5 stappen om te krijgen wat jij wilt.

We zijn allemaal op zoek naar een vorm van vervulling van wat ik onze ziel zou willen noemen en we zijn ook op zoek naar resultaten zodat we goed kunnen leven op de fysieke niveaus van de werkelijkheid, deze stappen brengen je dichter bij jouw Waarheid.

#1 Wat wil je?

De eerste stap is wat je wilt en dat is een super simpele vraag maar het is niet zo makkelijk omdat we vaak iets willen vanuit ons hoofd.

Ik herinner me toen ik mijn studie ging kiezen, ik koos voor een studie economie en recht, er is mij geleerd je moet voor baanzekerheid, inkomensgarantie te gaan. Let op de taal, je moet gaan voor baan -en inkomenszekerheid.

Dat strookte niet met mijn hart en ziel en ik heb het een tijdje gedaan, een jaar toen ik uit Frankrijk terug kwam.

Ik kon het niet, hoe langer ik het deed, hoe meer energie ik verloor, dus als ik zeg wat je wilt, bedoel ik dat vanuit je hart en je hoofd, als een integratie van wie je bent als Mens.

En misschien is er iets waar je vandaag aan denkt dat je jezelf lange tijd hebt ontzegd of

het nu een relatie is of

een mooi nieuw huis of

je wilt meer geld verdienen of

het kan zijn dat je gewoon meer vrede en rust in je leven wilt,

maar maak het duidelijk en weet dat het in ieder geval uit je hart en je hoofd moet komen

#2 Ben je bereid?

Dit is waar het tricky wordt,  omdat ik weet dat veel mensen en misschien heb jij het ook gedaan.

Ik weet dat ik het een aantal keren in mijn leven heb gedaan, dat is dat ik heb gezegd dat ik dit of dit of dat wil en het dan niet doe. Maar waar het echt op neerkomt is wat ben ik bereid te doen, ben ik echt bereid te doen wat nodig is om bijvoorbeeld klanten bellen, een nieuwe relatie te beginnen of dat prachtige droombedrijf te bouwen, wat ben ik bereid te doen?

Ben ik bereid me los te maken van dingen die niet meer voor me werken?

Ik nodig je vandaag uit om na te denken over de gebieden waar je een grote bereidheid hebt om een stap dichterbij te komen, dat is wat je wilt.

#3 Wie ga jij ZIJN?

We noemen onszelf mensen, in het Engels Human Being, maar we kunnen het beter Human DOER noemen, we zijn allemaal zo druk.

En de vraag is dan ben je echt druk of alleen maar in je hoofd, dat je dus veel gedachten hebt over datgene wat je moet doen?

Dus wie ga je zijn, in plaats van wat ga je doen en merk op dat wie we zijn,

hoe we komen opdagen als mensen in een split second kan veranderen, het kan nu gebeuren.

Ik kan of angstig zijn of ik kan liefdevol zijn en maak die keuze in een nanoseconde.

Misschien moet je meer consistent zijn of misschien moet je meer kwetsbaar zijn, een ieder van ons weet denk ik via onze intuïtie waar we willen verbeteren in termen van wie we zijn.

Wat ik je vandaag wil voorleggen is dat nu er geen reden is om te wachten het maakt me niet uit of je 16 of 98 jaar jong bent,

wie je wilt zijn kan in een nanoseconde shiften en het vergt consistentie om het een deel van je te laten worden.

#4 In actie komt alles samen

De spirit – energie ontmoet ons op het moment van actie. Over deze stap wordt veel nagedacht en er wordt veel gewacht.

Want er gebeurt iets als we naar buiten stappen, als we dat telefoontje plegen, als we die verbintenis aangaan, als we die relatie aangaan of wat dan ook de volgende acties zijn die belangrijk zijn voor ons om onze doelstellingen van stap één, wat wil je te bereiken.

Dan komende de patronen van vroeger om de hoek kijken en willen je veilig houden, dan komen oude angsten op, terwijl er maar 2 echte angsten zijn, de angst voor vallen en de angst voor harde geluiden.

De rest is bedacht door onszelf of ingegeven door anderen.

De energie de spirit, zal ons altijd ontmoeten op het moment van actie.

Hoe je weet of je op koers ligt? Dat merk je aan het enthousiasme en het geluk dat doorkomt als je iets doet waar je van houdt. Dat je begint te stralen, anderen zien dit vaak eerder dan dat je het zelf door hebt.

Het gevoel van blijheid, enthousiasme, inspiratie is voor mij een hele goede indicatie dat ik op koers lig en dan ontmoet energie of spirit mij op het moment van actie.

Kijk vandaag eens wat houd je af van de actie, is het daadwerkelijk veel werk of zijn het de warboel aan gedachten die opkomen zodra je voor jouw doel wilt gaan?

#5 Omarm de groei

Alles in dit leven is leren, het gaat om groei en je vooruitgang.

We weten allemaal dat als we grotere en uitdagendere dingen willen… we dingen te doen hebben, daar is moed voor nodig om te groeien.

Vaak ben ik in mijn leven bang geweest, omdat groei eng kan zijn, alsof mijn comfortzone in een heel kleine cirkeltje ligt en ik buiten mijn cirkeltje ga en dat kan heel erg beangstigend zijn.

Soms als we vooruit stappen zal niet alles gaan zoals we willen, soms zullen er obstakels en uitdagingen zijn, en zelfs dan zal spirit je ontmoeten op het moment van actie.

Ik weet dat deze stappen niet altijd lineair zijn, maar dit zijn vijf stappen die als je ze in je lichaam, hart en ziel inademt, wortel zullen schieten en je ook laten vliegen.

In Creatie Revolutie een gloednieuw programma dat ik samen met Elsbeth van Lienden ben gestart nemen we je mee met gemoderniseerd technieken van oude mystici om de resultaten te bereiken die voor jou belangrijk zijn.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.