Link tussen Vibratie & Ondernemen?

Wat heeft vibratie met ondernemen te maken? Vaak hoor ik ondernemers het volgende zeggen; “Ik kijk naar anderen om me heen en het lijkt hen allemaal zo makkelijk af te gaan, alsof zij nooit twijfelen aan zichzelf en dat hun Business als van zelf groeit. Ze hebben denk ik gewoon meer geluk dan ik heb.”

Mijn persoonlijke mening is dat het in de meeste gevallen niet om geluk gaat. Het gaat over je mindset, je energie, je vibratie, je persoonlijke kracht, je vermogen om in je leven datgene aan te trekken wat je wilt manifesteren, dat wat je verdient en waar je je goed door voelt.

Een paar jaar geleden was mijn vibratie zo laag dat ik ’s morgens al zuchtend naast mijn bed stond, ik zat volkomen en volkomen vast, zonder enig idee hoe ik verder moest met mijn bedrijf. Ik had een hele waslijst met beperkende overtuigingen die me helemaal geen steek verder hielpen, maar die ik wel elke dag in mijn hoofd voorbij liet komen.

Voorbeelden van deze beperkende overtuigingen; “ik MOET me bewijzen dat ik het kan, het MOET perfect zijn, dat wat een ander denkt is zeer belangrijk, Waarom lukt het bij de ander en bij mij niet, ik ben een loser etc. etc.

Indertijd trok ik mensen in mijn leven aan die deze beperkingen bevestigden, iedereen had wel een mening en ik ging er helemaal op in en geloofde het ook.

Gelukkig ligt deze tijd ver achter mij en heb ik lessen geleerd, de belangrijkste is dat ik vooral uit ga van mijn eigen kracht. Nu doe ik alles waar ik van houd; Ik heb mezelf bevrijd van de angst en beperkende overtuigingen en ik heb een hele reeks nieuwe en geweldige vriendschappen gekregen. Dit alles omdat ik niet alleen mijn vibratie kan verhogen, maar ik ook heb geleerd hoe ik deze vast kan houden.

Essentieel is dat ik de behoefte “HOE het zou kunnen gaan lukken” kon loslaten, ik vertrouw eenvoudig dat het gebeurt.

Wat is ‘vibratie’?

De betekenis in het woordenboek is “trilling”. Alles in het universum bestaat uit energie en alles trilt op verschillende frequenties. Zelfs dingen die solide lijken, bestaan ​​uit trilling energievelden, welke zichtbaar worden onder een microscoop.

Alle vibraties werken op hoge en lage frequenties, in ons en rondom ons. Als je trilling laag is, dan stroomt er geen geld meer, is je gezondheid slecht of voel je je omringd door negatieve mensen.

Wanneer je trilling echter hoog is, is dit een gevoel van dat je leven in Flow is. Je ontmoet inspirerende mensen, je stapt iedere dag optimistisch en dankbaar uit bed, je zaken gaan goed en je banksaldo heeft er nog nooit zo goed uitgezien!

Voor anderen lijkt het erop dat je alle geluk hebt in de wereld, terwijl je in feite alleen maar je vibratie hebt verhoogd en de juiste mensen daardoor ontmoet. Je trekt het aan.

Het is handig om je ervan bewust te zijn dat gelijkende energie elkaar aantrekt.

Op welke manieren kun je je vibratie verhogen? Vind je dit ingewikkeld klinken? Don’t worry het is super eenvoudig! Hieronder geef ik 8 manieren hoe je dit kunt doen.

8 manieren om je vibratie te verhogen.

1. Word je bewust van je gedachten.

Alles wat je denkt, zegt of voelt, word je realiteit. Elke gedachte die in je opkomt heeft invloed op je. Ik heb bijvoorbeeld toen ik begon met mijn bedrijf gezegd dat de helft van Nederland de andere helft van Nederland coacht en dat het erg moeilijk is om aan klanten te komen.

Op een dag kreeg ik zicht op deze beperkende overtuiging, en nog een aantal, en heb deze gedachte omgezet in “Door mijzelf te zijn, onderscheid ik mij als coach en trek ik de juiste klanten naar mij toe.” Wanneer je je beperkende gedachten naar positieve verandert, wordt je perceptie en realiteit anders.

Makkelijker gezegd dan gedaan als het allemaal tegenzit, toch? Wat doe je als er weer zo’n negatieve gedachte opkomt? Je Herkent de gedachte, je Erkent de gedachte, je Ervaart (je voelt welke emotie erbij zit) de gedachte, en doordat je het voelt, Laat het los.

2. Gebruik bewust je zintuigen.

Schoonheid is overal om ons heen, maar we lopen zo vaak rond met onze oogkleppen op. Onthaast een moment en neem de tijd om in de zon te gaan staan ​​en ben aanwezig met al je zintuigen in je omgeving.

3. Wees je bewust van het voedsel dat je eet.

Sommige voedingsmiddelen trillen op hoge frequenties, en sommige lage (broccoli heeft een hoge vibratie net als bosbessen, Big Macs trillen helemaal niet. )

4. Drink water.

Zorg altijd voor voldoende water om je lichaam te helpen de afvalstoffen weg te spoelen.  

5. Mediteer.

Meditatie helpt je geest tot rust te brengen en je in een vredige gemoedstoestand te brengen. Slechts 10 minuten per dag mediteren kan je leven veranderen. Bijv. Ga in een comfortabele positie zitten, sluit je ogen en adem in en uit.  Je kunt beginnen dit 1 minuut te doen en het uitbouwen tot 10 minuten.

6. Schrijf in je dagboek

In je dagboek kun je je beperkende gedachten opschrijven en de manier waarop je deze hebt omgezet. Daarnaast kun je een dankbaarheidslijst maken, op deze manier verschuift je vibratie van focussen op wat je niet hebt naar wat al overvloedig aanwezig is in je leven.

Er is meer om dankbaar voor te zijn dan je je ooit zou kunnen voorstellen.

7. Wees bewust welke woorden je gebruikt

De woorden die je spreekt en denkt dragen hun eigen krachtige vibratie en of je nu niet aardig praat over iemand anders of tegenover jezelf, er is geen verschil. Wanneer je roddelt, klaagt of anderen naar beneden haalt, stem je af op een negatief trilling pad. Wanneer je zonder oordeel spreekt en reflecteert en begrijpt dat je woorden hun eigen frequentie dragen, begin je je vibratie te verhogen.

8. Breng je bloedsomloop op gang

Vibratie vereist beweging, hoe meer je beweegt, hoe beter je trillingen bewegen. Dus wordt actief! Hoe gelukkiger je je voelt, hoe meer je zelf blije ervaringen zult opdoen omdat je op een andere frequentie werkt.

Heb je nog punten om toe te voegen aan de bovenstaande lijst? Wat zijn de activiteiten die er bij jou voor zorgen dat je de hogere vibratie verlaat?

Ben je enthousiast en wil je op de hoogte gehouden worden, laat het me dan weten via info@ivonnevandis.nl  

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.