet bent die kan aantrekken wat je uitzendt. Wat je ook kiest, je kunt het krijgen.

Wat als dit waar is? Wat is er dan allemaal mogelijk?

Met de huidige wereldwijde situatie is het essentieel voor elke ondernemer en executive om een duidelijk idee te hebben waarom ze in een bepaalde situatie vastzitten, er is letterlijk geen tijd te verliezen.

Je zult zien dat je veel meer kunt dan je je kunt voorstellen.

Je krijgt MEER energie, omdat je je eigen energie gebruikt, je bent verbonden met je bron, jouw informatie. Je bent van niemand afhankelijk.

Revolutionair Nieuw Programma

Volgend jaar ga ik samen met Elsbeth WhoEls een heel nieuw programma opnemen. Een revolutionair programma waarin we je van begin tot eind meenemen in hoe jij jouw verlangen realiseert.

We nemen je mee in de wereld van de Wet van Aantrekkingskracht, maar dan op de enige juiste manier waarop deze wet VOOR jou gaat werken. Want hoe komt het dat deze niet werkt ondanks al jouw kennis erover?

Er ontbreken dan een paar puzzelstukken waardoor je niet op de juiste manier co-creëert met de oneindige intelligentie. En al die puzzelstukken zetten wij voor jou op een rij.

Als je dit programma hebt doorlopen dan weet je ALLES over manifesteren, het gat tussen Weten en Doen gaan we overbruggen, de Wet van de Creatie en hoe je nu WEL realiseert wat je al langer wilt.

We slaan de brug tussen spiriwiri en daadkrachtige actie. Binnenkort meer!!

Maar wil je zeker zijn dat je hierover niets mist stuur me dan een DM.

In december 2022 is het actie maand bij de Firma Van Dis & Co, voor meer informatie check www.ivonnevandis.nl

ps coaching + fixer service nu 3 maanden gratis coaching en extra korting als je voor eind december ’22 beslist

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.