Vier het leven en je succes

🌟 Vier Samen Met Mij Mijn 10-Jarig Jubileum als Reader! 🌟In het leven is het belangrijk om te vieren, in het Frans klinkt het mooier, vind ik, celebrer. Het is afgeleid van het Latijnse woord “celebrare”, wat “vereren”, “vieren” of “roemen” betekent.

Het oorspronkelijke idee achter “celebrer” was om iets of iemand te eren, te verheffen of te prijzen, en dit heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot de moderne betekenis van het vieren van een speciale gelegenheid of prestatie.

Dus bij deze wil ik je uitnodigen om mijn 10 jarig jubileum als reader te vieren.

In 2009 had ik mijn allereerste reading. Ik herinner me nog goed hoe ik vol gemengde gevoelens tegenover die vrouw zat. Een gevoel van angst bekroop me bij de gedachte, “oh jee zo ontdekt ze iets wat ik liever verborgen wil houden”. Maar tegelijkertijd voelde ik het avontuurlijke, de opwinding en uiteraard mijn mateloze nieuwsgierigheid naar de informatie die zou volgen.

Die ene sessie overtuigde me meteen en ik besloot de opleiding te volgen. In 2013 behaalde ik dan eindelijk mijn certificering als reader. Een mijlpaal waar ik trots op ben!

Energie is Zweverig ojee

En ja, toen wilde ik zoveel mogelijk mensen gaan helpen, een uitdaging want hoe kon ik deze nieuwe weg met anderen delen? Ik wilde absoluut niet zweverig overkomen, integendeel. Maar ja, het over energie hebben dan gaat het al snel die kant op…. Dit interne conflict zorgde voor de nodige vertraging in mijn eigen groeiproces.

Et voila, nu heb ik alweer tien jaar de businessreading toegevoegd aan mijn bedrijf. In die tijd is er zoveel gebeurd. Ik worstelde met het balanceren van de interne struggle van het weten, mijn intuïtie en mijn gedachten, en wilde koste wat het kost voorkomen dat anderen vonden dat ik zweverig overkwam.

Daarnaast was er de uitdaging om mijn eigen bedrijf op te zetten. Hoe vond ik mijn ideale klanten? Welke diensten bood ik aan en aan wie? Grappig genoeg zijn dit precies dé vraagstukken waar mijn klanten ook mee worstelen.

Shout-out naar mijn Moedige Klanten

Dus, ik wil graag een welgemeende shout-out geven aan mijn klanten, want wauw ondernemen is pure persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de afgelopen jaren van 1-op-1 coaching en Businessreadingen ben ik van alles tegengekomen.

Zo zijn er veel mensen die al een tijdje nadenken over veranderingen in hun leven, maar stellen deze steeds uit. Uiteindelijk balen ze daarvan. en ik begrijp het, been there, seen that, done that. Gevoeligheid kan mega verwarrend zijn, en de invloeden van buitenaf helpen je er niet bij. Deze zorgen voor twijfel over de juiste weg. We raken dan zo verstrikt in ons eigen hoofd en ook steeds verder verwijderd van ons gevoel en intuïtie.

Veel mensen ontkennen hun eigen groeipotentieel nog steeds, en gaan de strijd aan met de te nemen stappen die ze eigenlijk moeten ondernemen. Ik weet dat dit niet altijd makkelijk is want het voelt niet okay, het is heel erg oncomfortabel.

Ik heb ook ondernemers gezien die zo gefocust waren op hun bedrijf, dat ze er helemaal bovenop zaten en niet zagen wat ze echt moesten doen. Zodra je de verbinding met je gevoel vanuit je intuïtie verliest, steekt het “moeten” snel de kop op.

Zij hebben dit gemeen

Het grappige is dat er iets is wat al mijn klanten gemeen hebben, zij weten dat er een andere, makkelijkere manier is, ze zijn kennisondernemers, deskundig in hun vakgebied, en blijven daarin trouw aan zichzelf. En trappen in de valkuil wanneer het over HUN persoonlijke groei gaat, dan staan zij zichzelf soms in de weg. Ze zijn zelfbewust, nemen verantwoordelijkheid en zoeken de oorzaak bij zichzelf, in plaats van naar anderen of externe omstandigheden te wijzen. En ze stellen allemaal dezelfde vraag: “Hoe pak ik dit aan?”

Na veertien jaar ervaring en groei vier en begrijp ik de worstelingen en uitdagingen waar jij en mijn andere klanten mee te maken hebben. Ik help om de balans te vinden tussen je weten, intuïtie en gedachten, zodat je vol vertrouwen jouw weg kunt bewandelen.

Speciaal om deze 10 jaar te vieren is er een speciale ACTIE Businessreading

Gun jezelf de ruimte om te groeien!

#businessreading #jubileum #vieren

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.