Staat van Zijn

Wat is je staat van Zijn? Ik erken dat sommige mensen nog steeds verbijsterd kunnen zijn over hoe ons bewustzijn werkt.

En het is mijn doel om de verwarring te verlichten en je terug te brengen naar je natuurlijke staat, in contact met jouw intuïtie. We bezitten allerlei diverse staten van Zijn, onze innerlijke emotionele en mentale staten, en ze zijn cruciaal in het proces als je iets wilt veranderen.

Als we onze staat van Zijn veranderen, veranderen we de manier waarop we denken en voelen en dit weerspiegelt zich in de fysieke wereld om ons heen.

Technieken zijn slechts hulpmiddelen om ons te helpen onze staat van Zijn te veranderen. Alleen het herhalen van affirmaties zonder onze innerlijke houding te veranderen zal niet leiden tot een succesvolle verandering. In plaats daarvan moeten we onze aandacht richten op het verschuiven van onze staat van Zijn en het belichamen van het gevoel van wat we verlangen.

Er bestaan talloze versies van jou, die elk in een andere realiteit of tijdlijn leven. Jouw staat van Zijn bepaalt welke versie van jou op dit moment bestaat en op welke tijdlijn je je op dit moment bevindt.

Als je de loterij wilt winnen, is er al een versie van jou die de loterij heeft gewonnen. Maar simpelweg weten dat één van je versies het al heeft, is niet genoeg. Het is noodzakelijk die realiteit aan den lijve te ondervinden en dat kun je doen door die versie van jezelf te belichamen.

De Sleutel

Je staat van Zijn wordt dus bepaald door je gedachten en gevoel, dit is de sleutel tot manifestatie. Enkel simpelweg positieve affirmaties herhalen zonder er echt in te geloven en ze te voelen zal je niet brengen wat je verlangt.

Want als je je blijft richten op gemis en gelooft dat je verlangens nog steeds buiten bereik zijn zullen ze buiten bereik blijven, dit komt omdat je interne staat je externe realiteit creëert. Om je staat te veranderen en je verlangens te manifesteren moet je technieken op de juiste manier gebruiken en in het eindresultaat leven.

Dit betekent dat je gaat visualiseren en voelen alsof je je verlangens al hebt bereikt in plaats van je te richten op je gedachten en daden hoe de realiteit nu is.

Je visualiseert en voelt dat het echt is, zie deze techniek als een portaal in de tijd en ruimte en dompel jezelf onder in die ervaring.

Door dit te doen zal je hetzelfde niveau van realisme en authenticiteit ervaren als wanneer je verklaart dat je op dit moment bezig bent met iets wat je doet om je verlangen te bereiken.  Het is de bedoeling dat je begint te leven in het einde – eigenschap 2 van Stephen Covey.

Je hebt het al!

Dit betekent dat je handelt en denkt als de persoon die zijn doel al heeft bereikt. Stop met je te concentreren op het ontbreken van je verlangen maar ga in plaats daarvan denken en handelen alsof je het al hebt. Dit vereist een bewuste inspanning van jouw kant om de huidige realiteit te negeren.

Je kunt jezelf afvragen wat je zou denken of doen als je je verlangen al had. Gebruik je verbeelding om jezelf te visualiseren dat je hebt wat je wilt en stel je voor hoe het voelt, wat je denkt, hoe je je gedraagt en waar je naar kijkt of luistert.

Wees echter voorzichtig dat je van leven vanuit het einde niet een kunstje maakt, want dat werkt averechts. Leven vanuit het einde betekent dat je weet dat het gebeurd is, net alsof iemand uit de toekomst terugkomt en je vertelt dat het al gebeurd is.

Verander je staat van Zijn

Dus om je wensen in je realiteit te brengen verander je je staat van Zijn, deze verandering dient op een natuurlijke wijze plaats te vinden, nadat je met succes in het einde hebt geleefd en hebt gehandeld alsof je al hebt wat je verlangt.

Het is nu makkelijker om je niet langer te focussen op het gebrek of de behoefte voelen om allerlei technieken te doen om jezelf te herinneren aan je verlangen. Het gevoel van weten wordt een automatisme net als het weten van je naam of waar je woont.

De term wonder wordt vaak gebruikt door mensen die niet geloven dat ze iets kunnen bereiken door te vertrouwen en geloven in de Universele Wet, De Wet van Aanname, law of assumptions.

Geloof

Geloof is de basis van wat we verlangen, zelfs als het nog niet zichtbaar is het idee dat alles al bestaat wat ons inspireert. Hoop vereist dat we geloven in de mogelijkheid om onze verlangens in de realiteit te brengen, zonder dit geloof en deze verwachting kan de wet van de aanname niet effectief worden gebruikt.

Geloof en hoop zijn essentiële onderdelen van manifestatie en de Wet van Aanname berust op de overtuiging dat onze verlangens al binnen bereik zijn. Je bent je bewust van de werkelijkheid van wat je aanneemt, dat betekent een overtuiging hebben over de werkelijkheid van dingen die niet zichtbaar zijn en een mentale perceptie hebben van de werkelijkheid van het onzichtbare.

Het is dus duidelijk, dat gebrek aan geloof impliceert dat je niet gelooft in het bestaan van wat je wenst, aangezien wat je ervaart een getrouwe weergave is van je bewustzijnstoestand. Een gebrek aan geloof zal resulteren in een voortdurend falen in het bewust toepassen van de Wet van Aanname. Door de eeuwen heen is geloof een belangrijke kracht geweest die duidelijk naar voren komt in de belangrijkste religies van de wereld en verweven is in mythen.

De ware betekenis van geloof wordt tegenwoordig echter vaak verkeerd begrepen. Geloof is niet iets wat van buitenaf komt, maar is volledig een product van iemands bewustzijn. De Bijbel bevat talloze uitspraken over geloof waar de meeste mensen zich niet bewust van zijn.

Check

De belangrijke sleutelfactor om te bepalen of je met succes bent geshift naar een nieuwe staat van Zijn, zijn de acties, gedachten of woorden die voortkomen uit die staat. Bijv. stel dat je momenteel zonder klanten zit en je gedachten dit weerspiegelen door voortdurend uitspraken te herhalen zoals “ik heb klanten nodig, ik heb geld nodig of ik heb geen inkomen” in dat geval komen deze gedachten voort uit de staat van wachten.

Om je verlangen te manifesteren is de eerste stap de nieuwe staat van Zijn op te eisen die overeenkomt met je gewenste resultaat, bijvoorbeeld als je klanten wilt hebben, jezelf bevestigen “ik heb genoeg klanten, ik heb het druk, ik ben dankbaar voor de klanten die ik heb” dit is het begin.

Zodra je de nieuwe staat opeist laat dan de gedachten op een natuurlijke manier stromen zonder ze te forceren. Als je niet onmiddellijk een gedachte krijgt naar aanleiding van de nieuw opgeëiste staat blijf het dan tegen jezelf herhalen terwijl je de waarheid ervan voelt.

Natuurlijk leiderschap

Dit zal je helpen om op een natuurlijke manier te denken in harmonie met jouw intuïtie en je zult onmiddellijk een gedachte krijgen die ermee overeenstemt. Dan is het belangrijk om vast te houden aan deze nieuwe staat. Denk er niet één keer aan en haal jezelf terug zodra je merkt dat je gedachten afglijden naar “ik ben blut ,ik heb klanten nodig”.

Het is echter ook niet natuurlijk om voortdurend te denken aan het zijn in de nieuwe staat.  Maar als je consequent denkt vanuit een staat van overvloed, zul je uiteindelijk weten dat je overvloedig bent.

Maak je geen zorgen over de details van hoe, wanneer of waar deze overvloed zich zal manifesteren dat is niet aan ons. Jouw taak is je te concentreren op het eindresultaat.

Wil je meer hulp hierbij deze zomer check de super Zomer Deal van de Energetische Mind Shift

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.