Home is where the heart is

De sleutel van mijn nieuwe huis ontvang ik op 1 juli. Deze 2 maanden tussentijd zijn voorbij gevlogen en hebben mij veel inzichten gegeven.

De eerste 14 dagen ben ik zeer enthousiast in de caravan gaan zitten, het was ´s nachts 2 graden, erg vochtig maar ik moest en zou dit doen. Jemig wat ben ik toch eigenwijs!

Mijn lijf deed pijn, de eerste week dacht ik dat het de verhuizing was, toen viel het kwartje mijn lijf is wat ouder aan het worden en wordt vatbaarder voor vocht en kou, slik.

Vanaf het begin van mijn tussentijd werkte ik overdag in het warme huis van een vriendin, mijn hond liet ik daar na 8 nachten al slapen. De lieve vriendin zei de hele tijd, kom nou toch hier slapen doe niet zo stom. Maar ik deed wel stom, ik wilde niet toegeven, ik ben eigenwijs.

Misschien herken jij dat ook wel, dat eigenwijze.

Dus okay ik ging voor de bijl en moest toegeven aan mezelf dat ik geen kampeerder ben. De laatste 6 weken heb ik dus weer in een huis gewoond.

Nu de tijd nadert dat ik bijna ga verhuizen besef ik steeds meer dat ik mijn eigen vertrouwde spullen niet heb gemist.

Ik vind dit wel grappig om bij mijzelf te observeren want voorheen dacht ik de meeste tijd in mijn beperkingen en verlegde ik mijn focus naar wat ik allemaal niet had.

Afgelopen week was ik bij het seminar Devoted Live van Eelco de Boer en Dolly, daar kwam ik na een inspirerend optreden van Andre Norman in gesprek met een man. We hadden het uiteraard over wat zich even daarvoor had afgespeeld op het podium en wat voor impact je familie en je verleden heeft op waar je nu staat.

Dat je door dalen dient te gaan om weer de kracht te ervaren die je in je hebt om weer naar boven te klimmen.

Toen ging de gong om ons weer terug te halen naar het seminar en terwijl we naar de zaal aan het lopen waren vertelde ik het verhaal van mijn spullen, dat ik ze niet had gemist en toen hoorde ik mijzelf zeggen dat mijn THUIS zich niet in spullen bevindt maar in mij.

Dat ik mij thuis voel bij mij, dat ik me veilig en geborgen voel en dat het totaal niet uitmaakt waar ik ben, want ik ben bij mij.

My Home is where my heart is.

Ps sinds kort deel ik Gratis online meditaties, visualisaties et cetera via deze link op mijn site

Pss de laatste podcast waar ik in zat was bij George Parker van The Creation Game, dit is de link

Psss Op 10 september geef ik de Training Hoe Vrij voel jij je in jouw rol als ondernemer, dit is de link

Psss nu ik de foto zie, zie ik pas hoe vol de opslag is, dat wordt een leuke verhuizing.

1 reactie

  1. Irene op juli 3, 2019 om 8:14 am

    Prachtig verhaal en zo waar😘

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.