Groots Dromen

Durf jij groots te dromen? Het klinkt echt als  zo’n gemaakte marketingachtige zin om je te prikkelen.

Want wat gebeurt er als we dat doen, stel je eens voor dat je het gewoon een keertje doet?

Het kost niks om te dromen, te fantaseren en er over na te denken, toch?

Het is namelijk een heel goed middel om te zien waar we bang voor zijn, wat ons tegenhoudt om in nieuwe ervaringen te stappen. Het is dus eigenlijk meer een medicijn voor ons om de grenzen van ons bewustzijn aan te geven. Waar houd je nog aan vast?

Als ik bijvoorbeeld denk aan het idee dat ik de persoon ben die een huis op Bali heeft, dan kom ik in contact met de onderbewuste overtuiging die mij verteld dat ik niet zo iemand ben die dit kan bewerkstelligen, hoe dan (daar heb je m weer)?

Dan zie ik wat ik geloof over mijzelf, en alleen door dit te zien kan ik het oprekken en kan het shiften.

En keer op keer, ook afgelopen week bij de na besprekingen van de Readings komt de angst voor geld en de overtuigingen op geld verdienen naar boven. Zodra er iets na aan ons hart ligt om te creëren wordt dit afgezwakt omdat dromen geld kosten om ze echt toe te staan in ons leven.

Als je nu wel de stap wilt zetten naar dat waanzinnige bedrijf dat je voor ogen hebt, of de reis te maken die je al zolang wilt maken check dan welke patronen je nu vasthouden waar je nu staat, zodat je vrij kunt zijn, want dit is de echte vrijheid.

En weet je als je denkt, shit het lukt me niet om bij mijn dromen te komen is dit ook weer een bewustwording, en wil je dit nog geloven?

Fijn Pinksterweekend vol met dromen.

Ps hulp nodig check de Verhelder Sessie om je te helpen meer helderheid te krijgen over waar je nu staat en wat je belemmerd om te zien WIE en WAT je bent

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.