Nederland Therapeuten land

Vandaag ben ik heerlijk aan het lummelen en ik realiseer me dat ik alweer 15 jaar in Nederland woon, na een verblijf van 14 jaar in Frankrijk.

Leuk om weer even terug te kijken wat er is gebeurd, want er is veel gebeurd!

Tijdens de jaren (5) dat mijn coach -en reading opleiding duurde, begonnen er allerlei processen in mijn lijf en hoofd te veranderen en daarvoor ging ik op zoek naar hulp om mij daarbij te helpen, eigenlijk om er zo snel mogelijk vanaf te zijn, mijn ongeduld😉.  

Nederland is een heerlijk land want er is een overvloed aan therapeuten, sommige goed en met andere heb ik wat minder.

In mijn zoektocht naar verlossing van deze nieuwe onrust bezocht ik allerlei mensen, ik zal een lijstje maken want het zijn er best veel, dit doe je dus als je desperate bent!

 • Magnetiseur
 • Biosensor
 • Diverse Massages
 • Diverse Energetische Therapie
 • Healers
 • Readers
 • Regressie therapeut
 • Past Life Experience van Damanhur (super)
 • Touch for Health
 • Handlezen
 • Bio tensor
 • Voetreflexologie
 • EMDR
 • EFT
 • Hypnose

Een hele lijst en ik ben er zeker nog een aantal vergeten, alle hebben bijgedragen aan mijn proces en het beter leren kennen van mijn emoties, mijn energie, mijn lijf en mijn intuïtie.

Alles gaat om het Voelen

Lange tijd geloofde ik dat het ging om het voelen en mijn intuïtie en dat denken niet okay was, dat het juist zorgde voor meer controle en daar wilde ik juist vanaf.

Echter de grote ommekeer en doorbraak kwam in 2019 toen gunde ik mijzelf de ervaring van een 1-op-1 coaching traject. Ik leerde nog beter de universele wetten kennen, en dan heb ik het niet ove rde Law of Attraction.

Hoewel ik met energie werkte begreep ik helemaal niks van energie, zo bleek, want ik keek niet naar mijn gedachten!!! Als ik naar mijn resultaten keek gaf ik anderen, situaties en de economie de schuld. Ik vergat 1 ding. En dit zie ik ook bij mijn klanten.

Gedachten zijn ook energie. Ik focuste op intuïtie en voelen maar had vervolgens crappy gedachten over mijzelf, mijn zelfbeeld, vertrouwen, geld en ondernemen.

Door veel bewuster bezig te zijn met gedachten te observeren wanneer je bijvoorbeeld onrust, ongeduld, frustratie, irritatie ervaart, kan leiden tot een heldere geest en een positiever effect in de buitenwereld (jouw resultaat). De gedachten zijn namelijk de oorzaak!

Bij mij werkt dit, zodra ik onrust ervaar ga ik vragen stellen en mijn onrust verdwijnt dan en rust en vertrouwen pakken weer hun natuurlijke plek.

En dan luister je naar je echte intuïtie en zit er geen ruis voor van allerlei Zelf-ontkennende gedachten.

En misschien dat je bij het lezen denkt, jeetje daar ben ik het niet mee eens, goed zo.

Ook al zijn we allemaal hetzelfde gemaakt, we zijn wel verschillend geconditioneerd. Dus wat voor mij niet goed voelt kan voor jou wel goed voelen en vice versa. Het is vooral belangrijk te checken wat bij jou past, wie jij bent.

En zoals Sydney Banks zegt: “Even if you disagree with what I say, it’s your thought”.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.