De Synergie van Energie en Geld

Naar mijn mening is de Essentie van Geld: Dat dit als een Spiegel dient van jouw bewustzijn in jouw relatie met geld.

“Is het okay om met energiewerk geld te verdienen?” Voor velen is dit een vraag, en zelfs ik stond ooit voor dit dilemma. Maar na een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei, ontdekte ik de ware synergie tussen energiewerk en ondernemerschap.

Het Stigma rond Energie en Geld

Laten we eerlijk zijn, energiewerk en spirituele praktijken hebben soms een zweverig imago. Men ziet het vaak als iets wat zich los van de materiële wereld bevindt, een pad voor degenen die afstand nemen van de hectiek van het moderne leven. Maar wat als ik je vertel dat het mogelijk is om deze twee werelden te verenigen? Een symbiotische relatie tussen energie en geld, waarin we ons hogere doel kunnen nastreven en tegelijkertijd materiële welvaart kunnen ervaren.

Het Ethische Dilemma

Toen ik besloot mijn readingen en intuïtieve coaching in diensten aan te bieden en er tegelijkertijd mijn broodwinning van te maken, kwam het ethische dilemma om de hoek kijken. Was het wel juist om geld te vragen voor iets dat vaak als een spirituele roeping wordt gezien? Ik worstelde met deze vraag en was bang om als ‘commercieel’ of ‘ongevoelig’ te worden bestempeld.

De Waardevolle Dienst

Na veel introspectie en gesprekken met coaches, mentoren en mede-energiewerkers, realiseerde ik me dat mijn diensten mega waardevol zijn voor anderen. Het ondersteunen van mensen op hun spirituele reis en hen helpen positieve veranderingen in hun leven teweeg te brengen, is iets dat erkenning verdient. Net zoals andere professionals hun expertise in rekening brengen, mag ik dat ook doen.

De Balans Vinden

De sleutel bleek te liggen in het vinden van de juiste balans tussen mijn innerlijk werk en het zakelijke aspect van mijn werk. Door mijn diensten op waarde te schatten en mezelf niet te onderwaarderen, kon ik zowel innerlijke vervulling vinden als financiële stabiliteit bereiken. Dit stelde me in staat om me volledig te wijden aan mijn passie en anderen op een duurzame manier te helpen.

Geld als Een Spiegel van Bewustzijn

Van mijn coach in Amerika leerde ik dat geld een weerspiegeling is van ons bewustzijn in de relatie tussen energetisch werk en financiële voldoening. Hoe we omgaan met geld en hoe we het verdienen, geeft inzicht in onze diepere overtuigingen en waarden. Het bewust worden van deze relatie helpt ons om een ethische en integere benadering te ontwikkelen bij het combineren van energiewerk en ondernemerschap. Het is belangrijk om onze eigen waarde te erkennen en ons niet te laten beïnvloeden door eventuele stigmatisering rond het verdienen van geld met spiritueel werk.

Het Bewustzijn Vergroten

Ik ben me er sterk van bewust geworden dat het belangrijk is om het bewustzijn over energiewerk en zijn waarde te vergroten. Door open te zijn over mijn ervaringen en uitdagingen, hoop ik anderen te inspireren die ook met dit dilemma worstelen. Geld verdienen met energiewerk is niet alleen okay, het is een must om je waardevolle gaven te delen en een positieve impact te hebben op de wereld.

De reis van het combineren van energiewerk met een financieel levensonderhoud was voor mij een verrijkende ervaring. Ik heb geleerd dat er geen conflict hoeft te zijn tussen innerlijke passie en zakelijke groei. Het gaat erom een balans te vinden, je diensten op waarde te schatten en anderen te helpen hun eigen kracht te ontdekken.

Ik hoop dat dit bericht je heeft geïnspireerd en aangemoedigd om jouw eigen pad te volgen, ongeacht de passie die je koestert. Samen kunnen we een wereld creëren waarin spirituele diensten en financiële voldoening hand in hand gaan.

Bedankt voor het lezen, en laten we blijven groeien en leren op onze reis naar een bewuste en bloeiende toekomst.

Dit jaar ben ik 10 jaar Reader en dat vier ik met mijn klanten en volgers: kijk op www.ivonnevandis.nl hoe!

Hoe we omgaan met geld en hoe we het verdienen, geeft inzicht in onze diepere overtuigingen en waarden en verruimt je bewust ZIJN met Geld

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.