Mijn allereerste reading

Reading, eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik het een zeer hoog zweefgehalte vond hebben, voordat ik er daadwerkelijk één had ervaren.

Via een vriendin kwam ik in 2009 terecht bij de Intuïtieve Trainingen in Zutphen, ik dacht dat ik met haar mee ging en zij dacht dat ik haar had meegevraagd, we moesten er kennelijk beide naar toe.

Bij de open dag boden ze je een reading aan als je wilde, ik ben nieuwsgierig en ging zitten om de reading te ontvangen. De vrouw die mijn energie ging lezen begon in zichzelf van alles te doen, haar lippen bewogen maar er kwamen geen woorden en haar handen gingen heen en weer. Ik vond er meteen iets van.

Daarna vroeg zij mijn naam en of ik de reading wilde. Ja dat wilde ik. Daarna begon zij te vertellen en te vertellen. Af en toe stelde zij ook vragen en als ik dan wilde antwoorden zei zij “nee dat hoef jij niet te doen je energie geeft het antwoord”. Ik vond er nog meer van.

Terugkijkend is deze reading, ondanks dat ik er voorafgaand en tijdens van alles van vond, voor mij het startsein geweest van een ommekeer in mijn leven. Deze reading gaf mij zoveel inzichten en helderheid over wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe, dat ik meteen besloot om de opleiding te gaan volgen.

De informatie die op energie zit is zo ontzettend waardevol voor mensen en bedrijven dat ik dit wilde integreren in mijn bedrijf. Toen had ik nog niet door dat deze opleiding 4 jaar duurde ;).

In het 3e jaar begon de Reading opleiding en mocht ik eindelijk leren hoe ik kon readen. Na de eerste readingles mochten we ’s avonds voor het eerst mee “kijken” bij een reading. We zaten met z’n drieën, (1 4e jaars, 1 3e jaars en ik rookie) op een rij en tegenover ons stond een lege stoel, de docent kwam naar ons toe en vertelde ons dat er niemand was om te readen.

Zo erg balen, in mijn hoofd vond ik hier meteen weer wat van. De docent deed een voorstel. Er was een vraag binnengekomen van een mevrouw, zij had meerdere paarden en eentje kon moeilijk aansluiting vinden bij de groep. In haar aanvraag stelde zij de vraag of de studenten van de opleiding de energie van haar paard wilden lezen zodat zij meer inzicht kon krijgen waar het aan lag.

Normaal gesproken zou de docent dit niet voorstellen aan een groepje met een nieuwe leerling maar hij vond dat het kon.

Mijn allereerste kennismaking met energielezen was de reading van een paard en ik zag van alles in de energie van het paard.

Voordat je mocht afstuderen moesten wij 75 readingen op anderen doen, van elke reading heb ik in een boekje opgeschreven wat de match en de bonus was.

Bij deze eerste reading staat bij

Match: niet bij mijn gevoel komen en als

Bonus: ik zag van alles YES IK HEB EEN READING GEGEVEN.

foto van Unsplash k-mitch-hodge

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.