De lift of de ladder?

Pak jij de lift of de ladder, that’s the question?

Michael Neill vergelijkt het contrast tussen het pad van controle en het pad van transformatie met het verschil van het beklimmen van een ladder en de lift nemen.

Wanneer we onze acties, gedachten en intenties kunnen zien als de belangrijkste drijfveer bij het creëren van verandering, blijven we hard ons best doen om de oneindige ladder van het bewustzijn te beklimmen. Vandaag kunnen we tien treden beklimmen om morgen weer acht naar beneden te glijden.

Als we zien dat bewustzijn zelf de grootste transformerende kracht is die er is, stappen we gewoon in de lift van inzicht, geven we ons over en hangen we in het onbekende en onderzoeken we het mysterie van het leven.

En terwijl we de timing niet onder controle hebben, komen we elke keer dat de deuren van perspectief opengaan uit de lift op een hogere verdieping, met een nieuw helderder zicht.

Natuurlijk kan de lift soms zowel naar beneden als naar boven gaan. maar als we eenmaal een inzicht hebben gehad en het uitzicht vanaf een hoger niveau hebben gezien, kunnen we het nooit echt vergeten.

Durf jij de controle over jouw ervaringen op te geven, want alleen dan zal je merken dat wij ons moeiteloos naar hogere bewustzijnsniveaus bewegen.

Ik neem wat vaker de lift!

ps wil jij ook in de lift, check de 2-daagse workshop #Hack je Ego en creëer een messcherpe visie.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.