Aandacht voor Geld

Waar gaat je aandacht allemaal naar toe gedurende de dag en hoeveel ben je effectief bezig met je bedrijf, blijf je gefocust op je taken die in het voordeel zijn voor je bedrijf?

Het is super makkelijk om gewoon de taken te laten voor wat ze zijn en te komen opdagen als een twijfelaar, uitsteller en superpleaser voor de omgeving. Kortom je worstelt met het in actie komen. Laat me je vertellen dat je niet de enige bent. Het goede nieuws is dat je hier iets aan kunt doen.

Vaak is de angel waar het over gaat, GELD! En deze geld mindset kan je hacken en zodat jij jouw innerlijke boss tevoorschijn kunt toveren. En het hoeft niet mega zwaar op de hand te zijn maar het kan ook met humor Hier zijn enkele tips om je op weg te helpen.

  1. Identificeer je beperkende geld overtuigingen

Misschien denk je dat je niet goed genoeg bent of dat je niet genoeg verdient. Maar de waarheid is anders: Je bent een mens die dromen waar kan maken. Dus, identificeer die beperkende overtuigingen en vervang ze door een positieve gedachte zoals “Ik ben een kanjer en verdien het om succesvol te zijn”.

  1. Maak een actieplan

Denk aan je doelen als een shoppinglijstje. Schrijf ze op en maak een actieplan om ze te bereiken. En als je dan toch bezig bent, ga jezelf ook een leuke beloning geven als je je doel hebt bereikt. Een massage, nieuwe jurk, schoenen, of een lekker etentje bijvoorbeeld. Jij verdient het!

  1. Prioriteiten stellen

Als je ondernemer bent, heb je waarschijnlijk veel dingen op je to-do lijstje staan. En laten we eerlijk zijn, multi-tasken is niet voor iedereen weggelegd, dus het is belangrijk te weten wat jij nodig hebt. Stel prioriteiten op basis van wat het belangrijkst is en werk van daaruit. En als er iets onbelangrijks tussenkomt, zeg dan “niet vandaag!”.

  1. Beheer je tijd

Soms is het moeilijk om je te concentreren. En laten we eerlijk zijn, Instagram is een leuke afleiding. Maar als je serieus wilt zijn over je doelen, moet je je tijd efficiënt gebruiken. Leg die telefoon weg en maak een planning voor je dag. En als je dan toch op Instagram zit, zorg er dan voor dat je alleen accounts volgt die je inspireren.

  1. Zoek ondersteuning

Zoek een mentor, coach of vrienden die je kunnen helpen en aanmoedigen. Samen sta je sterker en als je eens een mindere dag hebt, kunnen zij je er weer bovenop helpen.

Wil je meer weten over de Geld Mindset doe dan mee met de Masterclass #hack je Geld Mindset. Weet dat je al succesvol bent, dat is de WAARHEID en je verdient het om succesvol te zijn. En vergeet niet om af en toe even te ontspannen met een glas wijn of een goede serie op Netflix.

Meer info over de Masterclass vind je hier

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.