BLESSED

Eind april ben ik verhuisd.

Tussen de overdracht van de 2 huizen zitten 2 maanden.

De vraag die dan komt van de omgeving is logisch “wat doe je in de tussentijd”?

Vanuit welke bril je kijkt bepaalt hoe je omgaat met veranderingen, heb ik weer van dichtbij gemerkt.

De reacties op mijn antwoord, dat ik 2 maanden in een caravan ga wonen, zijn uiteenlopend van helemaal te gek tot je bent knettergek.

Ik heb nog nooit gekampeerd en sta er totaal blanco in. Het lijkt me geweldig om midden in de natuur te zijn en back to basic te gaan.

Over het hebben van elektriciteit, stromend water, verwarming (helemaal nu) en internet had ik het idee dat ik daar een hele bewuste kijk op had en dat ik dit absoluut niet als vanzelfsprekend zie.

Maar…..  

Nu merk ik pas hoe ongelooflijk blessed ik ben dat ik deze voorzieningen inderdaad altijd direct bij de hand heb, dat ik niet hoef te lopen om water te halen en niet eerst hout moet verzamelen om het warm te krijgen. Dat internet het doet, dat ik gewoon kan werken en dat ik de thermostaat even op kan draaien.

Buiten is het toch kouder dan ik van tevoren bedacht had, zo wordt het werken in de caravan of zelfs buiten lastig. Ook op dit vlak ben ik zo blessed dat ik zulke lieve mensen om mij heen heb ten eerste een lieve vriendin die mij haar caravan heeft aangeboden. Dan diverse mensen die mij ruimte aanbieden om te werken overdag, die mij een maaltijd aanbieden en vragen om de logeerkamer te bewonen zolang het nog zo koud is.

Kortom ik ben ontzettend dankbaar dat ik eigenlijk zoveel heb. Ik merk nu pas hoe bijzonder het is en helemaal niet zo vanzelfsprekend.

De holy caravan zorgt voor mooie inzichten 😉.

De tijd in de caravan ga ik gebruiken om aan mijn nieuwe half jaar programma waarin de Businessreading centraal zal staan uit te werken. Het idee in mijn hoofd is super!!! Degenen met wie ik al iets heb gedeeld zijn ook enthousiast dus ik zal je er alvast wat over vertellen.

De afgelopen 2 jaar dat ik de Businessreading meer op de voorgrond heb gezet in mijn bedrijf heb ik gemerkt dat er steeds meer behoefte is aan dit soort informatie. We hebben het over informatie die het denken voorbijgaat en een gevoelstransformatie tot stand brengt.

Ik wil starten met een pilotversie, deze wil ik aan 10 ondernemers aanbieden voor een passend bedrag. Het programma duurt 6 maanden om zoveel mogelijk paradigma shifts te maken. Iedere 6 weken krijg je als ondernemer een Businessreading en elke 3 weken 1-op-1 coaching voor de liefdevolle schop onder de kont. Daarnaast zijn er bouwstenen om aan jouw fundament te werken en uiteraard meditaties en visualisaties.

Het programma krijgt een hele mooie naam, deze zal ik binnenkort onthullen zodra ik meer informatie heb. Ik heb er zin in!!!

Wil je nu al een plek reserveren en op de hoogte blijven voor de pilotversie mail me dan op info@ivonnevandis.nl

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.