Alleen Actie geeft Reactie


Ken je dat?

Je meldt je aan voor een cursus of training en dan wanneer het bijna zover is heb je een excuus om niet te gaan? Uit ervaring weet ik wanneer ik een excuus heb om iets niet te doen, ik dit dán juist WEL moet doen. Dan ga ik door mijn angst en weerstand heen en ben ik aan het LEREN.

Ik kreeg laatst een afmelding voor één van mijn trainingen en de reden was een moeilijke financiële situatie. Wat ik super vond is dat zij zich veilig genoeg voelde om dit te melden. Er zit namelijk zoveel schaamte op dit onderwerp.

Wanneer je weinig geld hebt zijn trainingen in persoonlijke ontwikkeling de eerste dingen om te schrappen, denk je. Uit eigen ervaring weet ik dat wanneer geld in het spel is dit een mega grote angst oproept, ja ook bij mij. Daarom weet ik wat het is.

Als excuus gebruikte ik mijn scheiding dat ik weinig financiële middelen had en daarom niet in beweging kon komen. Nu zie ik dat ik mezelf slachtoffer maakte van de situatie. Uiteraard is een scheiding niet niks maar het is niet een excuus om niet in actie te komen.

Doodongelukkig werd ik ervan om dit te voelen en ben toen toch op zoek gegaan naar een oplossing. Het enige dat ik kon zien waren mijn tekorten en absoluut geen mogelijkheden en dat voelde super ROT.

Inmiddels weet ik beter. Doodsbang was ik maar ik had toch een diep vertrouwen in mezelf toen ik besloot een business coach te nemen, voor 40% van het geld dat ik nog over had. Slik.

Dat is de beste beslissing geweest die ik ooit heb genomen.

Ik KOOS voor mezelf. Nu sta ik er anders in, mijn gedachten zijn veranderd en ik zie mogelijkheden. Door het helder te maken van deze kansen is mijn business gegroeid en heb ik een winstgevend bedrijf gecreëerd.  De klanten die ik nu heb passen bij mij en komen naar mij toe, hoe fijn is dat.

En dat komt alleen maar omdat ik mijn GEDACHTEN heb veranderd. Door me af te stemmen op mogelijkheden in plaats van tekorten is mijn bedrijf gaan groeien.

Nu weet ik dat ik dit mee heb gemaakt om eindelijk eens MEZELF en mijn talenten te laten zien aan de wereld en nu eens echt aan de slag te gaan met mijn bedrijf.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.