Durf jij uit te geven?

Geven aan jezelf en aan de ander op elk gebied liefde, geld, relatie, content, diensten et cetera.

Als je uitgeven spannend vindt, je bang bent of herinnerd wordt aan een traumatische ervaring komt je overlevingsmechanisme opgang je bevriest, je vecht of je vlucht. Hoe zit het dan met ontvangen?

Het grappige is, eigenlijk is het helemaal niet grappig, dat je wanneer je in die angst zit ook hetzelfde type mens aantrekt. Stel je bent bang om geld uit te geven dan zal je ook een klant aantrekken die daarmee worstelt of wanneer je bang bent in een relatie (in elke vorm van relatie) om jezelf te laten zien en jezelf inhoudt zal je een partner treffen die hetzelfde doet.

Bottom line is dat je eigenlijk niet aan jezelf durft te geven, je vindt dat je het niet waard bent. Wat is dat? Wat is de relatie met ontvangen?

En dit is rationeel allemaal makkelijk te bevatten maar op gevoelsniveau zit er elke keer een nieuw laagje, merk ik.

Als ik net een mega uitdaging heb gehad en blij ben dat ik weer inzicht heb hoe het werkt voor mij, staat de volgende alweer te wachten.

Nu vind ik het niet meer zo spannend en duik ik er niet meer helemaal in want ik weet dat ik dit meemaak zodat ik er wat van leer. Een leven lang leren dus.

Wat ik doe?

Iedere morgen sta ik op tijd op en ga mediteren en schrijven. Dit werkt verhelderd en creëert rust.

Vanmorgen kreeg ik het dit inzicht

´Als ik bang ben om uit te geven of te geven zullen er mensen op mijn pad komen die dit weerspiegelen om mij duidelijk te maken waar ik mee bezig ben. Door te geven aan anderen geef ik waardering aan mijzelf. Wanneer ik geld uitgeef aan wat dan ook gun ik mijzelf hetgeen ik aanschaf, ik ben het waard. `

Dus!

Ik ben niet bang om te geven ik wil mij namelijk met hart en ziel inzetten om steeds meer mensen helderheid te geven om voorbij de ruis van het denken te leven.

Daarom heb ik veel gratis informatie, challenge en e-book, op mijn site gezet.

Mooie dag

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.