Kopie van Kopie van Kopie van FREE TRAINING (1)
scroll naar beneden voor de opname

Dit is jouw Workshop om je Frequentie te verhogen

Je hebt 5 dagen om deze workshop te bekijken

Manage je Energie Level & Verhoog in 3 stappen jouw frequentie

Speciaal gemaakt voor Ambitieuze Intuitieve ondernemers & executives

Zie jij kansen en mogelijkheden voor JOU?

YES ben je nu klaar om jouw controle over jouw FREQUENTIE te claimen en jouw vertrouwen, welvaart en gezondheid NU te verbeteren!
KLIK HIER om je in te schrijven voor jouw persoonlijke Verdieping Manage je Energie Level

WIE, WAT EN HOE IS IVONNE VAN DIS?

Ivonne van Dis

"Ik groei als ik kan helpen om iemand zijn/haar unieke gave te laten ontdekken, zodat we individueel en als collectief kunnen groeien"

Ivonne onderscheidt zich in het coaching vak door de Businessreading!

We leven in een tijd waar persoonlijke ontwikkeling steeds belangrijker wordt. Er zijn vele aanbieders op dit vlak en hoe weet je nou of je bij de juiste bent aanbeland? Wat en wie past nou bij jou, best ingewikkeld om dit te bepalen en op basis waarvan maak je die keuze? Dit kost tijd, jouw tijd.

"Ik herken dit en ik heb iets ontdekt."

Op basis van 30 jaar ervaring met zelfonderzoek en 13 jaar als gecertificeerd coach en businessreader weet zij NU wat werkt.

Er is maar 1 ding dat echt werkt en dat is ECHT ZIJN.

Wie ben jij van nature? Hoe kan je in Natuurlijk Leiderschap stappen als er nog delen van jou zijn die je niet wilt zien?

De relatie met wat jij echt wilt en wie jij wilt ZIJN staat (vaak) symbool voor álle verbindingen die je aangaat. Wanneer je een transformatie doormaakt in jouw relatie met dat wat jij ECHT wilt zal dat doorwerken in alle verbindingen die je maakt, privé en zakelijk, dus ook met het aantrekken van jouw klanten.

Van haar twintigste tot veertigste heeft Ivonne last van angsten gehad. Deze hebben haar leven veel belemmerd en gevormd. Alle beslissingen die zij nam, werden genomen vanuit angst.

Haar frequentie was laag en het leven overkwam haar. Aan de buitenkant zag je niet dat Ivonne van binnen bibberde. Haar coping mechanism nam het over en zij hield zich groot en communiceerde niet wat er binnenin haar gebeurde.

Door het bestuderen van de Universele Wetten en meer aandacht te besteden aan haar manier van denken kwam er een doorbraak. Haar leven werd in alle opzichten rijker.

Zielsontwikkeling staat bij Ivonne altijd op nummer 1, jaarlijks investeert zij in  groei bij diverse coaches voor individuele coaching of groep programma's.

YES IVONNE! Ik ben klaar om mijn controle over mijn FREQUENTIE te claimen en

mijn vertrouwen, welvaart en gezondheid NU te verbeteren!
KLIK HIER om je in te schrijven voor jouw persoonlijke Verdieping Manage je Energie Level

Copyright Ivonne van Dis / Manage Je Energie Level 2022 - Privacy Policy - Alle Rechten voorbehouden
www.ivonnevandis.nl | info@ivonnevandis.nl

BEKIJK NU DEZE VIDEO... JE HEBT 5 DAGEN TOEGANG