Nu ga ik het ECHT doen!

Hoe vaak heb je deze gedachte gehad en uitgesproken, wanneer je het anders wilt?

Waarschijnlijk vaak.

En hoe is het resultaat NU, leid je het leven dat jij wilt, heb je het bedrijf wat jij wilt, staat er op je bankrekening wat jij wilt, heb je de relatie die jij wilt?

Is jouw antwoord JA, wauw super dan is jouw wil om te veranderen en jouw discipline om je gedachte te focussen op dat wat jij wilt fenomenaal.

Uit ervaring weet ik dat het antwoord bij de meesten van ons NEE is.

De vraag die vaak naar voren komt is dan, maar hoe doe ik dat dan?

Het brein maakt overuren om bij de juiste antwoorden te komen, wat niet helpt omdat we proberen de oplossing te vinden met hetzelfde denken als waarmee het probleem veroorzaakt is, Einstein meldde dit al.

Alles is energie, ook ons denken, en in de universele wetten geldt dat wat je uitzendt evenredig terugkomt. Ben je dus hardnekkig op zoek naar de hoe en stel je deze vraag continu dan zal het universum dit aan je teruggeven.

Stel je vraagt je af: “Hoe kan ik meer klanten krijgen”, dan zal het universum jou continu situaties geven waardoor jij denkt “Hoe kan ik meer klanten krijgen”. Deze situaties kunnen zijn bijvoorbeeld, geen klanten, mensen die jou banen aanbieden, je kinderen die veel aandacht nodig hebben, chaotisch en slecht agenda beheer et cetera..

Wanneer je ziet dat de kracht van Gedachte en hoe dit in relatie staat met hoe jij het leven bekijkt dan zal jij jezelf en de wereld waarin je leeft beter begrijpen.

Gedachte schrijf ik met een hoofdletter omdat dit een wetmatigheid is, ieder mens heeft gedachten en wij bepalen hoeveel aandacht we eraan geven. Echter zijn we vergeten dat een Gedachte op zichzelf neutraal is, het is wat wij mensen er aan toekennen dat bepaalt hoe wij over een situatie denken.

Ons intellect en onze innerlijke wijsheid moeten samenwerken om harmonie in ons leven te creëren. Als het intellect echter wijsheid mist, heerst er chaos.

Wanneer we dit weer kunnen zien vanuit onze eigen innerlijke wijsheid en het “dagelijkse denken” als onze persoonlijke intelligentie, ego, kan er meer ruimte ontstaan.

Wij mensen zijn gemaakt om onze Gedachte voor ons in te zetten en te groeien. Het is belangrijk om te kijken wat de relatie is tussen onze spirituele natuur en onze psychologische natuur.

Het woord psychologisch, is niet voor niets psycho en logisch, het is essentieel dat je jouw denken logisch en helder hebt en afstemt op jouw visie dan kan de hoe vanzelf komen.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.