Zorg voor je eigen energie

Pak de regie terug en zorg voor je eigen energie, alleen jij bent hier verantwoordelijk voor. Vaak hoor ik ondernemers het volgende zeggen; “Ik kijk naar anderen om me heen en het lijkt hen allemaal zo makkelijk af te gaan, alsof zij nooit twijfelen aan zichzelf en dat hun Business als van zelf groeit. Ze hebben denk ik gewoon meer geluk dan ik heb.”

Mijn persoonlijke mening is dat het in de meeste gevallen niet om geluk gaat. Het gaat over jouw manier van denken, je energie, je persoonlijke kracht, je vermogen om in je leven datgene aan te trekken wat je wilt manifesteren, dat wat je verdient en waar je je waardig door voelt.

Een paar jaar geleden was mijn vibratie – energie – zo laag dat ik ’s morgens al zuchtend naast mijn bed stond, ik zat volkomen en volkomen vast, zonder enig idee hoe ik verder moest met mijn bedrijf. Ik had een hele waslijst met beperkende overtuigingen die me helemaal geen steek verder hielpen, maar die ik wel elke dag in mijn hoofd voorbij liet komen.

Energie killende gedachten

Voorbeelden van deze beperkende overtuigingen; “ik MOET me bewijzen dat ik het kan, ik MOET hard werken, het MOET perfect zijn, dat wat een ander denkt is zeer belangrijk, Waarom lukt het bij de ander en bij mij niet, ik ben een loser etc. etc.

Indertijd trok ik mensen in mijn leven aan die deze beperkingen bevestigden, iedereen had wel een mening en ik ging er helemaal op in en geloofde het ook.

Gelukkig ligt deze tijd achter mij en heb ik lessen geleerd, de belangrijkste is dat ik vooral uit ga van mijn eigen kracht. Ik heb een fantastisch bedrijf waar ik ondernemers help met herkennen en begrijpen wanneer het twijfel en uitstelgedrag naar voren komt, zodat zij vanuit hun eigen energie komen opdagen en ondernemen.

Bye Bye Hoe dan?

Nu doe ik alles waar ik van houd; Dit geeft energie om dat ik heb mezelf heb bevrijd van de angst, heb inzicht in mijn – voor nu dan bekende – beperkende overtuigingen en ik heb een hele reeks nieuwe en geweldige vriendschappen gekregen. Dit alles omdat ik niet alleen mijn vibratie kan verhogen, maar ik ook heb geleerd hoe ik deze vast kan houden.

Essentieel is dat ik de behoefte “HOE het zou kunnen gaan lukken” kon loslaten, ik vertrouw eenvoudig dat het gebeurt.

Wat is ‘vibratie’?

De betekenis in het woordenboek is “trilling”. Op het niveau van de kwantumfysica bestaat alles in het universum uit energie en dat alles op verschillende frequenties trilt. Zelfs dingen die solide lijken, bestaan ​​uit trilling energievelden, welke zichtbaar worden onder een microscoop.

Alle vibraties werken op hoge en lage frequenties, in ons en rondom ons. Als je trilling laag is, dan stroomt er geen geld meer, is je gezondheid slecht of voel je je omringd door negatieve mensen. Wanneer je trilling echter hoog is, is dit een gevoel van dat je leven in Flow is. Je ontmoet inspirerende mensen, je stapt iedere dag optimistisch en dankbaar uit bed, je zaken gaan goed en je banksaldo heeft er nog nooit zo goed uitgezien!

Voor anderen lijkt het erop dat je alle geluk hebt in de wereld, terwijl je in feite alleen maar je vibratie hebt verhoogd en de juiste mensen daardoor ontmoet. Je energie trekt het aan.

Het is handig om je ervan bewust te zijn dat gelijkende energie aantrekt.

Vraag die ik regelmatig krijg van ondernemers is: “Op welke manieren kun je je vibratie verhogen?” Sommigen vinden dit ingewikkeld klinken? Don’t worry het is super eenvoudig! Hieronder geef ik 8 manieren hoe je dit kunt doen.

1. Regie over je denken.

Alles wat je denkt, zegt of voelt, wordt je realiteit. Elke gedachte die in je opkomt heeft invloed op je. Ik heb bijvoorbeeld toen ik begon met mijn bedrijf gezegd dat de helft van Nederland de andere helft van Nederland coacht en dat het erg moeilijk is om aan klanten te komen. De afgelopen jaren kreeg ik zicht op welke energie mijn beperkende overtuigingen gaven en heb deze gedachte omgezet in “Door mijzelf te zijn, onderscheid ik mij als coach en trek ik de juiste klanten naar mij toe.”

Wanneer je je beperkende gedachten naar positieve verandert, wordt je realiteit anders.

HOE DAN? 

Makkelijker gezegd dan gedaan wanneer je in de kramp schiet, herkenbaar? Wat doe je als er weer zo’n negatieve gedachte opkomt?

Pas de HEEL methode toe; je Herkent de gedachte, je Erkent de gedachte, je Ervaart (je voelt welke emotie erbij zit) de gedachte, en doordat je het voelt Laat het los.

2. Word je bewust van je zintuigen.

Schoonheid is overal om ons heen, maar zo vaak lopen we rond met onze oogkleppen op. Onthaast een moment en neem de tijd om in de zon te gaan staan ​​en ben aanwezig met al je zintuigen in je omgeving. Doe je ogen dicht en hoor alle geluiden in je omgeving.

3. Wees je bewust van het voedsel dat je eet.

Sommige voedingsmiddelen geven energie anderen vreten energie, de een trilt op hoge frequenties, en andere op lage. Zo heeft broccoli heeft een hoge vibratie net als bosbessen, en wat denk je hoe een Big Mac trilt? Surprise helemaal niet.

4. Drink water.

Ons lijf bestaat voor het overgrote deel uit water, zorg altijd voor voldoende water om je lichaam te helpen de afvalstoffen weg te spoelen.

5. Wees stil.

Meditatie helpt je geest tot rust te brengen en je in een vredige gemoedstoestand te brengen. Slechts 10 minuten per dag mediteren kan je leven veranderen. Bijv. Ga in een comfortabele positie zitten, sluit je ogen en adem in en uit.  Je kunt beginnen dit 1 minuut te doen en het uitbouwen tot 10 minuten.

6. Schrijf in je dagboek

In je dagboek kun je je beperkende gedachten en je energievreters opschrijven en de manier waarop je deze hebt omgezet. Daarnaast kun je een lijst maken met alle dingen waar jij dankbaar voor bent, op deze manier verschuift je energie van focussen op wat je niet hebt naar wat al overvloedig aanwezig is in je leven. Er is meer om dankbaar voor te zijn dan je je ooit zou kunnen voorstellen. Bijvoorbeeld, elke ochtend en avond in bed houd ik mijn dagboek bij, zo begin en eindig ik de dag positief.

7. Pak de regie met je woorden.

Woorden zijn ook energie. De woorden die je spreekt en denkt dragen hun eigen krachtige vibratie. Energie is neutraal, jij bepaalt altijd welke kant deze op gaat. Het maakt niet uit of je nu onaardig praat over iemand anders of tegenover jezelf, er is geen verschil.

Wanneer je roddelt, klaagt of anderen naar beneden haalt, stem je af op een negatief trilling pad, je energie daalt. Wanneer je zonder oordeel spreekt en reflecteert en begrijpt dat je woorden hun eigen frequentie dragen, begin je je energie te verhogen.

8. Breng je bloedsomloop op gang.

Energie is beweging, dus hoe meer je je lijf beweegt, hoe beter je trillingen bewegen. Dus wordt actief!

Hoe gelukkiger je je voelt, hoe meer je zelf blije ervaringen zult opdoen omdat je op een andere frequentie werkt.

Heb je nog punten om toe te voegen aan de bovenstaande lijst?

Wat zijn de activiteiten die er bij jou voor zorgen dat je de hogere vibratie verlaat?

Ben je enthousiast en wil je op de hoogte gehouden worden, laat het me dan weten via info@ivonnevandis.nl   

“Alles is energie en dat is het enige wat echt is.

Synchroniseer de frequentie van de realiteit die jij wenst en je zult die gewenste werkelijkheid krijgen.

Er is geen andere weg. Dit is geen filosofie, dit is natuurkunde “

– Albert Einstein –

 

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.