Bottomline: het gaat over Energie

Woorden, wij hebben ze nodig om dingen te begrijpen, maar is dat ook echt zo? Of is het een manier om juist verder af te komen van waar het eigenlijk over gaat? Woorden hebben ook energie.

Soms vraag ik mij dit af, of is het gewoon ons programma die dit graag wil?

Pas vroeg een vriendin aan mij “wat doe jij dan en wat merken mensen”.

Ik: ik kijk naar de energie van een bedrijf en dan komt er informatie.

“Ja maar oké waar haal je die informatie vandaan”

Ik: nou gewoon van de energie, van de frequentie van de naam van het bedrijf en de eigenaar.

Haar gezicht fronste en ik zag aan haar dat er een error plaatsvond in haar gedachten.

Verandering

In de veertien jaar dat is solo ben gegaan in mijn bedrijf heb ik veel gesproken met particulieren en ondernemers die zich op wat voor manier dan ook bezig houden met verandering, spiritueel, mentaal, emotioneel of fysiek. En uiteraard blijf ik ook zelf continu in beweging om bewustzijn te vergroten.

Wat me iedere keer weer opvalt en ook de reactie van deze vriendin is dat iedereen een andere benaming heeft en dat we het eigenlijk allemaal over hetzelfde hebben.

Het gaat tenslotte allemaal over energie, over de oneindige intelligentie of hoe je dat ook maar wilt noemen. En de een komt er mee in aanraking door reading, de ander met remote viewing, sjamanisme, healing, coaching, training, quantum jumps, clearings, edelstenen, reiki, wichelroede, oliën, bio tensor, massages, woorden, schrijven, tekenen, schilderen, boetseren, beeldhouwen en you name it wat er wel niet allemaal is.

En de ene manier is niet beter of slechter dan de ander, deze reactie komt voort uit programmering. Sommigen noemen dit het ego. Daarom is er ook geen concurrentie en competitie maar slechts creativiteit en competentie in het ervaren van de energie.

Energie is beweging

Het zijn slechts manieren, methodes en technieken om in beweging te komen vanuit het contact met de energie. En dat er zoveel verschillen zijn is ook logisch, wij zijn allemaal mensen, we werken allemaal op een zelfde manier alleen zijn we ieder op zich anders geprogrammeerd en dus worden we aangezet op diverse manieren. Jouw trigger kan positief of negatief in je gedachten binnenkomen, je energie komt in beweging. Energie is neutraal en het maakt niet uit welk label wij erop plakken.

En natuurlijk zijn er mensen die helemaal niks met energie hebben, nuchter zijn en graag bewijzen willen hebben dat het klopt. Die bewijzen kan je alleen maar krijgen door het zelf te ondergaan. Wij mensen zijn niet generiek, omdat we allemaal een ander programma hebben. Dus wat voor Jantje geldt hoeft niet voor Pietje te werken. Dat kan je niet vastleggen dat zal je echt zelf moeten ervaren.

Wil je deze zomer aan de slag met jouw energie en de energetische impact van jouw bedrijf ervaren, check dan hier de Lucky Summerdeals.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.