ENERGETISCHE

MIND

SHIFT

IN

90 DAGEN

PLUS

Einstein zei het al

Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het probleem heeft veroorzaakt.

Het is vaak veel gemakkelijker voor ons om bij anderen te zien waar het probleem zit en welke acties zij kunnen nemen om er doorheen te komen. Maar zodra we naar onszelf kijken, hebben we moeite om de oplossing te vinden en begint de twijfel toe te slaan.

Het is simpelweg lastig om zelf onze blinde vlekken te zien.

Om het maximale uit deze 90 dagen van Energetische Mind Shift te halen, heb je nu de mogelijkheid om 1-op-1 hulp te krijgen. Dit stelt je in staat om direct jouw specifieke vragen te stellen die betrekking hebben op jouw eigen situatie.

Kies ervoor om de ondersteuning te ontvangen die je nodig hebt om echt doorbraken te bereiken. Neem vandaag nog de stap en zorg ervoor dat je alle hulp en begeleiding hebt die je verdient.

Dit traject start met een Businessreading!

De meerwaarde van de Businessreading

In een Businessreading richt ik me op de energie van jou en jouw bedrijf. Je ontvangt direct inzicht in hoe je weer op het juiste spoor kunt komen, zodat je moeiteloos je doelen, passie en alles waar je hart sneller van gaat kloppen kunt volgen.

Alles om ons heen heeft een unieke frequentie. Aangezien alles energie is, heb ik enkel de naam van jou en je bedrijf nodig om verbinding te maken met de specifieke frequentie.

Wanneer ik mij afstem op jouw bedrijf, kan ik de werkelijke situatie achter het 'verhaal' (excuses, overtuigingen) zien.

Het volledige beeld van jouw bedrijf is voor mij zichtbaar en ik breng dit inzicht over.

Met de Businessreading ontdek je hoe de energie van jou en jouw bedrijf eruitziet. Deze inzichten stellen je in staat om bewuste keuzes te maken over wat je wilt doen en hoe je het wilt hebben.

Voordeel van de Businessreading & Coaching?

Je verankert jouw inzichten en bouwt aan een solide fundament van jezelf en jouw onderneming. 

DIT IS WAT JIJ KRIJGT MET EMS90 PLUS

Businessreading van 15 minuten

4 Coach calls van 30 minuten (zelf in te delen)

Jij neemt je doelen serieus

.. en met extra 1-op-1 coaching integreer jij jouw inzichten sneller!

JOUW INVESTERING VOOR DEZE ENERGETISCHE MIND SHIFT PLUS

650 euro (ex.BTW)

HIERONDER KAN JE GELIJK JOUW PLUS TRAJECT BESTELLEN
Subtotaal
BTW
Totaal


Klik na je betaling bij je bank op "terug naar de website" dan kan je je gegevens verder invullen voor jouw factuur en maken we een afspraak

voor de Businessreading en de 4 coachcalls.

Over je privacy